Zwembadstofzuigrobot besteld. Krijg een ander type opgestuurd (goedkopere). Verpakking is duidelijk al eens open geweest en niet goed terug verpakt. Geen restitutie. Robot doet het niet. Robo... Ver mais
I received the product I ordered on the date I expected it. The product quality was as expected. They sent a free package of eco conscious dishwasher detergent too.
Goede levertijd. Was helaas niet in staat de deur te openen dus pakket werd naar Post.nl gebracht elders. Helaas was mijn product, 2 flessen vaatwaspoeder, niet goed verpakt. Bij openen bleek 1 dop o... Ver mais
Tevreden met de bestelling. In eerste instantie werd de helft van mijn bestelling bezorgd. Geen idee wat er was gebeurd met het inpakken maar direct een e-mail gestuurd naar de klantenservice. En mijn... Ver mais
WAYS is één van de grootste online retailers van Nederland en veroverd de e-commerce business. Het familie bedrijf is in 2016 opgezet door Daniël Rustenburg en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is WAYS actief in West-Europa in landen als België, Frankrijk, Duitsland en Italië, en we zijn van plan nog véél meer landen kennis met ons te laten maken! Ons jonge en dynamische team doet er elke dag alles aan om de klant de beste service te kunnen verlenen. Wij onderscheiden ons door onze 'Same-Day-Delivery' service en groene aanpak ten opzichte van andere verkopers.
Kaagweg 1, 1741 LC, Schagen, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snelle nette levering, goede kwaliteit, prima prijs

Robot doet het niet.
Robot heeft ook verkeerde zuigslang (zinkt)
Gebruiksaanwijzing in geen enkele westeuropese
taal.
Ondanks herhaald aangeven van bovengenoemde klachten geeft Chayenne van de "klantenservice"aan dat ik zelf met Intex moet communiceren.. Terwijl ik gewoon de verkeerde robot heb ontvangen; ik wil de juiste door mij bestelde. Ze antwoordt steeds dat ik met Intex moet communiceren.
Uiteindelijk na lang wachten een andere mevrouw aan de lijn die wel gelijk begreep wat er aan de hand is. Ze heeft beloofd e.e.a. terug te storten en het kapotte apparaat mag in de vuilnisbak.
Als het allemaal uitkomt zal ik het hier melden.

Resposta da WAYS.
Dit bedrijf geeft aan ‘vandaag besteld, morgen in huis!’ Nou……..jokkebrokken! Donderdag besteld en dan vrijdagavond laat sturen dat het maandag wordt bezorgd. Dat zijn 5 dagen ipv 1 beste WAYS!
Dus heb je tijdig iets nodig: niet via WAYS!!

Resposta da WAYS.
Via Bol.com bij dit bedrijf iets besteld. Kreeg op dinsdag een mail dat het pakket die dag bezorgd zou worden, volgens trackinglink was er echter nog niets bij de bezorger en ze zijn de hele dag niet geweest.
Op woensdagochtend geprobeerd te bellen, na 10 minuten maar opgehangen want kreeg niemand aan de lijn.
's middags kreeg ik een update van de bezorgstatus. Ze blijken met een bedrijf te werken dat alleen 's avonds tussen 17.00 en 22.30 bezorgd. Meld dit dan op Bol want dan had ik het niet besteld want ik moet altijd vroeg naar bed vanwege werk.
Speciaal wakker gebleven. Het tijdsvak waarin bezorgen zou komen bleef maar naar achteren schuiven.
Rond 22.11 kreeg ik de melding dat de wagen 3 minuten bij me vandaan zou zijn en kon je het laatste deel van de route volgen. Het vrachtwagenicoontje bleef echter maar verspringen, uiteindelijk stopte de wagen om 22.28 voor de deur.
Meteen opengedaan zodat het gezin niet wakker zou worden van de bel. Bezorger had pakket op de grond gezet, zei geen woord en maakte alleen ongevraagd een foto van mij in de deuropening en van mijn huis.
Zou fijn zijn als Ways op bol.com zou melden dat ze niet met een reguliere pakketbezorger werken.

Resposta da WAYS.
Ik heb via bol.com een luchtbed bij dit bedrijf besteld, maar het pakket is nooit geleverd.
Volgens de bezorger zou het zijn afgeleverd en er is zelfs een foto gemaakt van mijn adres, huisnummer 35B. Alleen klopt dat niet, want er is niets bezorgd. Ik heb ook direct bij de buren nagevraagd, daar ligt het pakket niet.
Na contact met de klantenservice kreeg ik alleen een standaard reactie dat ik “bij de buren moet kijken”. Er wordt totaal niet serieus gekeken naar de situatie, terwijl er duidelijk iets mis is gegaan bij de bezorging.
Dit voelt als afschuiven van verantwoordelijkheid. Ik blijf zonder product zitten, terwijl ik wel heb betaald.
Slechte service en geen oplossing. Dat ben ik niet gewend.

Resposta da WAYS.
Bestelling werd tijdig geleverd zoals ons gemeld werd.
Voldoende beschermd mt folie in de doos tussen de producten.

Resposta da WAYS.
Het doet wat het belooft: het maakt onze parketvloer schoon en doet het een beetje glimmen. Onze trap er ook mee gedaan. Blij mee!

Resposta da WAYS.
Product was netjes verpakt.
Bestelling verliep vlot.
Snelle bezorging.

Resposta da WAYS.
Je kon precies zien wanneer de bezorger kwam volgens een kaartje met de auto er op top
He enige nadeel dat het wel erg laat op de avond was 22.30 uur

Resposta da WAYS.
De bestelde producten zijn, goed verpakt, afgegeven op het afgesproken moment. Prima.

Resposta da WAYS.
Mijn pakket (met wasmiddel) is tijdens de verzending kapot gegaan. Weliswaar door Ways helemaal ingetaped maar wat een bende in de doos en inmiddels in huis 🤨

Resposta da WAYS.
Super fast delivery, I ordered the product on 13.4., it arrived at my address in Slovakia on 16.4.
Nicely and safely packed.
I will shop at Ways again

Resposta da WAYS.
De levering is super goed gegaan kan niet beter en waar voor je geld

Resposta da WAYS.
Hier hadden ze de wasverzachter die ik zo lekker vind ruiken, maar overal helaas uit het assortiment is. Meteen een paar flessen besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Mijn was gaat weer lekker ruiken. Blij mee!!

Resposta da WAYS.
Ik had 7 flessen vaatwaspoeder besteld, maar hiervan waren er 4 kapot en dus gedeeltelijk leeggelopen. Ondanks een tape over de dop waren deze bij 4 flessen afgebroken tijdens het vervoer.

Verkeerde fixodent ontvangen completefixation forte 2x
Heb fixodent fictioneel extra forte besteld tubbe is licht blauw met rose

Resposta da WAYS.
Ze leveren zeer snel. Er was helaas een probleem met 1 item in de bestelling. Hier werd snel op gereageerd en supersnel opgelost. Zeer tevreden en zeker aan te raden . Zo voel je je als klant nog eens ouderwets als koning

Resposta da WAYS.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.