Veja o que dizem as avaliações
Tobias' webshop er klasse! Jeg har nu bestilt 3 produkter gennem Tobias. Det er mine tre absolut favorit køkkenting. Jeg har ikke fortrudt mine køb et eneste sekund. Man kan være sikker på... Ver mais
Købte en blender fra Tobias' webshop. Virkelig god pris ift. konkurrenter og hurtig levering fra hans distributør. Efterfølgende har der været et problem med kanden, som Gastro de luxe / Tobias Hama... Ver mais
Rigtig god og hurtig levering. Utrolig hurtig svartid via mail. Ventede maks 1 time efter afsendt mail. Der manglede noget i min pakke - dette blev leveret dagen efter. I alt en god oplevelse og der... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
· Hurtig levering · Personligt testede produkter · Fri fragt over 500 DKK · Tilfredshedsgaranti
Informações de contato
Borggade 7, 3. tv., 8000 , Aarhus C, Dinamarca
- tobias@tobiashamann.dk
- tobiashamann.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god og ærlig bog
Fantastisk
Nem og ligetil hjemmeside. Hurtig levering og pænt pakket ind. Derudover er jeg fuldstændig vild med bogen “influenza”, da den pludselig satte et kæmpe spejl op, så jeg kunne se mig selv og mine vaner på sociale medier. Den har medvirket til, at jeg har skåret gevaldigt ned på brug af sociale medier, samtidig med at jeg øver mig i at være autentisk og nærværende. Et stort og varmt TAK, til Tobias for dit mod!
Scammer
Scammer! LAD VÆR MED AT STØTTE HAM.
Uhyggelig falsk person.
Han trak først pengene 4,5 måned
Han trak først pengene 4,5 måned købet…. Meget langsom til at svarer når man skriver
Nem hjemmeside og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Jeg fortrød købet
Jeg fortrød købet, men hørte ikke mere efter min henvendelse om fortrydelsen.
God og hurtig service
Bedste pris på markedet!
Jeg er utrolig glad for købet. Bedste maskine og bedste pris på markedet.
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering.
Det eneste der er lidt øv er at betalingen kommer meget sent.
Ikke at den var glemt men kan godt lide at jeg har betalt inden jeg tager tingene i brug.
God pris, hurtig levering og god service
Købte en blender fra Tobias' webshop.
Virkelig god pris ift. konkurrenter og hurtig levering fra hans distributør.
Efterfølgende har der været et problem med kanden, som Gastro de luxe / Tobias Hamann selv kom ud og skiftede personligt.
Vi købte den bedste blender!
Vi købte tilbage i oktober 2021 to stk. Blendtec Design 625 og er mere en tilfredse med vores køb. Blenderne lever SÅ meget op til forventningen om en stærk blender der kan klare det hele. Den bliver hverken varm eller lyder som en der arbejder hårdt uanset hvad vi byder den. Vi er super glade for vores køb - samt den service vi fik :-)
Bestilte i starten af måneden en…
Bestilte i starten af måneden en maskine og bagestål, men modtog kun maskinen. Har skrevet til kundeservice men ikke fået svar.. synes det er lidt mystisk..

Resposta da Tobias Hamann
Fik at vide ned det samme at man…
Fik at vide ned det samme at man arbejdede på leverancen, men så gik der nogle dage inden jeg hørte nærmere

Resposta da Tobias Hamann
Der var også en hurtigpisker med…
Der var også en hurtigpisker med tilbehør med - stod ikke i beskrivelsen ******
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.