Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfs 1 ster is te veel. Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore mo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedkope plasmasnijder. Daar kunnen ze nooit veel winst op maken. Toch altijd geduldig antwoorden. Er ging wel wat mis bij DPD. Pakketje in sorteer centrum verdwenen. Maar uiteindelijk toch mijn ger... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

compressor gekocht toestel heeft nooit gewerkt naar behoren mails worden beantwoord . maar blijven rond de pot draaien

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças
  2. Distribuidora de ferramentas

Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Defecte motortakel

Motortakel gekocht en zit een productiefout in waardoor deze onmogelijk in elkaar gezet kan worden. We zijn nu 3 weken verder en het is nog steeds niet opgelost. Slechte communicatie die enkel via mail kan verlopen. Mijn menig: als er een product zo slecht geleverd wordt stuur je gewoon een andere op en laat je de defecte terug sturen. Maar nee, ze vragen nu om enkele onderdelen terug te sturen om dan te onderzoeken waar de fout zit. Ik moet zelfs adviseren waar het probleem zou kunnen zitten. Ondertussen kan ik niet beginnen aan het werk waarvoor ik deze takel besteld had. Maar dat vinden ze bij Toolmania helemaal niet belangrijk. Nooit meer!

1 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ze beloven veel maar…….

Ik kon er ook 1 ster van maken, maar dat is ‘n beetje té!

(Onderstaande staat daadwerkelijk(!) op hun site)

Ze beloven: 1… Online bestellen/reserveren, In onze vestiging afhalen. Naar huis rijden. Direct beginnen met jouw project.
Altijd als het bij ToolMania om de term ‘service’ gaat, staat jouw project in het middelpunt. 'Reserveren & afhalen', onze service voor de Mania project-klussers, is daarbij geen uitzondering.
2… Op voorraad: maar niet in de winkel (daaruit concludeer ik dat het alleen online te bestellen is! Ik deed dat)
3… ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks aan Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.
(WOW! En nou nèt dit product is niet te krijgen?!!!)

Leuk als klusser: meteen bestellen en ophalen. Dus NIET, meteen betalen en te horen (zei mevrouw C.) krijgen: we kunnen de order één week laten staan, misschien komt het dan binnen?)

28 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

First time i'm giving 1 star without…

First time i'm giving 1 star without ordering, because of missing information. Their website is NOT correct. It's missing crucial information: No information about delivery (page stays white), chat only offline, no phone number...This for over a month already, i thought it might be beacause of vaction periods, but no. Just sh!tty IT and UI/UX!

1 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Horrible company - worst customer service ever

Horrible! I have ordered "kabeldrempel" and received one with unbearably TOXIC smell. It was smelling so hard that was toxic even through the carton box this item was packed. After some email pong pong with the customer support I managed to return the item.
However, they refunded only cost of the item without transport cost. That is clearly illegal. Moreover, the communication with their customer support is very poor. Guess what "customer service" says? They say that the item is made for outdoor so it is "ok" if that smells toxic. The item was smelling so bad that I could not even pass by 2 meters without noticing (outdoor).
What can I say more? For me ToolMania has fallen into the category "avoid at all costs" and this is my recommendation for all readers of this review.

28 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kocht een ronde spiegel 100cm bij…

Ik kocht een ronde spiegel 100cm bij Toolmania.nl via de mobiele telefoon.
Wat daar niet te zien op was en wel op de website op de pc was dat de spiegel een fabrieksfout had.
Nu neemt Toolmania deze spiegel niet meer retour.
Toolmania is ook niet aangesloten bij de geschillen commissie en/of enige ander Webshop Keurmerk en dat is niet voor niks.
Wel mijn les geleerd beter maar iets meer betalen bij een webshop aangesloten bij een keurmerk.

20 de junho de 2024

Sloophamer gekocht

Sloophamer gekocht, na een half uur slopen vliegen de stukken in het rond om de bijtel vast te houden.
Stukken zijn in het puin gevallen en hebben niet alles teruggevond. resultaat bijtel valt er telkens van zelf terug uit. Mail gestuurd naar klantendienst na 1 maand nog geen oplossing. machiene was 3 dagen geleden toegekomen en heeft een half uurtje gedraait. Bij andere leveranciers is dat een DOA en wordt dit direct vervangen, hier duurt het een maand.

17 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.