Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service! Mega snelle levering en snel reactie op mijn vraag. Ik zou hier zeker vaker bestellen en iedereen aanraden dat ook te doen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb zeker hele mooie producten gekregen, alleen heb ik misschien zelf een fout gemaakt. Ik had verwacht dat ik een box kocht waarin dus de 151 japanse pokemonkaarten box zat die was gesealed. Allee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meedere keren bij hun gegrade altijd alles perfect verlopen. Heb ook de Centering tool gekocht wat heel goed werkt om Centering te bekijken, ook al je ergens hulp bij nodig hebt antwoorden ze super s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Colecionáveis

Online webshop gefocust op handige, professionele Tools en hulpproducten voor het verzamelen, bewaren en graden van Pokemon en andere verzamelkaartspellen. Bekend van de Card Centering en Card Whitening Tool.

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

58 avaliações

Super service

25 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele fijne gasten en heel betrokken

Hele fijne gasten en heel betrokken. Mijn eerste bestelling zat er een haartje tussen de slab wat niet hun fout is maar zonder gedoe retour en een nieuwe toegestuurd gekregen. Na verloop nog wat gegrade kaarten gekocht en altijd tevreden. Berichtje sturen via de website en reageren altijd meteen! Hoop jullie snel op een beurs te zien!

26 de fevereiro de 2026

top ervaring

mooie spullen om je TCG kaarten te beoordelen voordat je ze voor niks richting een bedrijf als PSA zou sturen.

26 de maio de 2025

Alles Top

schnelle bearbeitung ..
alles war sicher verpackt!!
lieferung war sehr schnell ...
der shop ist unbedingt zum
weiter empfehlen!!
vielen dank

29 de setembro de 2025

Topservice

Topservice! Kaart opgestuurd en netjes gegrade weer teruggekregen. Als je opzoek bent naar een betrouwbare partner, tcgtools heeft je rug!

17 de setembro de 2025

Aanrader

Echt super fijn om hier iets te kopen. Alles staat netjes uitgelegd, na betaling krijg je een mailtje met info. Shipping werd getracked en alles kwam perfect veilig verpakt aan. Topper! Zeker voor herhaling vatbaar.

27 de agosto de 2025

Zeer professioneel team

Zeer professioneel team achter de site. Altijd vriendelijk en behulpzaam. De tools zijn kwalitatief zeer goed en makkelijk in gebruik. Ik stuur mijn kaarten inmiddels al meer dan een jaar richting hun grading partners en nog nooit een issue gehad. Keep it up 💪

31 de julho de 2025

gewoon helemaal geweldig

Meedere keren bij hun gegrade altijd alles perfect verlopen.
Heb ook de Centering tool gekocht wat heel goed werkt om Centering te bekijken, ook al je ergens hulp bij nodig hebt antwoorden ze super snel hun mails

14 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goed advies.

Meerdere spullen hier besteld en was heel snel binnen.
Voordat ik ging bestellen heb ik eerst om advies gevraagd en was ook snel geholpen met wat ik nosig had.
Ook na het bestellen had ik wat vragen en ook daarop snel antwoord gekregen.

28 de julho de 2025

Great shop!

The ordering process even for a shopper from abroad is fairly easy. I was amazed by the variety of the products the shop has to offer. Therefore I can absolutley recommend buying here and will do so again once my products are fully used.

28 de julho de 2025

SUPER ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SUPER ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat een fantastisch bedrijf. Ik heb via TCG Tools diverse producten van Kurt’s card care aangeschaft. Te verkijgen in Amerika, maar via TCG Tools dus ook in Nederland! De 1e levering van PostNL is kwijt geraakt waardoor ik geen producten had ontvangen. Contact gezocht via de Livechat van TCG Tools (super snelle reactie’s) en al snel een oplossing gevonden dat ze mijn order opnieuw zouden verzenden. Bij het eerstvolgende bezorgmoment kreeg ik nu gelukkig wel mijn pakket in handen. Dit kwam mede door TCG Tools die hem aangemeld had als aangetekend pakket. Iedereen van TCG Tools, bedankt en tot de volgende orders! Jullie zijn echt een TOP bedrijf. Wat een ontzettend fijne en vertrouwelijke service.

Dikke 5 sterren dus en als ik er 10 kon kiezen, had ik er 10 gedaan! 😃

4 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.