Træfolk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak til Træfolk for en god købsoplevelse af et spisebord. Vi var først i den fysiske butik i København og så bordet og fik en god orientering om produktet og forventet produktionstid. God opfølgn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

140 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot håndværk og hurtig svar på…

Flot håndværk og hurtig svar på spørgsmål. De havde emballeret hylden super godt. Da GLS kom med den var emballagen i stykker men heldigvis var der ikke sket noget med hylden.

12 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både håndværket og den hurtige respons – og at hylden kom sikkert frem trods udfordringer under transporten.

Vi gør os umage med at pakke vores møbler godt ind, så de kan klare turen, men det er selvfølgelig ikke optimalt, når emballagen bliver beskadiget undervejs. Godt at høre, at selve hylden ikke tog skade.

Tak fordi du valgte Træfolk – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kvalitet flot håndværk

11 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du værdsætter kvaliteten og håndværket – det er netop det, vi lægger allermest vægt på i vores produktion.

Tak fordi du valgte Træfolk.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Flot produkt

10 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at produktet lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte Træfolk – vi håber, du får glæde af dit møbel i mange år frem.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Produktet og finish er i top klasse

Produktet og finish er i top klasse. Leveringstid var fair men lidt længere end forventet.

6 de março de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og finishen. Vi lægger stor vægt på godt håndværk, så det betyder meget for os at høre.

Vi beklager samtidig, at leveringstiden var lidt længere end forventet. Da vores møbler bliver produceret på bestilling, kan der indimellem opstå lidt ekstra ventetid, men vi arbejder hele tiden på at gøre processen så smidig som muligt.

Tak fordi du valgte Træfolk – vi håber, du får stor glæde af møblet i mange år frem.

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Det betyder meget for os.

Tak fordi du valgte Træfolk – vi håber, du får glæde af møblet i mange år frem.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produktet er rigtig fint

Produktet er rigtig fint, men desværre var der forsinkelse på leveringen. Der kom ingen information om forsinkelserne før jeg selv henvendte mig. Forsinkelser kan ske, men man bør informere.

2 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte et Saga spisebord hos…

Jeg købte et Saga spisebord hos Træfolk. Fik rigtig god vejledning i showroom til at finde det rigtige bord for os, og kvaliteten er suveræn!

30 de janeiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du fik god vejledning i showroom, og at I fandt det helt rigtige Saga spisebord til jeres hjem. Vi er også rigtig glade for, at kvaliteten lever op til jeres forventninger.

Tak fordi I valgte Træfolk – vi håber, bordet vil danne rammen om mange gode måltider og hyggelige stunder i mange år frem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint og meget professionelt forløb

Fint og meget professionelt forløb, fra første kontakt til levering af møblet.
Vi er supertilfredse med vores nye spisebord.
Kan varmt anbefale TRÆFOLK.

2 de março de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft et fint og professionelt forløb hele vejen fra første kontakt til levering. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både processen og dit nye spisebord.

Tak fordi du valgte Træfolk – og for din varme anbefaling. Vi håber, at bordet vil danne rammen om mange gode stunder i mange år frem.

THYRA seng

Har endelig modtaget vores skønne THYRA seng. Fantastisk håndværk. Den var værd at vente på. Så smuk og enkel.
Kan helt klart anbefales😊

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at jeres THYRA seng lever op til forventningerne – og at ventetiden var det hele værd. Vi lægger stor stolthed i håndværket og i det enkle, tidløse design, så det betyder meget at høre, at det også er sådan, I oplever den.

Tak for den varme anbefaling – og rigtig god fornøjelse med jeres nye seng 😊

Vi købte n bænk og 2 knagerækker

Vi købte n bænk og 2 knagerækker, som vi har modtaget. Det er super flot forarbejdet egetræ det ser virkelig godt ud.

Leveringstidsrummet på dagen var fra kl. 0800 til 2100, det kunne godt være kortere, Jeg har forsøgt at kontakte tranportøren, og det har ikke været muligt, måske Træfolk selv vil tage den

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I er glade for bænken og knagerækkerne – og at egetræet og forarbejdningen lever op til forventningerne. Det betyder meget for os.

Samtidig forstår vi godt jeres pointe omkring leveringstidsrummet. Et interval fra kl. 08.00–21.00 er selvfølgelig langt at skulle forholde sig til. Vi tager jeres feedback med videre til transportøren, da vi også ønsker en mere præcis og tryg leveringsoplevelse for vores kunder.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det – og tak fordi I valgte os 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God rådgivning og service i butikken.

God rådgivning og service i butikken samt god hjælp ved levering, hvor vi blev godt vejledt ved fremtidig pleje af bordet.
Vi meget tilfredse med kvaliteten på bordet vi købte.
Kan varmt anbefale at handle med Træfolk.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse både i butikken og ved leveringen. Vi gør os umage for at give grundig rådgivning – også når det gælder pleje og vedligeholdelse – så jeres bord kan holde sig smukt i mange år frem.

Hvor er det dejligt at høre, at I er så tilfredse med kvaliteten. Og tak for den varme anbefaling – det betyder virkelig meget for os 😊

Meget smukt møbel. Virkelig god Service

Tv møblet er utrolig flot og lever fuldstændig op til vores forventninger.
Al kommunikation var helt i top.
Møblet blev leveret af jeres egne folk.
De bedste anbefalinger herfra.

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os enormt at høre, at TV-møblet lever fuldstændig op til jeres forventninger – og at I har haft en god oplevelse hele vejen fra første kontakt til levering.

Fremragende produkt god service

Fremragende produkt.
Svarer fuldt til forventningen

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at produktet lever fuldt op til dine forventninger – det betyder meget for os. Vi lægger stor vægt på både håndværk og service, så din feedback er vi rigtig glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra vi kom i butikken på Frederiksberg…

Fra vi kom i butikken på Frederiksberg til vi fik vores meget smukke spisebord leveret, har det været med en super oplevelse. Professionel rådgivning og meget hjælpsom levering. Nok den bedste kvalitet på markedet i dag.

24 de novembro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord 🙏

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra besøget i butikken på Frederiksberg til leveringen af jeres spisebord. Vi lægger stor vægt på både rådgivning og levering, så det betyder rigtig meget for os, at det er blevet oplevet som professionelt og hjælpsomt.

Tak for tilliden og for anbefalingen – og rigtig god fornøjelse med spisebordet fremover!

Delights of a Round Table

We'd moved to Amager after 47 years on Nørrebro, 15 of them with our beloved oblong dining table that sat 15 when fully extended. Alas - it was the wrong piece for our new home. We needed a round table to replace it.
We bought the Embla dining table from Træfolk - after scouring the Hindernet and every shop selling tables in Copenhagen. We knew our search was over when we entered the Træfolk showroom on Gammel Kongevej (close to Kennedy's Irish Pub: auspicious).
A man who knew what he was on about talked us through wood, legs, and sizes. We settled on a 120 cm diameter oak table with silvered legs and an extra leaf to accommodate party games and larger dining events. Placed the order on-line, and settled back to wait the weeks it took to produce a bespoke masterpiece.
The table arrived a couple of days ago, brought into the living room by two strapping lads with 15 deliveries still on the roster before heading back to Jutland in a snowstorm. No worries - they had the table assembled in minutes, talked us through the care process for the first weeks and then every fourth month; and away they went.
We were left with a magnificent table that we utterly love. The feel of the oak, the chamfered edges, the lines of the legs below, the solid heft of the thing - it is a piece that we will happily live with for years to come; and eventually, it will become an heirloom. A thing of beauty, crafted obviously with love by skilled and dedicated experts; expensive, but worth every single penny.
Highly recommend Træfolk, if you love wood.

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Thank you so much for this wonderful and thoughtful review 🙏

We truly appreciate you taking the time to share your story — from Nørrebro to Amager and from a beloved long table to a new round gathering point. It means a great deal to us that you chose our Embla dining table after such an extensive search, and that your visit to our showroom helped you feel confident in the decision.

We are delighted to hear that both the delivery and assembly went smoothly, and that the guidance on care and maintenance was helpful. Most of all, it makes us proud to know that the table already feels like a natural part of your home and something you can imagine living with for many years — even as a future heirloom.

Thank you for your kind words about the craftsmanship and materials. Feedback like this is incredibly motivating for our entire workshop and team.

We wish you many memorable dinners, conversations, and games around your new table.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut lækkert produkt og god service…

Absolut lækkert produkt og god service hele vejen igennem processen fra bestilling , under produktionen og til endelig levering.

12 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord 🙏

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra bestilling og produktion til den endelige levering. Vi gør os umage for, at både produkt og proces hænger sammen, så det betyder meget for os at få den feedback.

Rigtig god fornøjelse med møblet fremover!

Plankebord og sofabord

fik et plankebord og sofabord. begge super flotte. levering og montering i uden problemer. mundtlig og skriftlig beskrivelse på vedligeholdelse. god hjælp fra kundeservice vedrørende levering.

22 de janeiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at både plankebord og sofabord lever op til forventningerne, og at levering samt montering forløb uden problemer. Vi er også glade for, at vejledningen omkring vedligeholdelse og dialogen med kundeservice har været en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – og rigtig god fornøjelse med møblerne fremover!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varm anbefaling fra start til slut

God oplevelse lige fra første besøg i showroom, hvor vi fik hjælp med afklarende spørgsmål til at lægge en foreløbig bestilling, som vi kunne finpudse med de sidste mål derhjemme efterfølgende, inden endelig bestilling kunne sendes afsted.

Fire uger før levering blev vi adviseret om leveringsdato og -tidsinterval - hvilket var et par uger før estimeret! Under leveringen opdagede vi dog straks, at der manglede et træstykke ift. det bestilte. Det fandt de hurtigt en god løsning på, og møblet kunne tages i brug, med aftalen om at de ville eftermontere træstykket én af de kommende uger.

Vi går allerede med tanken om at benytte Træfolk igen en anden god gang. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og vi kan kan varmt anbefale dem.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres meget flotte og grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra første besøg i showroom til levering. Vi bestræber os netop på at give ro og tryghed i processen – både når mål og detaljer skal på plads, og når leveringen nærmer sig.

Vi beklager naturligvis, at der manglede et træstykke ved leveringen, men er rigtig glade for, at vi hurtigt fandt en løsning, så møblet kunne tages i brug med det samme. Tak for jeres forståelse og fleksibilitet i den forbindelse.

Det betyder meget for os, at I allerede overvejer at vælge os igen – og tak for den varme anbefaling.
Rigtig god fornøjelse med møblet fremover!

Jeg bestilte søndag

Jeg bestilte søndag, pakken kom tirsdag - jeg er så glad for jeg valgte svævehylder fra Træfolk, det er et meget flot produkt, gedigent og med en flot finish.
Måske skal I sætte jeres logo, så man se det og ikke på bagsiden af hylden? I kan godt prale af jeres produkt.

9 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dine svævehylder, og at både leveringstid og kvalitet har levet op til forventningerne. Vi gør os umage med både finish og materialer, så det betyder meget for os at få den feedback.

Tak også for din kommentar omkring logoet – den tager vi helt sikkert med videre. Det er værdifuldt for os at få input fra kunder, der allerede har produktet i hænderne.

Rigtig god fornøjelse med hylderne fremover!

Saga spisebord og Sibba stole

Vi har købt et Saga spisebord (250 x 100 cm) i eg, natur – 2 planker samt 8 Sibba spisebordsstole i eg med gråt stof hos Træfolk, og vi er virkelig glade for købet.

Både bord og stole fremstår meget solide og gennemførte i kvaliteten, med en flot finish og et udtryk der passer perfekt ind i vores hjem. Bordet er et rigtigt plankebord med masser af varme og karakter, og stolene er både behagelige at sidde i og virkelig pæne i materialer og udformning.

Kommunikationen var også god og tryg hele vejen igennem, og vi oplevede en professionel håndtering af ordren. Alt i alt en super positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale Træfolk, hvis man er på udkig efter møbler i høj kvalitet.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Træfolk

Tusind tak for den meget flotte og uddybende anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både jeres Saga spisebord og Sibba stole lever op til forventningerne, og at kvalitet, finish og komfort passer så godt ind i jeres hjem. Et plankebord i massivt træ er netop tænkt som et samlingspunkt med varme og karakter, så det betyder meget for os, at I oplever det sådan.

Vi er også rigtig glade for, at kommunikationen og forløbet omkring ordren har føltes trygt og professionelt – det er noget, vi lægger stor vægt på i hele processen.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for den varme anbefaling.
Rigtig god fornøjelse med møblerne fremover!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais