Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelfs 1 ster is te veel. Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore mo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedkope plasmasnijder. Daar kunnen ze nooit veel winst op maken. Toch altijd geduldig antwoorden. Er ging wel wat mis bij DPD. Pakketje in sorteer centrum verdwenen. Maar uiteindelijk toch mijn ger... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

compressor gekocht toestel heeft nooit gewerkt naar behoren mails worden beantwoord . maar blijven rond de pot draaien

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças
  2. Distribuidora de ferramentas

Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Oplichters

Product besteld. Kreeg opeens een een mail dat het product niet op voorraad was . Er staat max binnen 2 dagen je geld terug is al een week overheen. Der staat ook binnen max 1 dag antwoord op mail. ik wacht al een week

21 de maio de 2024

Kasten besteld op 25 januari

Kasten besteld op 25 januari ,
Gedeeltelijk geleverd maar geen reactie meer voor het leveren van de resterende kasten. Uitvluchten zoals Chinees nieuwjaar en container onderweg...
Echt misbruik van vertrouwen

25 de janeiro de 2024

slechte service

als klanten iets vragen kun je het beste de mail beantwoorden en niet weken langs niks laten horen, wat een slechte service!!!

14 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uitlaat veerspanner voor o.a. VW.

Uitlaat veerspanner gekocht voor de c-klemmen op de downpipe van een VW. De garage heeft t gereedschap gebruikt vr mijn auto. Eerst breekt de 6-kant kop af. Dat heeft de monteur er weer aangelast en vervolgens loopt de schroefdraad vast. Uiteindelijk heeft de garage 1 moeten lenen. Ik kan geen verhaal halen, omdat er al aan gelast is. Dat de kop afgebroken is, zegt genoeg over de kwaliteit. Ook de schroefdraad zit nog steeds vast. Waardeloze service. Geen Toolmania meer voor mij.

15 de abril de 2024

Super klantvriendelijk!

Ik had een stille compressor gekocht via Toolmania waar ik zeer tevreden over was. Echter na ongeveer een jaar begaf één van de electromagnetische ventielen die ervoor zorgen dat de druk op de pistons vrijlaten wanneer het drukvat vol is. Na communicatie met de support van Toolmania werd besloten om een ventiel in coulance op te sturen desondanks dat het toestel reeds uit garantie was. Fijne ervaring, en super klantvriendelijk, erg bedankt Toolmania!

17 de abril de 2024

Haken niet leverbaar na 4 maanden

Ik heb een kast besteld met onderandere een wand om gereedschap op te hangen. Helaas waren/zijn de haken voor dat systeem nog steeds niet leverbaar. Ik kan zo niets ophangen en is de aankoop zinloos. Daarnaast laten ze ook niet weten op welke termijn ze wel weer leverbaar zijn. Dit na herhaaldelijk mailen.

15 de abril de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pcp compressor

Vlotte levering en product zoals omschreven. Heel netjes. Enige minpuntje is dat ik geen mail heb gehad over bezorgdatum, dus enigszins verrast was. Dit is echter volgens mij taak van de vervoerder en niet Toolmania. Al met al goede service.

28 de março de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.