Topfatbikes Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die beiden Mitarbeiter in der Halle waren sehr nett. Das Fahrrad wurde in kürzester Zeit zusammengebaut und die gekauften zusätzlichen Teile wurden flott angebaut. Kartenzahlung oder paypal Zahlung wa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We visited for a test ride of the V20 Limited in Winschoten on Saturday. The advice on site was honest and competent, all our questions about motor power, speed limitation, and road approval were answ... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

revceived bike 6 months ago, with broken battery. Still waiting for replacement and company repeatedly tells me its coming in 2 weeks. They do not update on the battery but I need to ask them constant... Ver mais

Detalhes da empresa

Topfatbikes levert stoere, betrouwbare fatbikes met focus op kwaliteit en service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. 😄 🚲

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

72 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 53% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

47 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastisch

Fijn bedrijf, eerlijk, behulpzaam. In 1 woord fantastisch.
Wij zijn zeer tevreden over de verkoop , aanbod, en de service.

Zeer zeker aan te raden. Top.

1 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

In Winschoten werden we geholpen

In Winschoten werden we geholpen door twee enthousiaste jongens. Goede uitleg, instructies gekregen mbt fietsen. De combi deal was een mooie meevaller. Helaas was een onderdeel er niet waardoor we veel langer moesten wachten op de fietsen dan de bedoeling was. Daar kon de firma zelf niet perse iets aan doen. Er was makkelijk contact daarover via WhatsApp. Fietsen zelf uiteindelijk zijn zeer fijne, stevige en goede keus geweest.
Aanrader dus om naar Winschoten TopFatbikes te gaan: ook voor de electrische fiets dus!!

22 de junho de 2026

Hele goeie om hier je fatbike te kopen

Hele goeie om hier je fatbike te kopen
Heel erg tevreden mee. Me zoon had in de instelling gezeten waardoor de gashendel niet meer deed

Door goeie service van topfatbikes doet de gashendel het weer.

Staan je altijd te woord je kunt ze goed bereiken door whatsapp wat heel fijn is.

Zou hier voor me dochter hier weer fatbike weer kopen

9 de junho de 2026

Het adres voor een Top Fatbike

Fijne communicatie
Mooie showroom
Proefrit zo geregeld
Doen wat ze zeggen
Alles vrijblijvend
Mensen komen overal vandaag,
Zegt denk ik wel genoeg.
Altijd(99%) bereikbaar, zo niet wordt je spoedig terug gebeld

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik werd behandeld alsof ik overdreef…

Ik werd behandeld alsof ik overdreef terwijl ik duidelijk letsel had.

28 de abril de 2026

Beste lezer,

Wij willen graag verduidelijken dat deze beoordeling momenteel wordt onderzocht door Trustpilot wegens vermoedens van misbruik van het reviewsysteem.

Na controle van onze administratie hebben wij geen aanwijzingen gevonden dat deze review afkomstig is van een daadwerkelijke klant van ons bedrijf.

Hoe weten wij dat?

-Er is geen bestelling of klantreferentie terug te vinden die overeenkomt met de review.
-Het account heeft geen eerdere reviewgeschiedenis.
-Het profiel vertoont kenmerken die vaker voorkomen bij niet-authentieke accounts.
-De inhoud van de review sluit niet aan bij situaties die bij ons bekend zijn.

De melding is inmiddels doorgestuurd naar Trustpilot en wordt verder onderzocht. Indien wordt vastgesteld dat de review in strijd is met de richtlijnen, zal deze worden verwijderd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

geen idee hoe dit kan maar wiel zat…

geen idee hoe dit kan maar wiel zat gewoon los en ik lag meteen op straat dit is toch niet normaal

25 de abril de 2026

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tijdens het fietsen naar werk begon het…

Tijdens het fietsen naar werk begon het stuur te blokkeren en verloor ik de controle. Ik gleed over de weg en heb nu blijvende schade aan mijn knie.

8 de maio de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb zelden zo’n gebrek aan service…

Ik heb zelden zo’n gebrek aan service gezien. Ik kwam binnen met een serieus probleem en werd behandeld alsof ik overdreef.

28 de abril de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

accu stond gewoon in de gang en begon…

accu stond gewoon in de gang en begon plotseling een vreemde geur af te geven, gevolgd door rook. We hebben hem snel naar buiten gebracht maar de schade in huis is er al. Ik durf sindsdien niets meer op te laden zonder erbij te blijven.

8 de maio de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ik snap echt niet hoe dit kan wiel zat…

ik snap echt niet hoe dit kan wiel zat los en ik lag meteen op straat met pijn overal en niemand helpt je

6 de maio de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn zus reed nog geen paar dagen toen…

Mijn zus reed nog geen paar dagen toen het voorwiel ineens begon te slingeren en loskwam in een bocht. Ze viel hard en heeft nu een gebroken pols en flinke schaafwonden. Wat mij nog het meest boos maakt is dat niemand haar serieus nam toen ze eerder al aangaf dat er iets niet klopte.

22 de abril de 2026

Goede service!

Recentelijk een ongeluk gehad met mijn fiets en een auto, heb de fiets naar Topfatbikes gebracht. Toen ik de fiets weer ophaalde was hij weer zoals van ouds, wat ik niet gedacht had.
Fijne sfeer, goede service.
Dikke 5/5!

27 de março de 2026

Het zijn toppers !

Het zijn toppers ze staan je vriendelijk te woord en denken goed met je mee reageren snel op whatsapp of telefonisch de fatbike van onze dochter was gestolen topfatbikes heeft dit genoteerd en hield een oogje in het zeil zo kreeg ik deze week telefoontje dat een andere klant een fatbike zag staan en deze al 2 weken op een rare plek dennis van topfatbike ging na de locatie en kon door middel van onze sleutel code bevestigen dat dit onze fatbike was. We zijn heel dankbaar dat ze onze gegevens in hun systeem hebben gezet ze verkopen niet alleen goeie fatbikes ze helpen ook goed mee door direct actie te ondernemen.
Ze hebben 2 fatbikes extra in onderhoud straks . Dikke duim voor jullie heren en ga zo door ! Groetjes een heel blij gezin

3 de março de 2026