Zelfs 1 ster is te veel. Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore mo... Ver mais
Goedkope plasmasnijder. Daar kunnen ze nooit veel winst op maken. Toch altijd geduldig antwoorden. Er ging wel wat mis bij DPD. Pakketje in sorteer centrum verdwenen. Maar uiteindelijk toch mijn ger... Ver mais
compressor gekocht toestel heeft nooit gewerkt naar behoren mails worden beantwoord . maar blijven rond de pot draaien
Detalhes da empresa
Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.
Informações de contato
Langs de Heij 10, 6136 KR, Sittard, Holanda
- info@toolmania.nl
- toolmania.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Oplichters
Product besteld. Kreeg opeens een een mail dat het product niet op voorraad was . Er staat max binnen 2 dagen je geld terug is al een week overheen. Der staat ook binnen max 1 dag antwoord op mail. ik wacht al een week
Kasten besteld op 25 januari
Kasten besteld op 25 januari ,
Gedeeltelijk geleverd maar geen reactie meer voor het leveren van de resterende kasten. Uitvluchten zoals Chinees nieuwjaar en container onderweg...
Echt misbruik van vertrouwen
slechte service
als klanten iets vragen kun je het beste de mail beantwoorden en niet weken langs niks laten horen, wat een slechte service!!!
snelle levering van werkplaatsinrichting
snelle levering van werkplaatsinrichting! en geweldig verpakt . complimenten
ZEER SLECHT !Ik wacht al 3maanden op…
ZEER SLECHT !Ik wacht al 3maanden op een product die volgends de site op voorraad is Onbetrouwbaar / slechte communicatie /komen afspraken niet na / geen voorraad /
Handleiding bij het apparaat doen
Handleiding bij het apparaat doen, meer informatie geven over garantie en waar eventueel reserve onderdelen beschikbaar zijn.
Super snelle levering
Uitlaat veerspanner voor o.a. VW.
Uitlaat veerspanner gekocht voor de c-klemmen op de downpipe van een VW. De garage heeft t gereedschap gebruikt vr mijn auto. Eerst breekt de 6-kant kop af. Dat heeft de monteur er weer aangelast en vervolgens loopt de schroefdraad vast. Uiteindelijk heeft de garage 1 moeten lenen. Ik kan geen verhaal halen, omdat er al aan gelast is. Dat de kop afgebroken is, zegt genoeg over de kwaliteit. Ook de schroefdraad zit nog steeds vast. Waardeloze service. Geen Toolmania meer voor mij.
Super klantvriendelijk!
Ik had een stille compressor gekocht via Toolmania waar ik zeer tevreden over was. Echter na ongeveer een jaar begaf één van de electromagnetische ventielen die ervoor zorgen dat de druk op de pistons vrijlaten wanneer het drukvat vol is. Na communicatie met de support van Toolmania werd besloten om een ventiel in coulance op te sturen desondanks dat het toestel reeds uit garantie was. Fijne ervaring, en super klantvriendelijk, erg bedankt Toolmania!
Haken niet leverbaar na 4 maanden
Ik heb een kast besteld met onderandere een wand om gereedschap op te hangen. Helaas waren/zijn de haken voor dat systeem nog steeds niet leverbaar. Ik kan zo niets ophangen en is de aankoop zinloos. Daarnaast laten ze ook niet weten op welke termijn ze wel weer leverbaar zijn. Dit na herhaaldelijk mailen.
Gewoon goed
Redelijk snelle levering zo vlak na de…
Redelijk snelle levering zo vlak na de paasdagen. Produkt bleek zonder fouten in de produktie.
Betaalbare goederen die doen wat ze…
Betaalbare goederen die doen wat ze moeten doen.
Alles klopte
Het product voldoet aan de…
Het product voldoet aan de omschrijving, en het is een mooi klein Apparaat
Me goed geholpen met het oplossen van…
Me goed geholpen met het oplossen van een dubbele bestelling
Pcp compressor
Vlotte levering en product zoals omschreven. Heel netjes. Enige minpuntje is dat ik geen mail heb gehad over bezorgdatum, dus enigszins verrast was. Dit is echter volgens mij taak van de vervoerder en niet Toolmania. Al met al goede service.
Product wel besteld maar 2 dagen…
Product wel besteld maar 2 dagen plotseling niet leverbaar. Heel apart
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.