Var til på Magasinet 1. Juni og så Peter Frødin. Sikken en service vi modtog fra personalet fra Original Talks. Det hele var så perfekt tilrettelagt, der var hjælp med rollator, det var et fantastisk... Ver mais
A empresa respondeu
Sendte mail med spg. ift bestilling af kørestolsbillet m/ledsager. Hurtigt svar og med vejledning over tlf var billetterne hurtigt i hus. Efterfølgende har de endda via ordrenummeret sikret, at vi all... Ver mais
A empresa respondeu
Det er de fysiske rammer der ikke er i orden. Stolene er alt for små og de står alt for tæt. Nogle har enkelte eller flere overflødige kilo på kroppen og må sidde skævt og anstrengt i næsten 2 timer.... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk kundeservice! Jeg fik billetter i gave, som jeg også selv havde købt. Spurgte om jeg ville kunne refundere dem/bytte dem. Og fik bare den sødeste besked, fuld forståelse og pengene tilbag... Ver mais
A empresa respondeu
Original Talks, tidligere Tikko, er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser! Billetterne sælger vi via vores egen billetportal www.originaltalks.dk. Vi tror på fordelene for dig som gæst ved både at kunne få service og info om indhold, billetter og den praktiske del ét sted - så er alting samlet. Desuden har vi som arrangør altid egne medarbejdere ude til vores arrangementer - en investering i at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen til et af vores mange arrangementer! :-)
Flakhaven 1, 1.sal, 5000, Odense C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg fik en super service, da vi pga. af sygdom ikke kunne anvende vores billetter frem i tiden. Katrine, var behjælpelig og nu kan ve se frem mod samme foredrag blot i November. Tak til Tikko og deres dygtige personale.

Resposta da Original Talks
Jeg har intet at udsætte på foredraget, men jeg var ærgerlig over, at der var tvunget garderobe. Ikke blot virker det som en pengemaskine (30 bobs oven i prisen), men det bliver meget forstyrrende for foredraget, fordi en del folk går før tid, fordi de ikke vil venter 30 minutter eller mere for at få deres overtøj. Helt forståligt, men super ærgerligt for det øvrige publikum - og vel egentlig også for foredragsholderen. Så hvorfor tvunget garderobe? Det går jo fint med at have sit overtøj med ind.

Resposta da Original Talks
Var til foredrag med Vlado fra Politijagt på Hotel Scandic i Aarhus. Det var et virkelig godt foredrag og super sted det blev holdt.
Der var mulighed for at købe drikkevarer på hotellet og de havde stillet vand til rådighed i lokalet.
Vlado gjorde det exceptionelt godt og kan klart anbefales.

Resposta da Original Talks
Forespurgte via mail om jeg kunne få ændret mine billetter til en anden dato i en anden by.
På trods af at jeg efterfølgende modtog en mail om at min forespørgsel ville blive behandlet indenfor 24 timer, var min mine billetter ændret mindre en 1 time senere af søde Monique.
Tak for hurtig respons og fremragende kundeservice!

Resposta da Original Talks
Forståelse af mit problem og hurtig hjælp og reaktion

Resposta da Original Talks
Her er et bureau med god stil!
Købte billet til foredrag for et stykke tid siden.
Foredragsholder vælger at aflyse, uden væsenlig grund.
Billet bliver hurtigt refunderet af Tikko, dog minus 20,- kr gebyr.
Jeg sender Tikko mail om, at jeg ikke finder det rimeligt, at gebyrtabet er mit - og får mail tilbage om, at de selvfølgelig tilbagebetaler dette :-)
Kort og godt - af Tikko kunne et stort bureau som fx Ticketmaster.dk lære ALT!

Resposta da Original Talks
Hurtig, nem og effektiv kundeservice. Svar samme dag med en løsning.

Resposta da Original Talks
Skulle til at bestille billetter til Manipulationens Psykologi; Tikko vil have 70 - HALVFJERDS - kroner i billetgebyr.
Fuldstændig vanvittigt, jeg vil gøre hvad jeg kan for at jeg aldrig kommer til at støtte Tikko.

Hejsa
Vi vil bare sige tak for en fantastik aften på Bella sky 7-1-23 med et super selskab af 2 unge halv syge mænd Kurt Kragh og Ove Dahl de klare det til ug.
Det var mega spændende fortælling blandet med en god position af humør 😂😂.
Mvh
Michael og Anja

Resposta da Original Talks
Lette at komme i kontakt med og rigtig god service :-)

Resposta da Original Talks
Fik flyttet min plads, så jeg kunne sidde med min fætter.
Fantastisk go service. 💪🏽🥳

Resposta da Original Talks
Virkelig søde og rare mennesker i kundeservice, som hjælper dig med dine billetter, tilgodebeviser og info om dit arrangement - kæmpe stor tak til Katrine for hendes hjælpsomhed.
Foredragsudvalget er derudover virkelig godt - gode alternative og super spændende foredrag fra alle hylder.
Hørte Eske Villerslev omkring menneskets oprindelse og rejse på jorden via hans omfattende DNA forskning. VILDT!!

Resposta da Original Talks
Jeg havde fået 2 billetter i julegave til et foredrag på en dato hvor jeg ville være ude at rejse. Jeg sendte, som anbefalet en mail til Tikko vedr min udfordring og bad om et gavebevis. I løbet af mindre end et døgn havde jeg modtaget gavebeviset. Tak for det Tikko😊

Resposta da Original Talks
Vi har fået to billetter i julegave mig og min kæreste, og kan ikke den dato.
Jeg forsøger at kontakte dem i juleferien men de har lukket og returnere ikke mit opkald. Jeg skriver så en mail her den 2. Januar og får et svar som lyder på at de ikke kan hjælpe da vi er for tæt på datoen for foredraget, de henviser mig så til at sælge privat på deres Facebook side istedet. Synes godt nok det ringe at de ikke kan hjælpe når arrangementet er udsolgt og der er venteliste. Det ikke sådan vi vil have pengene tilbage enda, vi vil bare gerne bestille til den anden dato. Dårlig kundeservice, kan simpelthen ikke passe man holder lukket mellem jul og nytår og dermed gør det umuligt at refundere billetter.

Resposta da Original Talks
Meget god og troværdig betjening. Fik fx penge retur med det samme, da jeg havde glemt at angive en rabat mulighed.

Resposta da Original Talks
Super service som vil gøre en stor forskel for vores oplevelse til selve arrangementet.

Resposta da Original Talks
Sød og imødekommende personale. Fantastiske oplevelser hos Tikko. Kan på alle måder anbefale Tikko.dk

Resposta da Original Talks
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.