Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Ver mais
A empresa respondeu
We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Ver mais
A empresa respondeu
Stor tak til Træfolk for en god købsoplevelse af et spisebord. Vi var først i den fysiske butik i København og så bordet og fik en god orientering om produktet og forventet produktionstid. God opfølgn... Ver mais
A empresa respondeu
TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.
Blæsbjergvej 42, 8722, Hedensted, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Flinke medarbejdere, god service og godt produkt. Vi er rigtig glade for vores nye bord og sengeborde, så det bliver bestemt ikke sidste gang vi handler hos Træfolk.

Resposta da Træfolk
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Træfolk. Processen startede i februar, og efter lang ventetid og en opmåling i april, er vi stadig ikke nået frem til en løsning. Jeg har oplevet nærmest tavshed fra deres side i lange perioder og har gentagne gange måtte rykke for svar.
De tegninger og mål, jeg modtog, stemte ikke overens med virkeligheden – bl.a. blev entremøblet tegnet så tæt på hoveddøren, at den ikke ville kunne åbnes. Det er dybt bekymrende, da vi netop havde betalt for en professionel opmåling. Derudover blev vores ønsker og referencer ikke forstået eller taget med i betragtning i designforslaget.
På trods af at jeg bad om en refusion for opmålingen, da den ikke kunne danne grundlag for et brugbart møbel, blev jeg blot mødt med en forklaring om, at de ikke havde forstået mine behov – hvilket netop understreger problemet.
Jeg kan desværre ikke anbefale Træfolk baseret på denne oplevelse. Tiden og pengene var spildt, og servicen levede ikke op til, hvad man bør kunne forvente.
Tusind tak for det virkelig flotte spisebord i leverede til os. En særlig stor tak for den ekstra gode service med at gøre jer umage for at levere bordet i vores ønskede farve så det passede til vores stole, men også for at levere i den ekstra brede vi ønskede. Vi elsker vores nye bord.

Resposta da Træfolk
flot garderobe. vi er meget tilfredse med den.
snedkerne viste meget kompetence da de skulle montere garderoben i rummet, det var en god ide at få jeres snedkere til at udføre dette arbejde

Resposta da Træfolk
Vi har fået enorm hjælp med en reklamation på et bord. Træfolk leverer et godt arbejde, og Træfolk er først tilfreds når du er tilfreds. Vi er meget tilfredse.

Resposta da Træfolk
Jeg købte et flot spisebord hos Træfolk for lidt over et år siden. Desværre oplevede jeg, at det over tid begyndte at hænge på midten.
Jeg indsendte en reklamation og fik tilbudt en ombytning af bordet til en anden model uden betaling. Det valgte jeg at tage imod.
Og nu har jeg fået leveret det nye bord, som er lige så smukt og lækkert i kvaliteten som det første bord.
Den slags oplevelse af god service gør, at jeg giver Træfolk min varmeste anbefaling.

Resposta da Træfolk
God dialog og troværdighed omkring produktet. Imødekommende og serviceminded

Resposta da Træfolk
God service i udstillingslokalerne. Bordet kom inden for den aftalte tid og var så flot som forventet. Kan klart anbefale bordene fra Træfolk.

Resposta da Træfolk
Vi har købt en ting og fået lavet 2 specifikke ting nu, som vi er meget glade for. God snak og god service, flot håndværk.

Resposta da Træfolk
En rigtig god oplevelse lige fra vi besøgte pop-up shoppen på Gl. Kongevej til den videre online bestilling, og siden leveringen. Kundeservice var flike og tale med.
Bordet er vi også rigtig glade for. Det er flot og i en god kvalitet.

Resposta da Træfolk
Så smukt bord, og leveringstiden var upåklagelig, og bordet blev båret helt ind. Håndværket er virkelig godt.

Resposta da Træfolk
Fantastisk flot håndværk. Levering som aftalt og til tiden. Og så er det folk, der går op i træ - altså de vil virkelig gerne lave nogle flotte møbler i træ!
Uovertruffen service hos Træfolk og det smukkeste møbel. Vi bestilte et træbord i specialmål og alt spillede fra start til slut. Vi var i dialog med kundeservice af et par omgange om fik hver gang en rigtig god behandling.
Der er virkelig fokus på detaljerne hos
Træfolk, og alt blev gennemtjekket ved monteringen hjemme hos os. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og det møbel der nu pryder vores spisestue. Tak for jer.
Fint arbejde ved udbedring af et par revner. Afhentede og leverede bordet. God service.
Super service fra Brian og teamet, ang. et puslebord.
Flot stykke arbejde og lækker kvalitet. Lever 100% op til forventningerne 👌
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.