Boliga er meget flinke - men de kunne ikke bekræfte aftale om dato for besøg, så valgt enden leverandør der kunne komme hurtigt.
A empresa respondeu
Daniel ringede 1 time efter bestilling på hjemmesiden. Vi snakkede kort om hvilket produkt jeg skulle købe, tog den samlede pakke ( tilstandrapport, elrapport og energimærke ) til 8495 kr. 10 minutt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er godt tilfreds, men jeg vil gerne gøre opmærksom på et forhold jeg synes er problematisk. Jeg checkede også Trustpilot inden jeg bestilte, men efter bestilling fandt jeg ud af at hele sagen ble... Ver mais
A empresa respondeu
Særdeles høfligt fremmøde med troværdig og tilsyneladende kyndig konsulent. Han får 5 stjerner! Men jeg forstår ikke hvorfor mit hus har fået et dårligere mærke end andet hus i samme bebyggelse o... Ver mais
A empresa respondeu
Boliga Tilstandsrapport ønsker at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt at bestille tilstandsrapport, energimærke og el-rapport. Bestil desuden hele pakken hos Boliga Tilstandsrapport og spar penge. Vores samarbejdspartner dækker hele landet.
Per Henrik Lings Allé 4, 5., 2100, København Ø, Dinamarca

OPDATERING:
Jeg blev tidligere i dag, den 25.09.2024, kontaktet af en meget behagelig medarbejder som kunne oplyse at der var sket en fejl i deres ordreflow og han nu ville opdatere dette og ellers håndbære sagen igennem så og jeg ville blive kontaktet af deres samarbejdspartner i dag.
Dette er også sket og i morgen kommer de de og laver inspektionen.
Så nu kan jeg jo kun være tilfreds, og deres priser er absolut konkurrence dygtige.
Så hvis vi ser bort fra den lille smutter har alt været i orden.
******************************************************************
Jeg har lidt samme issue som andre kunder.
Den 09.09.2024 taler jeg med jer og accepterer et tilbud fra jer.
I bekræftelsen står der at jeg vil blive kontaktet af dem der skal udføre opgaven.
Dags dato har jeg stadig intet hørt.
Jeg har også forsøgt at rykke jer for hvornår jeg kan forvente kontakt, det er gjort den 13.09.2024 ved at besvare modtagne tilbud, denne har jeg heller ikke hørt noget på.
Da jeg allerede står med 1 ben i en handel og er afhængig af disse rapporter for at komme videre så er det enerverende at man intet hører.
Jeg forventer jo ikke at, når de ringer, det så skal være i morgen.
Men jeg vil godt efterhånden kende en dato.
Jeg venter til den 26.09.2024, har jeg på dette tidspunkt intet hørt fra jeres samarbejdspartner så indhenter jeg nyt tilbud andetsteds fra.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Jeg har prøvet at kontakte jer efter I har sendt tilbud på tilstandsrapport, el og energi rapport, jeg kan ikke komme i kontakt med jer, har lige sendt endnu en mail. MEN pointen er at nu har jeg bestilt et andet sted og siger nej tak til jeres tilbud, jeg skriver her da jeg indtil videre ikke kan komme i kontakt med jer og jeg høre heller ikke fra jer. Så hermed aflyst. Med venlig hilsen Eloisa

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Er helt med på at vi er i en ferieperiode, men det er ikke ok, at man bliver tilbudt at blive ringet op og så at det ikke sker (2 dage har jeg prøvet metoden).
I dag fik jeg så telefonisk kontakt med en behagelig og kompetent medarbejder, som hurtigt og præcist løste alle opgaver til top karakter, så her burde I have 5 stjerner.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Når firmaet tilbyder en ydelse på tilstandsrapport, eleftersyn og tilbud på ejerskifteforsikring, så burde de fastholde dette, men det gør de pt. ikke.
De har nu så travlt, at de ikke mere tager imod ordre fra private kunder, det får man bare ikke besked på, og det står ikke på hjemmesiden.
Jeg troede Boliga var et seriøst selskab.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Nemt at bestille og kort ventetid.
Den byggesagkyndige der kom ud, var meget diskret og grundig. Og gav en forklaring på tingenes tilstand inden han kørte igen.
Jeg vil anbefale at få lavet tilstandsrapport, elrapport og energimærkning herigennem.
Og så er prisen helt OK!

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Hurtig tilbagemelding og aftale om at udføre arbejdet til en god pris.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
De var billigst i de tilbud jeg har indhentet. De har ikke været herude endnu, så ved ikke hvordan de er.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Hurtig aftale og rart at vide, at Boliga står bag udførerne. det giver dobbelt sikkerhed.
I øvrigt også gode rapporter på både tilstand og el.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Hurtigt og nemt. Aftale allerede samme dag som henvendelsen til Boliga.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Kort præcis redegørelse for forløbet med rapporten

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Professionel, ordentlig og redelig gennemgang med afsluttende rapport. Som forventet blev vores ejendom gennemgået at en faguddanet byggetekniker, der tog sig tid til at gennefører et sagligt syn af ejendommen. Byggeteknikeren mødte op inden for aftalte til, og tilstandsrapport, energimærke og el-check rapporten kom i mailen inden for 2 arbejdsdage. Meget proffesionelt firma.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
2 stjerner for den hurtige ekspedition= "salg"!!
Efter at have rykket for aftale flere gange (mail og telefon) fik jeg at vide der er min. 14 dages ventetid (efter at have ventet næsten 1 uge på svar)
Kan ikke anbefales

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Første gang jeg har prøvet det på denne måde. Fint og hurtig svar. Meget hjælpsomt og jeg vil helt klart anbefale det til andre.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Hurtig kontakt, stærk pris og fast aftale over tlf. med efterfølgende bekræftelse på mail.

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Fantastisk oplevelse, når man står og skal igennem hussalgs-processen for første gang. Super, hurtig og høflig betjening.

Rigtig god oplevelse.
Meget positiv over det hurtige forløb, fra da jeg kontaktede jer til jeg havde rapporterne.
Klart en anbefaling herfra 🙂

Resposta de Boliga Tilstandsrapport
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.