thehealthhouse.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order #49164 - No delivery, customer service email doesn't work! Текст: I placed an order on June 22 (#49164) and paid via iDEAL. It has been 10 days and I received no shipping confirmation or tracki... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Healthouse is top!! Ze hebben alle supplementen wat je je kan bedenken.. en als ze het niet in de winkel hebben.. kunnen ze het nog voor je bestellen🙏🏿

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hadden net de BCAA van TwilightZone Nutrition binnen gekregen. Ik kocht het als eerste! Geen spijt van, smaak is super en poeder is zo fijn en lost mooi op, ijsklontje erbij en helemaal lekker ti... Ver mais

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

132 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

32 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slecht

Slecht ! Eiwitten pot besteld en 80 euro betaald
Niet op voorraad en ze reageren niet .
Gelukkig heb ik met creditcard betaald en kan ik zo mijn geld terug laten boeken.
Niet bestellen hier bestel bij bodyshapestore of realsupps. Leveren de dag na bestelling al

En ik zie nu een reactie hieronder van health house dat mijn order is geannuleerd, waarom reageren jullie dan niet op mijn mails?en stort je mijn geld niet terug?? Het is dat ik met creditcard heb betaald en mijn geld terug kan krijgen anders had je nu ook niet hieronder gereageerd . Jullie zijn oplichters want ik zie dat er meerdere mensen hetzelfde hebben meegemaakt met jullie, ik lees nu alle reviews op deze pagina

29 de janeiro de 2025
logotipo da thehealthhouse.nl

Resposta da thehealthhouse.nl

Hi Canan. Wat vervelend om te horen. Ik zie dat mijn collega contact met je heeft gezocht en op jouw verzoek de order ook heeft geannuleerd. Dit product was inderdaad helaas niet meer op voorraad waarvoor excuus. Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, stuur dan gerust een DM voor een snelle reactie.

Zeer te vreden

We zijn heel blij met de service en behandeling van Sarah!!! Snelle en top behandeling en Zeker beleefd en vriendelijk!!! Ze versie or zich in datgeen je op zoek bent waarvoor Wij goed geholpen zijn.

Danke Sarah van The Health house te Osdorp!!!

31 de janeiro de 2025

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier. 1 mailtje gehad dat het product niet op voorraad was, wel al netjes bijna 80 euro betaald, en daarna 0 reactie gehad op mail.
Slechter dan slecht dit...

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier moet je absoluut niet bestellen…

Hier moet je absoluut niet bestellen tenzij je het in de winkel zelf haalt. Als het is uitverkocht wordt je niet op de hoogte gehouden en je mails worden niet binnen 2 dagen beantwoord. Ze hebben hun logistiek niet op orde.

6 de janeiro de 2025

Oplichting

Product bleek niet voorradig te zijn. Gevraagd voor een terugstorting van het aankoopbedrag. Dit zou binnen 3 werkdagen plaatsvinden. Het geld is nog steeds niet binnen, en de klantenservice reageert helemaal niet meer. Pas dus op, dit zijn regelrechte oplichters!

10 de dezembro de 2024

Waardeloos

Waardeloos, bestelde producten nooit ontvangen. Geen contact mee te krijgen via telefoon mail enz.
Oplichterij!

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered brand :RECODED FIT MEAL Vanila…

Ordered brand :RECODED FIT MEAL Vanila but 10 days later received their own brand product which they alway push in their store ..Been a customer of them for a long time but probably will need to switch to other supplier

2 de dezembro de 2024

Oplichters?

Oplichters? Op 27 september heb ik een online aankoop gedaan bij dit bedrijf,
En het geld is gestort op de rekening met IBAN NL17DEUT2065262879.
Na niets ontvangen te hebben kon ik eindelijk contact met ze opnemen en ze beloofden het geld binnen 3 werkdagen uit te betalen. Anderhalve week is verstreken en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Vandaag 29 oktober ben ik bij een klant van mij geweest die advocaat is. Hij vertelde mij dat hij via NAW op zoek gaat naar de eigenaar of eigenaren van de winkel.
Om efficiënter te werk te gaan en je geld terug te krijgen, is het noodzakelijk om aangifte te doen bij de politie. Hoe meer klachten er worden ingediend, hoe meer aandacht de politie zal besteden.
Ik krijg mijn geld terug en zij moeten mijn juridische kosten betalen.

29 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Online whey probeerde te kopen.

Ik heb een whey online gekocht, en het stond op de productpagina dat binne 2 dagen zou aangeleverd worden. Het is nu bijna 10 dagen na, heb ik niets gekregen. Ik heb ze propeert te beriken per e-mail, WhatsApp, Instagram en kreeg ik helemaal geen antwoord. Ik wil tenminste mijn geld terug.

3 de setembro de 2024