Fast delivery and a large selection. Best place to buy warhammer and black library releases. 10% off and free shipping for new items is a great deal also.
Ett av dom bästa utbuden på figurer och rollspelstillbehör i Sverige. Priserna är lite ojämna, man kan definitivt hitta några riktigt fantastiska deals, men vissa produkter ligger långt över vad som ä... Ver mais
Bra priser och rykande snabb behandling av ordern; efter att jag fick orderbekräftelse gick det femton minuter, så hade jag redan fått leveransbekräftelsen också! Den enda nackdelen var att jag inte f... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Väldigt bra och stort utbud, samt snabbt leverans. Rekommenderas varmt!

Resposta da Terratide
Bra utbud och relativt snabb leverans. Det som drar ned betyget är kvalitén på packningen av produkterna. Hade bland annat beställt ett par sprayflaskor och dessa har man tryckt ned i kartongen i ett utrymme som är för smalt. Konsekvensen är att plastlocket till flaskorna spruckit (högst troligen redan vid packningen) och när leveransen skumpat runt så har det då och då blivit tryck på själva sprayknappen. Således har en del färg pyst ut under leveransen (luktade rätt bra om kartongen när jag öppnade + att man tydligt såg sprat både i resterna av locket samt lite i kartongen. Inte jättemycket (jämförde vikt med ny spray hemma) så har inte brytt mig om att reklamera då jag behövde (ville) använda färgen direkt, men tillräckligt mycket för att jag troligen vänder mig till annan aktör vid nästa beställning.
*edit*
Efter denna recension önskade de att jag tog kontakt med dem, vilket jag egentligen inte tänkt då jag som sagt ändå valt att bruka produkten, men gjorde som önskat.
De uppskattade verkligen feedbacken, tog med sig bilderna på packningen för att ta internt, samt skickar ut två nya sprayburkar gratis (vilket jag inte på något sätt krävt eller efterfrågat, som sagt, valde ju att bruka produkten ändå och där någonstans kan man ju hävda att reklamationsrätten är förverkad). Så utifrån det förtjänar betyget helt klart att höjas, en sån kundsupport stöter man inte på överallt.

Resposta da Terratide
Utbudet ser gott ut - men leveransen är i snigelfart, och kundservicen fallerar fullständigt. Vad spelar det för roll vad jag kan beställa när varorna inte kommer?

Resposta da Terratide
Bra utbud och bra priser på Warhammer. Köpte en avbitartång som var skadad vid leverans, men fick svar av kundtjänst samma kväll. De skickade en ersättare direkt nästa dag.
Det enda negativa jag kan komma på är att Speditören Bring inte alltid är snabbast i världen men det är inte Terraspels fel.

Resposta da Terratide
Toppen kundservice som hjälpte mig med alla mina funderingar. Bra utbud av horus heresy böcker till bra priser.
Mina böcker anlände snabbt och utan anmärkningar. Kommer att handla här igen.

Resposta da Terratide
Mycket bra utbud och priser, och jag hade stora förhoppningar. Men beställningen som lades före jul innan sista datum för garanterad julleverans skickades inte förrän fyra dagar efter lagd beställning, med ett annat fraktslag än vad som hade sagts, och kom inte fram förrän 30 dec, då vi redan lämnat orten där vi firat jul. Har fått minimal och väldigt långsam support, och nu nästan tre veckor senare har de ännu inte lyckats dirigera om paketet, och vägrar skicka en ny order, och vill istället att jag lägger en ny beställning för ytterligare egna pengar, för att hoppas på en återbetalning så småningom. Under all kritik. Tills det här är löst måste jag avråda från köp från detta företag.

Resposta da Terratide
Got the wrong size magnets which turned out to be a packaging error from the manufacturer. Custumer support was quick to reach out about the problem and I got a full refund. My only gripe is that the only delivery option available for me is a rather slower courier that takes about a week for deliveries, which inherently is not Terraspels fault.

Resposta da Terratide
Riktigt bra priser, stort utbud och hemsidan är superenkel att navigera runt på. Frakten går också relativt snabbt (min erfarenhet har varit två dagar från beställning till att leveransen är framme). Har aldrig behövt kontakta kundtjänsten så kan inte uttala mig om hur den fungerar, men bara det faktum att jag aldrig behövt det är ju en positiv sak i sig. Kanonbutik!

Resposta da Terratide
Jag hade en tid sökt efter ett spel som vart slut på marknaden.Nu fick jag det till glädje för oss som spelar den här sorts spel!

Resposta da Terratide
Bra priser och helt okej leverans. Obs, företaget finns troligtvis i Danmark. Fortfarande snabb leverans dock. Ca: 2-3 dagar.

Resposta da Terratide
Väldigt hjälpsamma vid kontakt. Snabb leverans och snabba svar.

Resposta da Terratide
Snabbt leverans, bra pris och trevlig bemötande av kundtjänst

Resposta da Terratide
Easy to use the webstore and fast service

Resposta da Terratide
fast delivery, perfect packaging, perfect condition. not much i can say, really

Resposta da Terratide
Lång leverans tider på produkter i lager. Bring har någon tull-tjänst i Jönköping så paketet kan ligga där hur läng som helst och du får inge återkoppling från Terraspel som hänvisar till Bring och Bring hänvisar till terraspel. FYI! du köper från Norge vilket jag hade missat. Mycket ursäkter och lite kundsupport.
Super besviken!

Resposta da Terratide
Hade sneglat på terraspel tidigare när jag varit på jakt efter Warhammer 40k-figurer att bränna pengar på. Hade sett att de hade vissa enheter i lager som det var brist på eller slut hos andra butiker men hade också sett många negativa recensioner.
Men jag chansade. Köpeprocessen var inga problem. Beställning blev packad och skickad inom rimlig tid och kom fram utan incidenter.
Dock var det snålt med vaddering i paketet så boxarna låg och skramlade inuti lådan.
För min del skulle jag kunna tänka mig att handla här igen.