Keurig snel verzonden ik had mijn bestelling met een dag ontvangen, hele mooie kwaliteit Pokemon kaarten en een leuke webshop bedankt!
Veja o que dizem as avaliações
Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Ver mais
Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.
De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre TCGX
TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!
Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!
Informações de contato
Purmerend, Holanda
- 0619900780
- info@tcgx.wiki
- tcgx.wiki
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Leuke webwinkel voor me Pokemon kaarten…
Leuke webwinkel voor me Pokemon kaarten en andere spulletjes. Makkelijk online betaald en snel ontvangen dank!

Goede ervaring
Goede ervaring: Pokemon kaarten waren in staat zoals verwacht tevens verzending netjes gedaan prima!

Service goed
Service goed, vriendelijk personeel, bezorging content met twee dagen bezorgd dankjewel!

Snel geleverd met PostNL
Snel geleverd met PostNL. Leuke verrassing bij de Pokemon kaarten ben er zeer tevreden mee!

Leuke TCG webshop veel keus
Leuke TCG webshop veel keus, originele kwaliteit en al jaren een vaste waarde bedankt!

Resposta da TCGX
Zending goed ontvangen / mooie…
Zending goed ontvangen / mooie kwaliteit Pokemon leuke aanvulling op mijn collectie redelijke prijzen prima..

Goed geholpen bedankt
Goed geholpen bedankt - hele mooie Digimon Trading Cards origineel en nieuw zoals aangegeven, goed bezorgd met PostNL dank!

Mooie Pokemon kaarten
Mooie Pokemon kaarten, ook Topps Pokemon kaarten in goede conditie. Zending stevig en binnen twee dagen gekregen!
Leuk geholpen door klantenservice met…
Leuk geholpen door klantenservice met mijn vraag heel vriendelijk. Pakketje goed aangekomen stevig verpakt en hele leuke kaarten bedankt voor de extra kaart!
Kaarten naar wens
Kaarten naar wens, verzending goed met PostNL binnen 2 dagen helemaal in orde!
Goede ervaring
Goede ervaring, hele mooie Pokemon kaarten ook de oudere.. heel netjes snel bezorgd!!
Snel bezorgd!
Snel bezorgd!! Goede webwinkel koop hier vaker me Pokemon kaarten dank voor de extra kaart leuk gebaar.
Bestelling goed aangekomen prima gedaan…
Bestelling goed aangekomen prima gedaan dank!
Niks op aan te merken kwaliteit was…
Niks op aan te merken kwaliteit was goed en de kaarten naar wens blij mee!
Service is goed vriendelijk en snel
Service is goed vriendelijk en snel, bezorging ook goed. Met PostNL spoedig bezorgd kwaliteit fine
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, Shining Fates kaarten gekocht snel geleverd met de post stevig verpakt!
Kwaliteit over te spreken
Kwaliteit over te spreken: netjes ingepakt waterdicht. Leuk groot aanbod Pokemon kaarten ook oudere super.
Service goed
Service goed - bezorging met 2 dagen - goede kwaliteit!
Het was een goede ervaring
Het was een goede ervaring: de kaarten zijn in goede conditie tevens zorgvuldig verzonden dankjewel!
Kwalitatief goed
Kwalitatief goed, leuk TCG aanbod makkelijk online betaald kortom gewoon goed!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.