Jeg har haft flere fantastiske oplevelser hos Thunderboks. Jeg har lånt soundboks 2 år til Roskilde festival og til en fødselsdag. Alle gangene har det fungeret helt uden problemer. Afhentning og af... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lejede en Soundboks til Roskilde Festival, og servicen var i topklasse - hurtig kommunikation og en meget fleksibel proces hele vejen igennem med nem afhentning. Helt trygt at leje da det er afdækket... Ver mais
Vi havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Servicen var professionel, kontakten var behagelig og imødekommende, og hele processen blev håndteret hurtigt og effektivt. Der var samtidig stor f... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Udlejning af Soundboks
Informações de contato
Dinamarca
- kontakt@thunderboks.dk
- thunderboks.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt svar på mail
Hurtigt svar på mail, fair pris og udstyret var 100% i orden
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Lejede 3 soundbokse fra Thunderboks til Smukfest og kvaliteten samt servicen var helt upåklagelig. Manden bag var selv i området og tilbød sågar, efter et par dage om jeg ville bytte en af dem jeg havde lejet til en nyere, da han havde en i overskud. Endda uden ekstra gebyrer
Fantastisk service, flink gut og ikke mindst pålidelig
Regner med at leje igen i 2026
Fleksibel udlejning og billige priser.
Virkelig godt
Rigtig god service!
Lejede en soundboks til roskilde…
Lejede en soundboks til roskilde festival og alt gik godt. Lejer gerne hos dem igen. Super troværdig også!
Lejede en soundboks til Roskilde…
Lejede en soundboks til Roskilde Festival sidste år, kæmpe anbefaling herfra. Vores soundboks blev desværre nappet fra campen torsdag nat, hvilket var virkelig nedtur. Men vi fik fat i udlejeren med det samme kl. 03 om natten, og på grund af deres aftale/forsikring kostede det os ikke en krone ekstra.
Leje fungerede fejlfrit
De var hurtige og effektive til at svare når jeg havde spørgsmål. Alt i alt en god oplevelse.
Jeg lejede en Soundboks der skulle…
Jeg lejede en Soundboks der skulle bruges til Roskilde Festival. Det var utroligt nemt, en virkelig fair pris og ingen problemer da den skulle afleveres tilbage igen.
Jeg kan virkelig anbefale Thunderboks.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.