Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk op til flere gange, og må bare sige kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder længe og giver rigtig god varme! Servicen er dog der hvor Træpillershoppen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Værste oplevelse. Bestilte træpiller den 24-11 med levering senest tirsdag den 3 december. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilb... Ver mais
Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk i flere år nu, og kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder utroligt godt og giver masser af varme, som varer længe. Leveringen har altid været hurtig og p... Ver mais
KØB IKKE HOS TRÆPILLESHOPPEN, læs dette først! Har bestilt 2 tårne brænde i marts, beløbet er trukket men vi har kun modtaget 1 tårn endda 1 måned efter aftale. Forsøgte at annullere aftalen, men... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Jeg har kun gode ord og fortælle om…
Jeg har kun gode ord og fortælle om Træpillershoppen! Har altid bestilt hos den og fået indenfor 7 dage hverdage
forsøg på bestikkelse for at skulle…
forsøg på bestikkelse for at skulle skrive en god anmeldelse af dem
Hejsa,
Jeg kan tilbyder ikke lån? Derimod kan tilbyde dig og sende dig 50.- ganske gratis på mobilpay på en betingelse? Du skriver en positiv anmeldes på vores trustpilotside. Andreas Petersen
Intet negativt at sige
Intet negativt at sige. Kan kun anbefales
Købte 1,8m ovntørret bøg
Købte 1,8m ovntørret bøg. Super fint brænde.
Gode priser
Gode priser, og fanstiske varer som fungere super godt
100% tilfreds herfra🤩
Hurtigt kundeservice
Hurtig svar og god kundeservice.
Hurtig svar og god kundeservice.
Fik bestilt og leveret mine træpiller til tiden, så kun gode anmeldelser herfra og bruger dem gerne igen👌🏻
God overskuelig hjemmeside.
God overskuelig hjemmeside.
Fik 2 paller egetræspaller leveret få dage efter bestilling- og leveret et godt stykke inde i carporten, så den ikke var til gene ude på vejen.
Vi kommer til at anvende dette firma igen.
/Susanne/
Super service, meget tilfreds kunde her og kan helt sikkert anbefale træpilleshoppen 😎👍🏼
Stor usikkerhed om levering
Tror jeg var en af de heldige, der rent faktisk fik leveret det bestilte træpiller og rent faktisk fik svar fra træpillershoppen. Det er taler for træpillershoppen er at pillerne (Rezult) er af en rigtig god kvalitet med god fasthed og meget lidt smuld. Det der taler imod er at leveringen er meget svingende og præget af stor usikkerhed, hvor man ikke aner om man får levering eller ej og i så fald hvornår. Det der taler rigtigt meget imod Træpillershoppen er, at så snart man rejser kritiske spørgsmål på deres Facebook side, så blive man meget hurtigt blokeret. Samtidig er det påfaldende så mange her på Trustpilot, der pludselig her i marts har fået en så fremragende service, at de stort set er klar til at testamentere deres formue til træpillershoppen. Really! Også påfaldende at der slet ikke er nogle anmeldelse (ud over denne) med 2 eller 3 stjerner. Det er enten 1 eller 5.
Jeg giver dem 2 stjerner fordi jeg fik mine bestilte piller og fordi kvaliteten af pillerne er god. Min anbefaling til andre er dog at finde et andet sted at handle på trods af de mange super tilfredse kunder, der slet ikke kan få armene ned over den fremragende levering og super gode service.
Great service and friendly employees
Great service, delivery on time, no delays. Great experience overall!
Gode træpiller til okay pris
Gode træpiller til okay pris.
Har fungeret godt i mit scotte blackstar fyr. Har både afhentet os fået leveret.
Man kunne godt forbedre leveringstiden lidt. Den kan være lang.
Samt svartid på kundeservice.
Godt firma god service
God service og levering til tiden
Fanastisk service og kvalitet
Fanastisk service og kvalitet, lige til ikke og kunne ligge en finger på
Jamen det er jo alt..
Jamen det er jo alt..! pillerne er gode og til prisen .. de er meget hjælpsomme ved læsning af treiler holder aftaler, jeg kan kun anbefale Træpillershoppen 👍🏻👍🏻👍🏻
God service, god kommunikation holder deres leveringer. Hurtige
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.