Vi bestilt billetter til alt igennem Ticmate, også oystercard til vores en uges ferie i London. Har fået det hele send til tiden, super god service med hælp af flytningen af tide/dag, dom var forker... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Alt forløb fuldstændig som ønsket. Jeg var ærligt lidt skeptisk, da jeg havde købt billetterne og efterfølgende kunne finde tilsvarende på andre shops til ca. det dobbelte. Men alt forløb uden probl... Ver mais
Alt spillede bare og fungerede. Vi tog bussen fra London til Harry Potter Studio. Bussen afgik til tiden og der var styr på, at alle var med. Vi fik udleveret billetter til Studio i bussen, hvilke... Ver mais
Haben für den Osterurlaub drei Karten (Tussauds und London Eye) London bei Ticmate gebucht. Durch den Lockout konnten wir natürlich auch nicht fliegen. Ticmate bot uns dann irgendeinen Vergleich nach... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Ticmate.dk er vores målsætning at blive den førerende aktør for salg af billetter til internationale arrangementer i Europa. Det vil sige, at vi vil gerne være bedst til at informerer dig om, samt sælge billetter til dig til f.eks. musicals, shows, attraktioner, fodbold og anden sport i et andet land end det du bor i.
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Denne side lyver!
Vi var lovet at køen nærmest kunne springes over, ved at købe billet på ticmate. NOT!!! I stedet blev ført ind i en 11/2 timers lang kø (selv om at vi kom før de åbnede) I modsætning til mine svigerforældre, der betalte direkte og kom ind med det samme til den samme pris som os! Det de skriver på denne webpage er direkte LØGN
helt igennem fantastisk og mindeværdig…
helt igennem fantastisk og mindeværdig oplevelse. Vigtigt at vi alle husker 9/11 og minde ofrene.

Rigtig god service
Efter jeg havde bestilt nogle musical billetter til den forkert dag, kontaktet jeg help service for hjælp til at ændre dato til den rigtig uge...
Fik en rigtig god service af dem og fik ændre billetterne til en dag i den uge jeg skal rejse.

Resposta de Ticmate.dk
Vi hadde en god opplevelse med en svært…
Vi hadde en god opplevelse med en svært dyktig guide i Pomepii. Likeledes var den korte rundtur i Napoli med en utmerket guide en god opplevelse.
Guiden som fulgte med bussen på hele reisen snakket for meget og tverret informasjonen mye ut med å brillere med sit spansk og fransk, endog etter de siste spansktalende hadde forlatt.
Ved tilbakekomsten til Roma, var nok damen sliten og noe mer vrissen enn godt er for en guide, som skal være professionel og holde hovedet koldt-

Det fungerede rigtigt godt
Det fungerede rigtigt godt. Det eneste problem der var- var at postmoderne var 14 dage om at bringe det ud. Så jeg vil anbefale hvis man kan selv at hente det.
Køber billetter til fodbold i…
Køber billetter til fodbold i Barcelona, betaler 7400 kr. For 4 pladser.
kommer til at sidde to og to med elleve rækker i mellem og på et andet afsnit.jeg bestilte fire pladser sammen
Dette er kun for fodbold uden mad.jeg klager over dette, Ticmate erkender problemet og ville give 100 kr tilbage pr billet.

Resposta de Ticmate.dk
Let at bestille og god guide.
Når der ikke er sporarbejde er den…
Når der ikke er sporarbejde er den hurtigste rute til city London expressen. Den har vi gjort brug af i forbindelse med kort ferie i London og vil helt sikkert benytte den igen hvis det er Heatrow der landes i. Jeg bestiller returbilletterne hjemmefra, så det hele er med os på turen. Det er hurtigt nemt og billigt

Resposta de Ticmate.dk
Let at handle togbilletter i London hos…
Let at handle togbilletter i London hos Ticmate.
Jeg kan kun varmt anbefale Ticmate
Jeg kan kun varmt anbefale Ticmate! Nem og overskuelig hjemmeside og mange forskellige ture.
Vi mødte op på kontoret kl 7.45 tæt på indgangen til Vatikanet. Herefter fik vi Rundvisning i Vatikanmuseet og Peterskirken af Lucia fra When in Rome Tours og hun var helt fantastisk! Hendes viden og indlevelsesevne gjorde, at de 3 timer fløj afsted! Selv en dreng på 8 år var opslugt af hendes engagement!
Herefter tog vi selv til Colosseum, hvor vi gik rundt på egen hånd.
Hvis vi ikke havde booket hjemmefra, havde vi nok givet op - der var 3-4timers ventetid ved disse seværdigheder!

LET FRA NEWARK LIBERTY INT LUFTHAVN TIL MANHATTEN
Let måde at komme fra NEWARK lufthavn til ARCHER HOTEL på Manhatten. Bestilte billetter hjemmefra, betalte og modtod dem ret hurtigt. Og i New York i lufthavnen - fyngerede alt som det skulle , Ventede ganske kort tid og så blev vi kørt til vores hotel. FINT FINT PREBEN HERLUF

Super god kundeservice
I forbindelse med køb af Oyster-cards til Londons undergrund, kunne Postnord ikke finde ud af at levere billetterne til mig inden for en uge, på trods af, at der var betalt en formue for at få dem sendt som quick-brev. Ticmate udviste dog stor forståelse for problemet og tilbød at refundere det fulde beløb, samtidig med, at de på Postnords vegne beklagede mange gang. Det er hvad jeg kalder god service, og jeg ville ikke tøve et sekund med at bestille hos dem en anden gang:-)

Resposta de Ticmate.dk
Easy and smooth reservation and pick-up.
Let bestilling
Let bestilling, fin mulighed for afhentning. Kom fint uden om de længste køer, der var dog ventetid flere steder, men ikke mere end 10-15 minutter.
Guiden eneste job var at føre os til den korte kø, havde forventet lidt historie og forklaringer omkring Eifell tårnet.
Sue's Stor Redningsaktion redte dagen!
Ticmate er en "outstanding" partner.
I kampens hede havde billetterne til Ellis Island blevet glemt hjem på skrivebordet i Danmark. The Booking Office at Battery Park genkendte ikke vores Ticmate bestillings nr. En hurtig telefonopringning til Ticmate i Kph og en samtale med den "service-minded" Sue løste situationen. PDF billetterne ankom via i-Phone og alle var glad. Vi har tidligere haft stor glade ved at handle me Ticmate. Det gøre vi med glæde igen.

Resposta de Ticmate.dk
Det var nemt at hente billetterne
Det var nemt at hente billetterne, men man skal stå i kø alle steder bare ikke for at købe billetterne.
Hurtigt og nemt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.