Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk op til flere gange, og må bare sige kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder længe og giver rigtig god varme! Servicen er dog der hvor Træpillershoppen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Værste oplevelse. Bestilte træpiller den 24-11 med levering senest tirsdag den 3 december. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilb... Ver mais
Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk i flere år nu, og kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder utroligt godt og giver masser af varme, som varer længe. Leveringen har altid været hurtig og p... Ver mais
KØB IKKE HOS TRÆPILLESHOPPEN, læs dette først! Har bestilt 2 tårne brænde i marts, beløbet er trukket men vi har kun modtaget 1 tårn endda 1 måned efter aftale. Forsøgte at annullere aftalen, men... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Yderst tilfreds men dette
Yderst tilfreds men dette. Jeg bestiller der hvergarnsstof og det kommer til tiden som bliver sagt. Det er super service og kan klart anbefaledes
Vi kan kun anbefale dem
Vi kan kun anbefale dem
God kvalitet ingen ventetid
Blir sat hvor man aftaler det
Hurtig levering 😊
Jeg er meget tilfreds med mine køb fra…
Jeg er meget tilfreds med mine køb fra træpillershoppen.dk, jeg køber altid mine træpiller hos dem, da de er af yderste god kvalitet, samtidig med jeg får en fremragende kundeservice og hurtig levering. Jeg anbefaler dem også altid til andre, jeg møder ☺️ 5 meget store flotte stjerner herfra !
Super fantastisk service
Hvis du mangler træpiller, skal du 100% shoppe her. God kvalitet og pålidelig.
Er tilfreds og kommer til at shoppe ind her fremover:D
Bestillingen var enkel uden problemer
Bestillingen var enkel og problemfri, og leveringen var hurtig og effektiv. Træpillerne var af høj kvalitet. Jeg satte også pris på den hurtige respons og hjælpsomhed fra deres kundeservice, da jeg havde spørgsmål.
Ikke modtaget varer men beløbet er trukket
Giver en stjerne idet man ikke kan give nul
Bestilte træpiller i starten af marts. Idet den lovede levering ikke blev overholdt og jeg ikke kunne komme i kontakt med firmaet valgte jeg at annullere ordren. Jeg har derfor ikke modtaget de bestilte træpiller men er blevet trukket beløbet på min konto. Kan stadig ikke komme i kontakt med firmaet. Får kun prefabrikerede svar på mail og sms. Enten er det et svindelfirma eller også har de ikke styr på noget som helst. Forstår ikke de kan have så mange bedømmelser med fem stjerner. Bo Poulsen
Fantastisk!
Fantastisk!
Handler her fremover!
Hurtig levering og god service :)
de dygtigste indenfor faget!
de dygtigste indenfor faget!
hurtig levering og god service!
handler her fremover!
Sindssyg service
Sindssyg service, mega pålidelig og mega god kundeservice
aldrig været mere tilfreds!
5 stjerner herfra! ⭐️
Helt igennem god service
Fantastisk service
Fantastisk service, fantastisk produkt og fin kommunikation.
Meget tilfreds.
Fantastisk oplevelse hos…træpilleshoppen
Fantastisk oplevelse hos Træpillershoppen.dk! Jeg er imponeret over den hurtige levering og den høje kvalitet af træpillerne. Absolut anbefales til alle, der leder efter pålidelige brændstofleverandører. Tak for en fremragende service!
Jeg vil gerne dele min fantastiske…
Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Træpillershoppen.dk. Jeg bestilte træpiller fra deres hjemmeside for nylig, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele processen.
Først og fremmest var bestillingsprocessen utrolig enkel og problemfri. Hjemmesiden var let at navigere, og jeg fandt hurtigt de træpiller, jeg havde brug for.
Leveringen var også hurtig og effektiv. Jeg modtog mine træpiller inden for den angivne leveringstid, og de blev leveret lige til min dør fra danske fragtmand af
Endelig er jeg meget tilfreds med kvaliteten af træpillerne. De brænder rent og effektivt og har opfyldt mine forventninger til fulde. Jeg har allerede anbefalet Træpillershoppen.dk til mine venner og familie og vil fortsætte med at handle hos dem i fremtiden.
Samlet set var min oplevelse med Træpillershoppen.dk fremragende, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter kvalitets træpiller og en pålidelig service.
Kan stærkt anbefale Træpillershoppen
Kan stærkt anbefale Træpillershoppen
Træpiller til konkurence dygtige priser
God kvalitet god service 👌
Super
Tak til Træpillershoppen for deres fremragende service og kvalitetsprodukter! Vi har i flere omgange købt træpiller hos dem, og deres pålidelig og hurtige levering, har altid gjort det til en fornøjelse at handle hos dem. Jeg kan varmt anbefale Træpillershoppen til alle,deres brændstofprodukter og deres service er upåklagelige og samtidig fik vi en fantastisk kundeoplevelse.
Super
Tak til Træpillershoppen for deres fremragende service og kvalitetsprodukter! Jeg har været en tilfreds kunde i lang tid, og deres pålidelige levering og venlige kundeservice har altid gjort det til en fornøjelse at handle hos dem. Jeg kan varmt anbefale Træpillershoppen til alle, der leder efter pålidelige brændstofprodukter og en fantastisk kundeoplevelse.
Ingen varer, og ingen kontakt
Valgte at bestille træpiller hos træpillershoppen i starten af februar. Det var med 1-7 dages levering, efter 10 dage tog jeg henvendelse til træpillershoppen, da jeg intet havde modtaget, eller hørt noget. Der er ingen respons på hverken mails eller opkald, skrev også en kommentar på Deres facebook for at komme i kontakt med dem, da jeg kunne se de svarede andre kunder. Denne kommentar blev dog hurtig slettet. Jeg har også forsøgt at annullere ordren, også uden respons. Kan ikke anbefale træpillershoppen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.