TeamShirts Danmark Avaliações 1.160

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God support, modtog varer før leveringsdato og tryk, kvalitet lever op til forventningen. Lidt svært at gennemskue på forhånd om ordren splittes (afventning af varer), samt følge tracking, den kom a... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er for dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg har købt en sports-T-shirt, hvor printet på brystet virker mangelfuldt. Bogstaverne fremstår som påklistrede mærkater og er allerede en smule rynkede. Jeg... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

High Quality print, very crisp. Sent all-personalized 1 sample running t-shirt, with complete vector graphics (svgs) and following their restrictions. It looks exactly like the preview! Went with expr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich hatte einen sehr freundlichen Mitarbeiter am Telefon....er tat alles, damit meine Bestellung trotz der verschwundenen 1. Lieferung,noch rechtzeitig ankam.. super Service und Top Qualität. Viele... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estamparia

Informação fornecida por fontes externas variadas

TeamShirts gør det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklædning, som viser jeres sammenhold udadtil og sætter fokus på jeres fælles erfaringer. Siden foråret 2014 har vi som selvstændig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gøre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklædning til deres team - det være sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.

Escrito pela empresa

Attraktive rabatter
Køb flere, spar mere. Få helt op til 60 % rabat, alt efter hvor meget du lægger i indkøbskurven.
Fri fragt
Du får fordel af standardlevering. Med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.
30 dages returret
Lever varen ikke op til dine forventninger, så tager vi den retur - i hele 30 dage.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Advarsel!

Advarsel! Man modtager ikke sine varer ! Over 14 dages leveringstid fra leipzig i Tyskland til Danmark. Og stadig ikke modtaget noget. Når man ringer til dem, ved de absolut ingenting! Forfærdelig falsk firma!

13 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Farven på prøven

Farven på prøven på siden er ikke den samme som varen der kom frem. Trykket var også trykt i en anden farve.

31 de maio de 2025

Hej Lelu,

Tak for din vurdering.
Vi beklager, at din bestilling ikke lever op til dine forventninger. Vi har sendt dig en e-mail for at kunne løse dette sammen.

Venlig hilsen,
Klaas fra Teamshirts

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

No warning in advance on team shirt…

No warning in advance on team shirt about legal issues.

First “order received” , then "in printing” then “on the way with arrival date”. Then “sorry you haven’t received your order”. “shall we make another again”. And now 3-4 weeks later. “We can not print this”. It’s simply not okay

If you just after receival of the order reject it’s fine. Now 3-4 weeks after, and a lot of smoke, time is waisted.

26 de maio de 2025

Hej Peter,
Tak for din besked.
Vi er virkelig kede af, at du er utilfreds med vores service og den måde, din ordre blev behandlet på.
Vores kundeserviceteam vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Laurence - teamShirts Service

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke kommet til tiden

Ikke kommet til tiden

27 de maio de 2025

Hej Aleksander,

Jeg er ked af at høre, at der var en forsinkelse med leveringen. Jeg håber dog, at du var tilfreds med din ordre på trods af forsinkelsen.

TeamShirts Service

Varen ikke modtaget

Varen ikke modtaget som lovet og er en fars dags gave til den 5/6

4 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Anne,
tak for din besked. Vi er kede af, at du ikke har modtaget din ordre endnu.
Desværre har du ikke givet os dit ordrenummer, så vi kan ikke hjælpe dig.

Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice pr. e-mail via kontaktformularen i KONTAKT-sektionen eller pr. telefon på følgende nummer:
+49 341 996 59939 (Man-fre kl. 9-18).

Laurence - TeamShirts Service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen er ikke kommet som lovet

Varen er ikke kommet som lovet. Jeg har skrevet mail til jer, men den besvares ikke straks…… T-shirten er en gave som skal bruges 07.06.2025. Den blev af jer lovet leveret blev i min postkasse 30.05.2025 af PostNord. Så NEJ, jeg er ikke tilfreds

20 de maio de 2025

Hej Lisbeth,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke har modtaget ordren endnu. Jeg kan se, at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice, og at vi sammen har fundet en løsning.

TeamShirts Service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg har kun fået halv del af min vare…

jeg har kun fået halv del af min vare så dårligt. og nå man skirver til dem så sker der ikke noget køb ikke her

8 de maio de 2025

Resposta de TeamShirts Danmark

Hej, vi beklager, at du endnu ikke har modtaget hele din vare fra din ordre. Vi vil tage fat i dig via e-mail for at løse dette.
Med venlig hilsen,
Sergio - Teamshirts Service.

Godt produkt

Godt produkt, rettidig levering og god information undervejs i forbindelse ned forsendelsen.
Så jeg er godt tilfreds og vil ikke afvise, at jeg vil bruge firmaet en anden gang.

14 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ganske god kvalitet og service.

Ganske god kvalitet og service.

Jeg skulle have broderet et design, hvori der var nogle linjer, som var alt for tynde til brodering. Jeg får hurtigt en henvendelse omkring "problemet" og et tilbud om at løse det for mig, ved at ændre lidt på grafikken. Et forslag blev hurtigt tilsendt og godkendt herfra. I løbet af få dage, var produktet klar til forsendelse.

Kvaliteten er helt i top på broderingen og fuldkommen som forventet, eller måske endda lidt bedre end forventet. Jeg har før fået lavet tryk, som efter flere vaske har holdt godt.

Det bliver nok også til flere produkter med tiden fra TeamShirts.

Tak

8 de maio de 2025

Very low quality

I didn't imagine that the product would come with such a low quality. I bought two hoodies with a custom design uploaded by me. The logos are out of focus and in a VERY low quality. It was supposed to be a gift, but I don't have the courage to give something like that to anyone.
I probably won't purchase anything from TeamShirts again.

15 de maio de 2025

Hello Leonardo,
Thank you for your message.
We are very sorry that you're not satisfied with your order and our customer service contacted you by email regarding this.

Kind regards,
Laurence - TeamShirts Service

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais