Mina beställda produkter kom väldigt snabbt o levererades direkt i brevlådan vilket var väldigt bekvämt.De passade också bra helt rätt nyans för mitt hår,det enda som drar ner betyget är (då jag har... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mycket nöjd !Är vanligt vis inte så lätt att hitta rätt färg och kvalite på nätet! Tangled har lyckats matcha sina produkter med färg och kvalitet och det är så enkelt att få till sin frisyr och jag... Ver mais
Var nöjd med enkel beställning, snabb leverans - MEN sedan har min retur gått säåååååå långsamt! Fick en returetikett, lämnat original kartong på en Bringdepå, fått kvitto på att den är skickad och se... Ver mais
Produkten som jag beställde kändes jättebra men jag beställde den i fel färg och mailade 2 gånger om det. Ville byta till en annan. Fick bara besked om att det var försent, varan var redan ivägskic... Ver mais
Detalhes da empresa
Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt själva oavsett hårtyp, det är vår ambition. Det ska även vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi är frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.
Informações de contato
Franzengatan 30, 11216, Stockholm, Suécia
- info@tangled.se
- tangled.se
Não respondeu a avaliações negativas
The hair extension I ordered was…
The hair extension I ordered was totally different color what I ordered. Very dissapoint your product.

Resposta da tangled.se
Svårt att få rätt färg kunde inte…
Svårt att få rätt färg kunde inte förstora upp bilderna vid beställning.

Resposta da tangled.se
Produkten var inte bra den här gången…
Produkten var inte bra den här gången och stämde inte beskrivningen.

Resposta da tangled.se
Wrong color and everybody see it’s a…
Wrong color and everybody see it’s a fake

Resposta da tangled.se
Please note that if you order a product…
Please note that if you order a product from this company, there is no returns. I returned a product which was delivered very late but never heard from the company since. I had to pay for the return postage myself so there was even extra cost for that. Don’t rely on this company!

Resposta da tangled.se
Det har gått 2 uker og har ikke mottatt…
Det har gått 2 uker og har ikke mottatt varen. Ingen oppdateringer tilgjengelig og ingen svar fra kundeservice, har prøvd gjennom e-mail, Instagram og Facebook.
Står nå med faktura fra Klarna uten å ha fått varen jeg skulle betale for.

Resposta da tangled.se
Vaikeaa valita oikea sävy tuotteesta
Vaikeaa valita oikea sävy tuotteesta. Mallikuvat saisivat olla huomattavasti suurempia.

Resposta da tangled.se
Jag beställde en scruncie men fick en…
Jag beställde en scruncie men fick en tangled pony??

Resposta da tangled.se
Inte ok att kunden får stå för dubbel…
Inte ok att kunden får stå för dubbel frakt. Fick en extension i hemsk gulaktig ton trots hjälp från kundtjänst. Jag upplever företaget som oseriöst och kommer aldrig någonsin att
göra några inköp av er.
Förvandling på ett kick👍
Älskar att kunna göra lite olika frisyrer på ett kick👍 Betydligt lättare med extra hår på snodd.
Varan är ännu inte levererad så…
Varan är ännu inte levererad så påminnelse om omdöme känns irriterande. Hoppas jag får det jag beställt snart och då kan återkomma med ett omdöme.

Superfin Scrunchie
Superfin Scrunchie, jag valde blond mix och den passade perfekt 🤩👌

Resposta da tangled.se
Det var bara färgen som inte passade
Det var bara färgen som inte passade, jag har en svår hårfärg, helt naturligt. Annars var den bra.
Super nöjd med att kunna fixa olika…
Super nöjd med att kunna fixa olika frisyrer

Resposta da tangled.se
Fin i färgen men det var flera…
Fin i färgen men det var flera hårslingor som lossnade från hårnypan .
Jag är inte riktigt nöjd med kvaliteten för det priset.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.