Na aankoop van mijn eerste paar ballerina’s, was ik meteen verkocht. Het mooie design, de kwaliteit, de comfortabele pasvorm, helemaal mijn ding, helemaal tevreden. Daarom aarzelde ik niet om mij ee... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb al meerdere keren besteld en ben altijd zeer tevreden geweest. De sneakers van dit merk zitten erg comfortabel en bieden uitstekende ondersteuning. Ik raad de Kady Fat-modellen aan als je last... Ver mais
Sehr gut verarbeiteter und extrem bequemer Schuh durch verschiedene weiche Leder, die sich wie eine zweite Haut um den Fuß legen. Die gebogene Sohle macht das Laufen zusätzlich angenehm. Klasse Opti... Ver mais
Mooie prijs, snelle levering, prachtige schoenen, zitten heerlijk. Zijn al meteen mijn favoriete sneakers. Super blij mee. Heb al vaker Tango gedragen en de prijs kwaliteitverhouding is bijzonder.... Ver mais
Detalhes da empresa
Tango Shoes Official Store | It takes two to Tango ● Verzending gratis vanaf €99,- ● Gratis retourneren binnen Nederland en België ● Voor 16.00u besteld = dezelfde dag verzonden. Tenzij anders aangegeven.
Informações de contato
Zuidhollandsedijk 181, 5171 TM, Kaatsheuvel, Holanda
- info@tangoshoes.com
- tangoshoes.com
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle bevestiging en levering van t…
Snelle bevestiging en levering van t juiste product.
Ook goed advies bij pasvorm zodat je echt juiste maat kunt bestellen. Heel fijn
Top service!
Top service!
Schoenen die ik had besteld waren los gekomen. Ik mocht ze meteen gratis terugsturen en kreeg mijn volledig bedrag terug gestort. Gelukkig hadden ze er nog in mijn maat en heb ze meteen opnieuw besteld 🙌
Mooie collectie
Mooie collectie...en ik koop ook vaak extra in de sale..die is echt de moeite waard. Fijn bedrijf!!!
De levering verliep vlot
De levering verliep vlot, goed ingepakt.
Echt een toffe zomerschoen
De sneakers hebben een te lange tong,flap.
De sneakers die ik besteld heb, heeft een lange tong, flap, die erg stug is en tegen de wreef aan drukt. Dit is niet comfortabel. De tong is ook van Vegan leer wat stugger is dan leer waardoor het ook niet echt soepel is.
Snelle levering goed ingepakt erg blij…
Snelle levering goed ingepakt erg blij met m’n slippers
Blij met mij aankoop.
Duidelijk informatie op de site.
De slippers zijn in echt net zo als op de afbeelding.
Ze zitten ook nog eens heel lekker.
Snelle verzending
Snelle verzending, helaas minder snelle ontvangst door vertragingen bij DHL. Mail contact hierover verliep prima. En een week later toch mijn sneakers mogen ontvangen en loop er nu heerlijk mee weg
via mail gehoord dat er een maat41…
via mail gehoord dat er een maat41 toegestuurd zou worden zodra de maat 40 ( die te klein was)teruggestuud zou zijn.
bleek later dat ik dezze zelf weer moestt bestellen, dus weer verzendkosten moest betalen,. jammer
Mooie lederen schoenen met vaste pasvorm
Mooie leren schoenen met altijd dezelfde pasvorm dus perfect bestellen in de juiste maat. Heb nu alle kleuren van mijn favoriete schoenen. Helemaal blij mee!
Topmerk voor schoenen
Ik vind dit een topmerk voor schoenen. Steeds leuke modellen en topkwaliteit. Ook altijd snelle verzending. Ik ben fan :-)
Schoenen zitten altijd perfect en conform afbeelding.
Schoenen zitten altijd perfect! Goede levering, netjes verpakt. En ook een keer omruilen werkt perfect!
zeer tevreden
Tevreden over de aankoop, stevig voetbed wat fijn loopt. Goede website en tof dat er een koopjeshoek is en sample sale optie.
Levering is snel en dik in orde
Ik heb de espadrilles gekocht
Ik heb de espadrilles gekocht. Zitten heerlijk, vallen gewoon op maat. Ik draag zelf maat 39
Ik ben blij met mn nieuwe sneakers
Ik ben blij met mn nieuwe sneakers ze zijn in het echt nog mooier dan op de foto's.
Ze werden ook snel geleverd.
Maat was jammer genoeg te klein
Altijd vlotte levering bij Tango Shoes, dit keer was de maat kleiner uitgevallen dan anders waardoor ik mijn sneakers helaas heb moeten retourneren. Normaliter vallen ze steeds op maat.
Vlotte levering
Vlotte levering, mooie producten voor een goede prijs

Resposta da Tango Shoes
Lopen zalig!
Prima pasvorm, valt op maat, uitneembaar voetbed èn leer. Lopen zalig.

Resposta da Tango Shoes
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.