Jeg havde længe kigger på detaile værksted vognen, og da kom på lager var jeg hurtigt og bestilte. Levering gik hurtig, og jeg er meget tilfreds.
Veja o que dizem as avaliações
“Jeg kunne finde alle de specialmærker og produkter, jeg ledte efter, samlet ét sted, hvilket var virkelig fantastisk. Da jeg ønskede at lave en lille ændring i min ordre, var kundeservicen utrolig hj... Ver mais
Fuldstændig perfekt!! Denne hjemmeside er så perfekt. Gratis fragt gratis kundegaver Alt spiller og Thomas gør sit arbejde perfekt han varer i løbet af få minnutter!
Nu har jeg bestilt fra the detailer mange gange efterhånden, normalt er jeg ikke typen som anmelder virksomheder med mindre de gør det ekstra ringe eller i the Detailer tilfælde Ekstra godt. Jeg e... Ver mais
Informações de contato
Ødisvej 95, 6070, Christiansfeld , Dinamarca
- thomas@thedetailer.dk
- thedetailer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Kan stærkt anbefale dem. Havde problem med min odre og samme dag fik jeg løst det på proffesnionel vis.
Kan stærkt anbefales.
Hurtig ekspedition og hurtig til at…
Hurtig ekspedition og hurtig til at hjælpe med efterlysning af forsvundet pakke hos Post Nord.
Meget hurtig levering og stort udvalg…
Meget hurtig levering og stort udvalg af produkter
Første klasses kundeservice
Fik en pakke meget hurtigt efter jeg bestilte der var desværre en fejl på indholdet, virkede som om nogen havde spillet fodbold med kassen, skrev til Thomas og 2 timer efter var der sendt en ny pakke. Top kundeservice
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super hurtig service
Super hurtig service. Og rigtig fine produkter.
Super handel
Super handel, kun de varmeste anbefalinger herfra, rigtig god rådgivning og hurtig levering.
Super lækker maskine, kan kun anbefale den hvis man står i markedet og skal have en rigtig god højtryksrenser.
Top karakterer her fra.
Igen har alt været i orden fantastiske produkter som bare virker og til en rigtig god pris.
Nem bestilling og hurtig levering.
Virkelig gode produkter og kundeservice…
Virkelig gode produkter og kundeservice er også virkelig god, hjalp mig med præcis det jeg skulle bruge. Samt hurtig levering.
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering. Perfekt kommunikation under hele leveringen..
Super service trods lidt lang leveringstid
Super service trods lidt lang leveringstid fra leverandør, og virkelig kvalitets produkter
Bedste fælg produkt!
1. Hurtig levering
2: Super produkt
3. Nem at bruge
4. Dejlig fars dags gave
5. Perfekt gaveboks
Kunne være fedt at vinde ordren retur.
Helt igennem en professionel oplevelse
Helt igennem en professionel oplevelse, lige fra deres hjemmeside til de produkter de handler med, de lover
ikke noget de ikke kan holde (det var der andre i branchen som kunne lære noget af)
Købte en batteri polermaskine Chemicalworkz DA12
her blev jeg bestemt ikke skuffet, den er fuldt på højde med maskiner der koster langt over det dobbelte.
Ringer man til firmaet får man med det samme en oplevelse af en imødekommenhed, hvor de er til for kunderne og ikke omvendt.
Derfor 5 stjerner herfra
super effektivt og nem at bruge
super effektivt og nem at bruge. hurtig levering.
Super effektivt
Super effektivt, sendt og modtaget indenfor 48 timer😊
Alt godt 👍
Alt godt 👍
Adbl er et super produkt til en rimelig pris 😉
Levering gik som det skulle 😀
Gode kundeservice
Gode kundeservice, hurtige til at svarer med tæt kommunikation. Det er godt hjælp til de bilentusiaster derude!
Superfine produkter
Superfine produkter, der levede op til forventningerne
Toppen af poppen!
Har handlet hos the Detailer flere gange nu. Fantastisk service, hurtig levering, utroligt overraskende produkter og en rigtig fornuftig pris. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos dem. Derudover er det nemt, at få hjælp fra dem og hurtig svartid på Facebook. Top stjerner herfra!
Gode produkter og hurtig levering 👍🏻
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.