Om 14:50 uur besteld, nadat op mijn vraag zeer positief gereageerd was (dankjewel Anouk). De volgende dag(!!!) in huis. Perfect verpakt en bezorgd door een zeer vriendelijke meneer.
Niet eens een ster waard, eerst een incomplete levering van onze easydrain waardoor wij onze aannemer voor niks hebben laten komen en wel moeten betalen. Nu vandaag start de tegelzetter met de wanden... Ver mais
Keurig bedrijf, diverse badkamers gemaakt met hun tegels en sanitair. Goede service en als er wat is lossen ze het netjes op.
Levertijd van een fonteintje was langer dan vermeld op de website. Ik werd netjes gebeld en kreeg direct de optie om de order te annuleren. Klantenservice heeft wel een wachttijd bij het bellen, maar... Ver mais
✓ Groot assortiment ✓ Goedkoop ✓ Lage verzendkosten ✓ Diverse A-merken ✓ Uit voorraad leverbaar ✓ Klant = Koning

Van uw review leren wij het meeste

Tweespan 2, 3897AG, Zeewolde
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijne website, duidelijke producten. Goed verpakt en snel in huis.

Resposta de Tegeldepot
Eerste kennismaking met Tegeldepot is goed verlopen super snelle levering (wat nodig was) en de administratieve afhandeling was ook OK. Volgende keer weer.

Resposta de Tegeldepot
Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt. Tegels zijn perfect!

Resposta de Tegeldepot
Het bedieningspaneel was keurig verpakt.
En goede prijsverhouding.

Resposta de Tegeldepot
Online Bestellen ging makkelijk, leveren ging precies zoals gepland en verwacht. Chauffeur was behulpzaam.
Ik moest nog wat omruilen dat ging ook geheel zoals verwacht en ging vlot.
En de prijs was goed van alles.

Resposta de Tegeldepot
Met Tegeldepot kun je met een gerust hart zaken doen. Ik had een zeepdispenser aangeschaft die na twee maanden begon te lekken. Bleek een fabricagefout te zijn. Ik stuurde foto's op van het probleem en kreeg zonder gedoe een nieuw exemplaar opgestuurd. Heel fijn geregeld allemaal.

Makkelijke bestelling
Goed verpakt
Snel geleverd
Prijstechnisch goed
Wastafel nog niet geinstalleerd

Resposta de Tegeldepot
Laten we beginnen dat 1 ster eigenlijk al te hoog is voor de ervaring die ik bij tegeldepot heb ondervonden!
Vorig jaar al een aantal dingen besteld die ondanks de verwachte levertijd op de website niet tijdig geleverd konden worden. Valse reclame is dat.
Daarna in december levering van kapotte tegels, waarbij er 1,5 week nodig was om uit te zoeken of ze mijn batch nog in het magazijn hadden liggen. Waarom moet dit zo lang duren??
Op 5 januari bestel ik tegels waarbij een deel een verwachte levertijd heeft van 4 weken. Eerst mogelijke leverdatum is op dat moment is de eerst mogelijke leverdatum 02-03-2026.
Ik kies er zelf voor om de tegels op 13-02-2026 te laten leveren omdat dit voor mij beter uit komt, in plaats van 4 weken zijn dit er dus 6.
Op 09-02-2026, neem ik zelf contact op met de klantenservice om na te gaan of de tegels al binnen zijn en of de leverdatum gewijzigd kon worden naar 12-02-2026, de kans was groot dat de levering gewoon gehaald kon worden ONDANKS dat de tegels in kwestie nog niet geleverd waren in hun magazijn.
Op 10-02-2026 dus 1 dag later wordt ik gebeld, dat de tegels NIET geleverd zullen worden deze week, omdat deze niet op de transport naar Nederland zijn gezet. Dit had de dag ervoor ook even gecheckt kunnen worden en ervaar ik dan ook als een dikke vette faal van de klantenservice, want service is absoluut niet verleend.
Telefonisch spreken we af dat er een deel levering gedaan zal worden voor de tegels die wel op voorraad zijn en dat de andere tegels zsm op de transport worden gezet verwachte leverdatum 24-02-2026. Maar mocht eerder lukken zou ik gebeld worden. Dit is niet gebeurt maar gelukkig is dit door een andere medewerker toch nog opgepakt en werd de levering gepland voor 23-02-2026.
Op 23-02-2026 ontvang ik mijn tegels thuis, zoals elk normaal mens wordt elke verpakking bekeken en ik kan je vertellen de schok die ik kreeg toen ik zag wat ik had ontvangen. De bovenste 3 dozen waren namelijk de roze tegels die ik besteld had, de onderste tegels daar in tegen waren groen!!!
Natuurlijk heb ik direct de klantenservice gebeld om aan te geven dat ik eigenlijk dezelfde dag nog de correcte tegels wil ontvangen, na 7,5 week na bestellen er achter te komen dat je de verkeerde tegels hebt ontvangen is natuurlijk niet wat je wilt. Er worden mensen ingepland op basis van de informatie.
Aan de telefoon wordt ik een beetje afgewimpeld dat ze wel willen helpen maar dat ze zsm terugkoppeling geven, maarja dat zsm dat ken ik ondertussen wel en ik wil hier niet weer 1,5 overheen laten gaan. Ik laat dus weten dat ik dezelfde dag nog terugkoppeling wil ontvangen. Na bijna 10 minuten werd er toegezegd dat ze dezelfde dag zouden terugkoppelen. Ik vraag hier ook of ik teruggebeld kan worden door een manager om de situatie op te lossen. Ze gingen 'kijken' of dit mogelijk was maar konden niets beloven.
Verrassend was wel dat er heel snel een antwoord kon komen, binnen een half uur was er in het magazijn gekeken, maar dan blijkt dat de tegels helemaal niet geleverd zijn. Er is dus bij het binnen boeken van de tegels in het magazijn niet gecontroleerd wat er precies is binnen gekomen.
Dit betekent ook dat er bij het klaar zetten van mijn bestelling niet is gekeken wat er precies op de pallet stond, ik zit nu dus met tegels die ik niet besteld heb en niet wil ontvangen, maar wel verantwoordelijk voor ben. Ze bieden aan om kosteloos een retour aan te maken. Ze laten dit klinken alsof ze mij een gunst hiermee doen maar ik mag er toch echt vanuit gaan dat er niet verwacht zou worden dat ik zou betalen voor een retour van een artikel dat ik niet eens besteld had.
Vandaag 24-02-2026 bel ik vanmorgen op, ik doe wederom een verzoek om de manager te spreken en wil een compensatie ontvangen. Dit moet allemaal uitgezocht worden.
In de middag wordt ik teruggebeld (door een andere medewerker) is dit een manager? Geen idee wat het is niet alsof er een voorstel rondje wordt gedaan. Deze persoon kan wederom geen beslissingen maken en verteld mij exact hetzelfde als de persoon in de ochtend.
Wat mij wel opvalt aan dit gesprek is dat er in dezelfde adem wordt gezegd dat ze intern moeten bespreken of ik een vergoeding kan krijgen en direct daar achteraan aangeeft dat een vergoeding niet mogelijk zal zijn.
Wat is het?! Ga je het navragen of gaan jullie het hierbij laten zitten? Ik zit door jullie met extra kosten! Nieuwe tegels laten leveren zal namelijk weer minimaal 4 weken duren als alles in een keer goed gaat.
Maarja je begrijpt dat dat vertrouwen er niet meer is.
Al met al kan ik iedereen afraden om een aankoop te doen bij deze winkel, als er iets fout gaat ben je namelijk mooi de sjaak en zit je met extra kosten en sorry's waar je als klant helemaal niets aan hebt.
En een oplossing ja die is er nu na 4 gesprekken nog niet. Of naja een oplossing in het belang van het bedrijf en niet de klant.

Resposta de Tegeldepot
Wij hadden onder andere een inbouwreservoir in combinatie met een wandcloset besteld. De bestelling werd snel en soepel geleverd. Na installatie bleek het wandcloset niet naar behoren te spoelen. Na overleg per mail besloot Tegeldepot geheel kostenloos een nieuw exemplaar op te sturen en dat wandcloset spoelt perfect! Wij zijn heel blij met deze perfecte service!!

Resposta de Tegeldepot
Ons eerste badkamermeubel was helaas binnen een maand kapot, maar wat een geweldige service! We kregen snel een nieuw meubel geleverd en alles werd netjes geregeld. Klantvriendelijk en oplossingsgericht – zo hoort het. Zeker een aanrader!

Resposta de Tegeldepot
Was vertraging op de levertijd door externe leverancier. Elke keer netjes op de hoogte gehouden en uiteindelijk een keurig alternatief aangeboden

Resposta de Tegeldepot
Woorden schieten te kort, maar ik zou echt iedereen AFRADEN om met deze winkel in zee te gaan.
Wij hebben ruim 3 maanden geleden een order geplaatst met een order waarde van ruim €5000,-. Alles zou geleverd worden in januari (na +/- 4 weken) Een maand later kregen we te horen dat de wasbak in het toilet vertraagd was vanuit de leverancier. Dit kan ik nog enigzins begrijpen, echter is ons toen toegezegd dat de overige onderdelen wel geleverd konden worden dus deze hebben wij ingepland voor de oorspronkelijke leverdatum. Later kregen we te horen dat deze ook vertraagd waren en uiteindelijk een aantal weken later geleverd worden.
Inmiddels hebben wij een deel van de order ontvangen, echter ontbreekt er zonder enige communicatie de wasbak voor de badkamer (deze staat nu op levering 10 april, ruim 5 maanden later dan de order) na contact met de klantenservice hebben ze de wasbak in kunnen plannen voor volgende week, echter heb ik sterk het vermoeden dat dit ook niet goed gaat komen.
Als je denkt dat het niet erger kan. Na het openen van de onderkast blijkt deze beschadigd en dus ook niet te monteren. Ik heb nu al 2x voor niets een monteur laten komen en maak hierbij allemaal kosten. Tegeldepot zelf doet alsof ze enorm hard aan het werk zijn om het op te lossen, maar geven intussen geen gehoor en geen oplossing.
Voor ons is het inmiddels helaas te laat, maar ik wil echt iedereen nogmaals AFRADEN om ooit met dit bedrijf in zee te gaan. Komen afspraken niet na, leveren niet of niet compleet uit, en klantenservice geeft geen gehoor.

Resposta de Tegeldepot
Dramatische ervaring. Op 16-1 een fonteinmeubel met waskom besteld. Op de website stond een levertijd van 3 weken. De eerste leverdatum zou 11-2 zijn, daarna werd dit wegens vertraging verplaatst naar 18-2. Vandaag opnieuw gebeld en wéér vertraging: levering pas op 3-3.
Vanwege onze vakantie kan het meubel nu pas op 11-3 geleverd worden. Dat betekent bijna 8 weken levertijd in plaats van de beloofde 3 weken. Zet dan geen onjuiste levertijden op je website. Zeer teleurstellend.

Resposta de Tegeldepot
Waardeloos bedrijf, 10 weken moeten wachten op een douchebak, nu is de verkeerde maat geleverd terwijl de juiste op de pakbon staat, nu verwachten ze dat we weer 4 weken wachten,waardeloze service

Resposta de Tegeldepot
Tegeldepot hielp ons enorm uit de brand geholpen door effectief te schakelen en te helpen. Wij hadden voor een badkamer maanden geleden tegels besteld maar hoorden kort voor start van de renovatie dat de tegel niet geleverd kon worden omdat deze niet tijdig geproduceerd was. Alles in de ruimte was op elkaar afgestemd en een andere tegel was geen optie. Wij horden dit op 23 december, een bijzonder lastig moment om ondersteuning bij de zoektocht naar een voorraad van onze tegel te vinden.
Tegeldepot heeft ons door eigen voorraad en hun connecties geholpen om die tegel op tijd binnen te krijgen, eerst uit hun eigen voorraad en begin januari, toen een andere vermeende bestelling niet door ging, met hun contacten naar groothandelaars. Petje af voor alle begrip en medewerking, goed advies en snel handelen, zowel via mail als ook telefonisch. Geen vraag was te veel. Wat een prettig bedrijf om mee te werken! Bedank iedereen die bij dit spoedproject betrokken was. De badkamer is prachtig geworden!

Resposta de Tegeldepot
Totaal niet tevreden over het product. Lekkage in de toilet gehad door een lekkende slang. Ik ga liever naar een bedrijf die ook aan klantenbinding doet

Resposta de Tegeldepot
Voor een klant had ik in december 2025 bij Tegeldepot een douchecabine, een douchebak en douchebaksifon besteld en gemonteerd. Begin februari kreeg ik een mail van mijn klant dat het deksel van het sifon kapot was. Ik had de mail met fot van het sifondeksel doorgestuurd naar Tegeldepot met de vraag of deze te vervangen was. Ik kreeg als antwoord dat de deksel niet los leverbaar was, maar dat Tegeldepot gratis een compleet nieuw sifon zal opsturen.
Binnenkort zal ik het monteren.
Dit noem ik service!
Dank Tegeldepot, ook namens mijn klant!

Resposta de Tegeldepot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.