Tesia Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Lang leveringstid

Lang leveringstid, om det er post dk, måske?

Men ringede til dem og ja fik ikke rigtigt noget brugbart ud over jeg skulle vente weekenden og de ville tag kontakt til post dk og så kunne vi snakkes om mandagen.

Bestille lørdag D.13 i dag er det D. 19 og ja så har vi mandag D.22 hvor jeg sikkert ikke har modtaget noget.

Så nu venter vi og ser hvad der sker, havde det været min forretning havde jeg nok bare sendt en ny med den samme og kæmpet med post dk efterfølgende, eller skulle den dukke op hos kunden så be dem om at sende retur.

Overvejer og annullere min ordre og bestille andet steds.

19 de junho de 2026
logotipo da Tesia

Resposta da Tesia

Hej Benjamin,

Tak for din anmeldelse.

Som vi også talte om i telefonen, ville jeg undersøge sagen nærmere hos PostNord, da din pakke endnu ikke var blevet leveret. Som aftalt finder vi naturligvis en løsning, hvis forsendelsen fortsat ikke er leveret mandag.

Ifølge trackingoplysningerne blev pakken afleveret til PostNord den 13. juni, samme dag som ordren blev afgivet, så forsinkelsen er desværre opstået hos PostNord.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende at vente på en pakke, og jeg håber, at sagen bliver løst hurtigst muligt.

Opdatering:

Efterfølgende undersøgte PostNord sagen og bekræftede, at der var sendt besked til modtager om, hvor pakken kunne afhentes.

Det viste sig desværre, at pakken var blevet eftersøgt i en anden pakkeshop end den, PostNord havde anvist til afhentning.

Selvom forvirringen skyldtes forhold hos PostNord, gjorde jeg mit bedste for at hjælpe gennem hele processen. Jeg var løbende i dialog med PostNord, fulgte op på sagen og valgte endda at sende en ny vare, inden undersøgelsen var afsluttet, for at sikre den bedst mulige løsning.

Det er samtidig værd at bemærke, at denne anmeldelse blev skrevet få timer efter vores telefonsamtale, hvor jeg havde oplyst, at jeg ville undersøge sagen hos PostNord, før der kunne træffes en endelig beslutning.

Jeg bestræber mig altid på at yde den bedst mulige kundeservice og finde en løsning – også når en forsinkelse skyldes forhold, der ligger uden for min kontrol.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Defekt produkt, men topklasse service✌️

Jeg købte et LED strip som fik strøm via den trådløse oplader på min model 3. Da den ankommer er produktet defekt, og jeg prøver alt hvad jeg kan få at få det til at virke.

Jeg skriver en mail til Tesia og vedhæfter en video der støtter op om min påstand, hvorefter vi bliver enige om at den er defekt og jeg får med det samme tilsendt et helt nyt produkt, endda uden at skulle sende det gamle defekte produkt tilbage. Så ja, skulle ikke bruge tid på hverken fragt eller andet fis. Vanvittig god service, kan klart anbefales.

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte S3XY strip med montering I…

Købte S3XY strip med montering I Aalborg hos Nicolai, dog gik den løs dagen efter. Men så kørte Nicolai hele vejen fra Aalborg til Århus og fiksede det for mig, det er knald god service. Kæmpe anbefaling herfra.

16 de novembro de 2025

Professionel montering

Har nu 2 gange købt og fået monteret ekstraudstyr i min Tesla og hver gang har været en positiv oplevelse, så jeg kan varmt anbefale tesia.dk, herunder det arbejde Nikolai Melph yder i forbindelse med monteringen.

13 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais