Tandproteseteamet Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”. Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tanproteseteamet i Viborg / Bjerringbro.er super dejlige at komme ved.Flemming og sit personale er stille og roglig ingen stres på nogle måder :) der udover laver de aftale med egne tandlæge så der e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik at vide af " Godt smil" at der intet håb var for mig pga. gumme der var svundet for meget. De sagde at jeg ville skulle spise igennem et sugerør resten af mit liv. Ikke særligt rart sagt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem. Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100% Personalet tager virkelig hånd om en og giver grun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

TandproteseTeamet fremstiller moderne tandproteser med garanti.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været ved tandprotese teamet i…

Jeg har været ved tandprotese teamet i Bjerringbro og jeg var meget nervøs for at komme der ned. Men det havde jeg Slet ikke grund til for jeg blev taget så godt imod og de kunne se med det samme at jeg var utilpas. jeg har fået så god og hurtig behandling at det må give top karakter.

15 de junho de 2022

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for den flotte anmeldelse - det betyder meget for os😀👍

venlig og rare og…

Personalet er venlig og rare og snaksagelig.. altid et smil og forståelse..

16 de maio de 2022

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for din anmeldelse af Tandproteseteamet

Kan klart anbefale stedet

Kan klart anbefale stedet. Jeg er meget glad for min protese og mødes altid med smil og stor faglighed når det er tid til det årlige eftersyn.

15 de outubro de 2021

Professionel klinisk tandtekniker

Jeg kan varmt anbefale Tandproteseteamet ved Fl. Finøen, Viborg for vellignende, naturligt udseende tandprotese ved godt håndværk og for venlig og imødekommende modtagelse

23 de setembro de 2021

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for din flotte anbefaling.
TandproteseTeamet

Tilfreds

Jeg er super tilfreds med tandlægen hos tandproteseteamet

23 de setembro de 2021

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for din flotte anmeldelse

TandproteseTeamet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan du med god samvittighed få…

Her kan du med god samvittighed få lavet din protese. de er så gode til at forklare ned til mindste detalje, servicen er bare i top
Har fået mine proteser i og er så glad og føler mig god tilpas har aldrig haft nogle der sidder så godt og idag har jeg lyst til at smile og vise mine nye tænder frem 👍👍super god service kan klart anbefales

21 de setembro de 2021

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for din flotte omtale.
Tandproteseteamet

Super godt

Super god service og førsteklasses arbejde.
TAK

19 de setembro de 2021

Resposta da Tandproteseteamet

Tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft den BEDSTE oplevelse hos…

Jeg har haft den BEDSTE oplevelse hos dem i skive, de giver den bedste service jeg længe har fået! Og så har de bare de sødeste ansatte. 5 stjerner til dem!!

17 de setembro de 2021

Kære Cecilie.

Tak for den flotte omtale af vores Skive afdeling😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet både i Viborg og…

Jeg er kommet både i Viborg og Bjerringbro afd. Og er MEGET tilfreds med både det jeg har fået lavet og personalet hos tandproteseteamet, der er altid tid til en god snak.....så kan klart anbefale tandproteseteamet ..🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Knud Erik Nielsen

16 de setembro de 2021

Tak for de flotte ord😀
Vi vil altid gøre vores bedste for vores patienter - Vi er ikke tilfredse før vores patienter er tilfredse.

Super tilfreds med Tandproteseteamet

Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem.
Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100%
Personalet tager virkelig hånd om en og giver grundig information om behandlingen.
Der er service og man føler sig tryg på klinikken - Tak for god behandling

7 de setembro de 2021

Kære Bjarne Andersen

Tak for den flotte anmeldelse på Trustpilot.

Vi forsøger altid, at gøre det bedste for vores patienter, derfor har vi tilfredshedsgaranti.

Vi fremstiller i samarbejde med kunden individuele tandproteser, så den enkeltes ønsker og behov bliver opfyldt.

Tak fordi ud valgte os som behandler.

Flemming og Kasper

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig lavet og ubrugelig 👎…

Jeg har fået lavet protese hos dem og er meget utilfreds med den,da jeg slet ikke har fået de,tænder som jeg ønskede, havde et billede med, så de kunne se hvordan jeg gerne ville have den men blev slet ikke,brugt og protesen blev lavet efter deres ønsker og ikke kundens ønsker, de 4 foreste tænder sidder for højt oppe så man kun kan se,kanten af tænderne og jeg bliver tit spurgt om jeg har glemt at få tænder i og så er de,ikke hvide,som jeg bestilte men gule og så er fortænder og hjørne tænder sat skævt i og så sejler protesen rundt så jeg ikke kan spise med den uden den falder ud, er forsøgt rebaceret men det blev værre og nu er gummerne så ridset at man kan mærke det, har fået luxusprotesen som er så grim at jeg tænker på hvordan en standard protese,ser ud, penge ud,af vinduet så,jeg vil spare op til en ny protese et andet sted, 10.200 kr spildt på en ubrugelig protese, og pengene får man selvfølgelig ikke tilbage igen, alt i alt en dårlig oplevelse hvor kunden kommer i anden række og en sjusket protese, fik at vide,at man ikke skulle kunne se tænderne, så jeg er virkelig skuffet over at gå rundt med,en protese som sidder så højt at man ikke kan se tændern men kun kanten af dem,mit smil er,stift og unaturlig, kan ikke anbefale den tandtekniker som lavede min protese.👎👎👎👎👎

2 de junho de 2021

Resposta da Tandproteseteamet

Som behandler har man tavshedspligt, derfor kan denne anmeldelse ikke besvares eller uddybes fra klinikken.

TandproteseTeamet har aldrig beholdt det indbetalte beløb, hvis en patient ikke får opfyldt sine ønsker.

DER ER ALTID BLEVET BETALT DET FULDE BELØB TILBAGE.

Vi har drevet klinik i 32 år, hvor der altid har været tilfredshedsgaranti og vi i ordentlighed har afsluttet vores samarbejde med patienterne.

Der er ikke noget mere naturligt for os, at man ikke skal betale for en behandling, som man ikke er tilfreds med.

På klinikkerne møde vi mange forskellige typer patienter og krav.
Det er ikke altid forventningerne til behandlingen, kan leve op til mulighederne for resultatet. Vi forsøger at forvent afstemme hver behandling, så patienterne får det vi lover.

Desværre er det ikke alle der forstår dette.

Kommunikation er en vigtig del af vores hverdag, så vi er meget lyttende for den enkeltes behov og krav.

Vi ønsker kun det bedste for Joan Larsen

Flemming og Kasper

SUPER SERVICE

med 5 stjerner. tror jeg men siger alt.
Desværrer er online kommanikation kommet en generation for tidligt...Og de ældre i samfundet har ikke samme holdning.... Men jeg er 53 og den oplevelse jeg har haft med "Tandproteseteamet" burde have 10 ikke kun 5 stjerner...
ÆRLIGHED -HUMOR - og TROVÆRDIGHED .. Den fik jeg hos dem. Man behøver ikke rejse udenlands for at komme til at smile igen.... alt man skal er bare at møde op hos dem ❤ I får 5
tak indtil nu og speciel tak til Flemming og især Dorthe....

20 de janeiro de 2021

De allerbedste anbefalinger!

Har kun rosende ord at sige om Flemming, Casper og det øvrige personale hos tandproteseteamet!
Hurtig hjælp, grundig information, hjælpsom tilgang til tingene, empatiske og professionelle i alt hvad de gør for kunden.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Tandproteseteamet! 😁👍

14 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais