Mina beställda produkter kom väldigt snabbt o levererades direkt i brevlådan vilket var väldigt bekvämt.De passade också bra helt rätt nyans för mitt hår,det enda som drar ner betyget är (då jag har... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mycket nöjd !Är vanligt vis inte så lätt att hitta rätt färg och kvalite på nätet! Tangled har lyckats matcha sina produkter med färg och kvalitet och det är så enkelt att få till sin frisyr och jag... Ver mais
Var nöjd med enkel beställning, snabb leverans - MEN sedan har min retur gått säåååååå långsamt! Fick en returetikett, lämnat original kartong på en Bringdepå, fått kvitto på att den är skickad och se... Ver mais
Produkten som jag beställde kändes jättebra men jag beställde den i fel färg och mailade 2 gånger om det. Ville byta till en annan. Fick bara besked om att det var försent, varan var redan ivägskic... Ver mais
Detalhes da empresa
Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt själva oavsett hårtyp, det är vår ambition. Det ska även vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi är frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.
Informações de contato
Franzengatan 30, 11216, Stockholm, Suécia
- info@tangled.se
- tangled.se
Não respondeu a avaliações negativas
Går ej att få fast
Löstofsen ser bra ut och färgen passar, men jag kan inte få fast den? Den åker av.
Hålla det som skrivs i…
Hålla det som skrivs i annonserbjudanden i detta fall tiden
Har inte fått det jag beställt Men meddelande från klarna har jag fått !
Intet svar og ingen penge retur
Pakke sendt retur 8. januar 2024. Har den 18. januar spurgt om hvornår der bli’r sendt penge retur, og her den 25. januar har jeg hverken fået svar eller penge retur.
Öppna inte förpackningen om du inte är hundra säker på färgen!
Jag beställde hår som jag trodde skulle passa min hårfärg. Jag utgick från de bilder som fanns upplagda som exempel, på hemsidan. När jag packat upp håret och gick till spegeln såg jag att det var för ljust. Ungefär som min sommarfärg förr i tiden. Tänkte att jag måste skicka tillbaka, men läste mer noggrant och insåg att jag inte fick skicka tillbaka eftersom jag öppnat förpackningen. Kändes surt förstås.
Men leveransen var snabb och håret ser fint ut. Önskar bara att jag lyckats pricka rätt färg.
Snabb leverans och varan motsvara mina…
Snabb leverans och varan motsvara mina förväntningar
Snabb frakt
Snabb leverans och en bra produkt.
Missnöjd
Hej! Jag har skickat ett tidigare meddelande till er och inte fått något återkoppling. Jag beställde två SCRUNCHIE då ni marknadsför att vid köp av två får man en tredje gratis. Men när mina varor kom det fanns bara två. Det är fel marknadsföring.😞
Blev supernöjd med färgen👌lite svårt…
Blev supernöjd med färgen👌lite svårt med gummibandet som är ganska hårt, men med lite träning så går det bra👍
Bra produkter med kvalitet!
Bra produkter med kvalitet!
Har tunt hår o dessa produkter hjälper mig att känna mig lite finare!
Snabb och vänlig service vid leverans…
Snabb och vänlig service vid leverans av fel vara
Fargen på varene jeg fikk passet ikke
Fargen på varene jeg fikk passet ikke, og da jeg skulle returnere dem fikk jeg vite at jeg selv må betale frakt. Kr 80 per pakke til Sverige. Det er uvanlig at man selv må betale for retur når varen ikke passer.
Bortkastade pengar
Önskar att jag läst recensionerna här innan beställningen. Helt bortkastade pengar. Kundtjänsten lurar på en att köpa returfraktsedel, men efter att jag skickat in varan för byte, lyser de med sin frånvaro och svarar inte på mail. Ingen returvara eller ev återbetalning har synts till efter väntan i veckor.
Synes det er svært at vælge farver og…
Synes det er svært at vælge farver og når man beder om deres hjælp og farven alligevel er forkert så hæfter man selv for returporto, synes man som minimum burde dele, nu de selv har hjulpet med vejledning. Derudover er der lang tid fra afgivelse af ordre til man hører nyt. Der gik ca en uge før jeg fik at vide min pakke var på vej, synes godt man kunne informerer mere undervejs vedr ekspeditionstid osv. Når man stiller spørgsmål til kundeservice så skriver de svar inden for 24 timer hvilket jeg ikke har oplevet, det har taget 2-3 døgn før jeg fik svar begge gange, dog en høflig mail begge gange. De irriterer mig blot at det halter flere steder nu hvor jeg så også selv kom til at hæfte for portoen oven i. Da jeg forsøgte at bestille anden farve i 2 omgang var de 2 af farverne fine og dem er jeg umiddelbart tilfredse med. Det tredje produkt levede slet ikke op til farven på billedet. Er spændt på hvor længe de to produkter jeg er tilfredse med holder sig pæne. Alt i alt kun en 3 stjerners oplevelse.
Fina produkter och snabb leverans
HELT OSERIÖST FÖRETAG
Kommer aldrig mer att handla där. Har köpt 3 produkter och ville returnera eller byta ut en av dem. Det finns ingen kundservice överhuvudtaget. Finns ingen tel kundtjänst. Har skrivit tre mail men fått inget svar alls. Returetiketten har givetvis inte bifogats. Katastrof. Kommer aldrig mer att handla där.
Undrar om tidigare omdömen inte är fejk som företaget själv skrivit
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.