Teym Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige kleuren, geweldige kwaliteit, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, mooie verpakking. Let een beetje op welke maat je nodig hebt. Dit loopt per kledingstuk zeer uiteen.... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

The clothes I received were, although beautiful, far too large. I used the store guidelines to pick the right size (the smallest, S), but upon receiving my order, they were unfortunately too large. I... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This company in far away Amsterdam made my two year search for the perfect Chelsea boot come true. Their communication about shipping and the swift arrival was helpful. This sizing was accurate and th... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina
  2. Loja de moda masculina

Teym is on a mission to build the impeccable wardrobe. One item at a time, we’re creating the pieces we’ve spent years searching for. Developed in our Amsterdam atelier and made in Europe, Teym’s products guarantee outstanding design, expert quality and honest production. On top of that; our efficient way of working reduces the conventional retail price by half without any compromise. Teym’s design studio and showroom are situated in the east of Amsterdam at Iepenplein 17-O.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

477 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Genieten van TEYM's garderobe, binnen en buiten

Mijn overhemd is met zorgvuldigheid, smaak, liefde en aandacht verzonden, dat blijkt uit alles. En er zat nog een mooi tasje met het merk TEYM bij, handig als je even een boodschap haalt of voor een boek van Uitgeverij Kievenaar de betere boekwinkel bezoekt. Gekleed in Teym uiteraard, dat gaat een stuk lekkerder de deur uit. Hoewel notoire kluizenaars als ik ook binnen genieten van TEYM's gardrobe.

27 de julho de 2023

Beste heer Kievenaar,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Geniet van uw nieuwe kledingstukken van Teym, maar ook van uw kluizenaarsbestaan. Klopt het dat u desondanks gisteren in Amsterdam bent gezien ;)?

Vriendelijke groet!

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Shirts passen perfect en voelen heel goed.

23 de junho de 2023

Hi Judith,

Dank voor je review! Jij bent klaar voor de zomer :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er wordt me gevraagd naar een eerlijke…

Er wordt me gevraagd naar een eerlijke constructieve review, wat niet zo moeilijk is. Het t shirt is van een zeer comfortabele kwaliteit. Tijdloos ontwerp dus zeer duurzaam. Het bedrijf houdt zich aan de afspraken mbt duurzame levering. Ik ben zeeer tevreden.

23 de junho de 2023

Hi Nynke,

Dank voor je review. Goed om te horen dat onze inzet om een mooi en duurzaam product te ontwikkelen ook zo wordt ontvangen :).

Fijne dag!

PRACHTIGE PRODUCTEN

PRACHTIGE PRODUCTEN, SPAAR LANGZAAM VERDER.

13 de junho de 2023

Hi Dinie,

Dank voor je review! Slow and steady wins the race ;).

Fijne dag!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ha Lee,

Dank voor je review. We betreuren het dat door vertragingen bij PostNL jouw pakket er niet 1 maar 5 dagen over heeft gedaan. Ik ben blij dat ze precies op tijd voor de vakantie aan zijn gekomen, en hoop dat we vertragingen met de post in de toekomst kunnen voorkomen. Excuses voor het ongemak en heel veel plezier van de mooie sandalen!

Beste groet,
// Liv

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Product is prima. Maar ...

Product is prima.
Enige probleem: de levering. Het postbedrijf dpd leverde het pakket niet aan huis. Ik was heel de dag thuis. Ik diende naar een postpunt te rijden. Als mindervalide vond ik dat wel spijtig.

14 de junho de 2023

Hele mooie tanktop…

Hele mooie tanktop in stof en pasvorm!! Aanrader

11 de junho de 2023

Hi Judith,

Goed om te horen dat ons nieuwste product zo goed ontvangen wordt :).

Fijne zomer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestel een cadeaubon van €100

Ik bestel een cadeaubon van €100.
Krijg een bevestiging en hoor vervolgens een week niks. Dan een mail dat mijn pakketje verzonden wordt.
Vandaag binnen gekomen. 11 dagen nodig om een bon op te sturen die gewoon door de brievenbus kan?
Sorry, maar daar erger ik me aan. Was ook te laat om op de verjaardag van mijn dochter te geven.
Niet leuk

27 de maio de 2023

Ha Renee,

Dank voor het het aankopen van de cadeaubon en het schrijven van een review. Ik begrijp helemaal de frustratie, hier is duidelijk iets misgegaan en dat betreuren we zeer. Mocht je de cadeaubonnen willen retourneren is dat geen probleem. Je hoeft ze hiervoor uiteraard niet naar ons op te sturen. Hopelijk kunnen we je bij een volgende order blij maken met een van onze mooie items.

Beste groet,
// Liv

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great company with great quality

I have 2 merino sweaters which I wear a lot. They are still in great shape after 1,5 years.

1 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Hi Evelien,

Thanks for your review. The Merino Sweater has been designed to stay with you for a long time! So these 1,5 years are just the beginning ;).

Enjoy your day!

❤️ voor Teym

❤️ voor Teym. Fijn contact, goed geholpen, schitterende producten die lang meegaan, dat is "practice what you preach": duurzaamheid tot in de puntjes én op alle fronten.

1 de maio de 2023

Hi Merijntje,

Wat een fijne review om te krijgen! Dank en veel plezier van je item :).

//Amber

Het doorsparen waard!

Ik zou het liefst alleen nog maar Teym-kleding dragen. Alle items zijn perfect qua pasvorm, materiaal en kleuren. Ik wacht op meer kleuren van het T-shirt! Voor Teym geldt echt: Beter 1 Teym-shirt dan 3 goedkopere shirts.

29 de abril de 2023

Hi Evi,

Bedankt voor de fijne review. We hebben bijna een hele garderobe beschikbaar dus je kan je lol op bij ons ;). Geniet van je item!

Top shirts

Product voldoet aan hoe het is voorgesteld op de site. Shirts zijn mooi en zacht en zitten lekker

28 de abril de 2023

Hi,

Dank voor de review. We doen zo goed mogelijk onze best de site met de realiteit te laten matchen. Goed om te horen dat dit lukt :). Geniet van je item!

Prettig contact

Prettig contact
Mooie winkel in Utrechtsestraat
Eerlijke spullen

1 de maio de 2023

Resposta da Teym

Hi! Fijn dat onze nieuwe winkel aan de Utrechtsestraat bevalt. Veel plezier van je items :).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verzending is prompt en ik werd goed…

De verzending is prompt en ik werd goed geïnformeerd. Vlotte verwerking van mijn bestelling.

24 de abril de 2023

Resposta da Teym

Hi! Dank voor je positieve review :). We proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te informeren, fijn om te horen dat dit gelukt is. Fijne dag!