Thedetailer Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde længe kigger på detaile værksted vognen, og da kom på lager var jeg hurtigt og bestilte. Levering gik hurtig, og jeg er meget tilfreds.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig perfekt!! Denne hjemmeside er så perfekt. Gratis fragt gratis kundegaver Alt spiller og Thomas gør sit arbejde perfekt han varer i løbet af få minnutter!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 75% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

134 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvorfor vælge the detailer frem fra andre bilpleje webshops

Nu har jeg bestilt fra the detailer mange gange efterhånden, normalt er jeg ikke typen som anmelder virksomheder med mindre de gør det ekstra ringe eller i the Detailer tilfælde Ekstra godt. Jeg er vild med den høje kvalitet af produkter som de har i sortimentet og de pakker og levere hurtigt. Priserne er sat superskarpt og typisk billigere end alle andre steder.

Og som en lille ekstra ting syntes jeg altid man får mere med en man har bestilt, det kan være en lille vareprøve eller en nøglering eller andet merch som bare lige giver det lille ekstra gode indtryk 😇

Jeg har aldrig været skuffet over en ordre fra dem, og super service hvis man også har behov for hjælp og vejledning til produkter☺️👌🏼👌🏼👌🏼

6 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var perfekt fra start til slut

“Jeg kunne finde alle de specialmærker og produkter, jeg ledte efter, samlet ét sted, hvilket var virkelig fantastisk. Da jeg ønskede at lave en lille ændring i min ordre, var kundeservicen utrolig hjælpsom, hurtig og løsningsorienteret. Pakningen var omhyggelig og fejlfri, og alle produkterne ankom komplette og i perfekt stand. Tusind tak for den fine overraskelsesgave – det var virkelig en dejlig ekstra gestus. Det er et sted, man trygt og med god samvittighed kan handle hos. Fremover bliver det helt sikkert mit eneste sted til alle mine bilplejeindkøb!”

12 de agosto de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin service hos The Detailer og…

Rigtig fin service hos The Detailer og et godt udvalg af Koch Chemie-produkter. 👍

Jeg er rigtig glad for kvaliteten og servicen. Det eneste ønske herfra er, at udvalget af Koch Chemie gerne måtte være endnu større – så ville det være helt perfekt! 😊

Kan klart anbefales.

4 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fortrudt

Man bliver bombarderet med mails efter ordre. Nyhedsbreve og andet skrald. Spring Thedetailer over.

22 de julho de 2026
logotipo da Thedetailer

Resposta da Thedetailer

Hej Jeppe.

Jamen, vi har jo også skrevet lidt sammen før, hvor du havde lidt svært ved at afmelde dig nyhedsbrevet. Som du selv havde tilmeldt dig 😊

Men tak fordi du finder et andet sted at købe dine ting, dig kan man ikke gøre tilfreds.

Mvh Thomas
The Detailer

Fantastiske bilplejeprodukter

Mega lækre produkter og super hurtig levering. Har savnet en hylde fyldt med gode produkter til bilen. Og det har jeg nu! Udvalget er stort og ekspertisen virker høj og ærlig. Kan kun varmt anbefale at købe sine bilplejeprodukter her

27 de julho de 2026

Super god kundeservice 👍🏼

Jeg ringet først og spurgte ind til det Fælgrens jeg ville købe, sælger gav sig god tid til at forklare hvordan jeg skulle bruge det, og hvordan det virker, super god kundeservice.
Pakken kom hurtig 👍🏼
Det er ikke sidste gang jeg handler der, kan godt anbefales 😁

1 de julho de 2026

Sikke en fantastisk oplevelse

Sikke en fantastisk oplevelse! Kommunikation var super nem, og selv da jeg lavede en fejl, blev jeg ringet op og guidet – det har jeg aldrig oplevet før! Hjemmesiden var så brugervenlig, og de havde alt, hvad jeg skulle bruge. Det var også fedt, at man kunne se en video af produktet, inden man købte det, så man kunne se effekten. 👌👍

16 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Full speed ahead med levering😅

Fik produkter som bestilt, plus en lille ekstra ting😁
Og så er der godt nok smæk på levering, ka slet ikk forstå det ka gå så hurtigt 😅
Bestilte fredag nat, og så kom pakken allerede lørdag eftermiddag... det er lidt tosset, men jo fedt hvis man lige står med noget der skal gøres færdigt👍og gode produkter, stor fan af de ting jeg har kunnet bestille.

27 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et rigtig go sted til køb grej til…

Et rigtig go sted til køb grej til pleje af din bil , godt vare sortiment og kvalitet varer,og Thomas er hurtig til svar på beskeden.har brugt nogen af deres produkter fra FX Protect og kan varm anbefales, priser er fint ikke for høje og ikke for billige
Så 5 sterner fra mig
Venter for noget jeg har bestilt som var ikke på lager, intet problem for Thomas jeg spurgte han bestilte så nemt.

29 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais