Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Ver mais
A empresa respondeu
We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Ver mais
A empresa respondeu
Stor tak til Træfolk for en god købsoplevelse af et spisebord. Vi var først i den fysiske butik i København og så bordet og fik en god orientering om produktet og forventet produktionstid. God opfølgn... Ver mais
A empresa respondeu
TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.
Blæsbjergvej 42, 8722, Hedensted, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg var så glad for den kæmpe indsats de gjorde for at jeg kunne nå at modtage mit puslebord inden jeg har termin, kvaliteten og produktet er super lækkert og så elsker jeg at der ikke bare er masse produktion. Helt igennem fantastiske og unikke vare de forhandler

Resposta da Træfolk
Leveringen var i top. Meget professionelt. Ejeren selv samlede det fortalte hvordan vi skulle passe godt på det helt vildt flotte bord.

Resposta da Træfolk
Jeg har købt en barstol, en 2-trins taburet, et Normund plankebord og 6 stk. Sibba spisestole. Altsammen i solid og supergod kvalitet. God og venlig service i showroom og ved levering og montering af plankebordet. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

Resposta da Træfolk
Dansk håndværk når det er bedst.
Kvalitet til fornuftige priser og ikke mindst en service jeg sjældent har oplevet.
5 kæmpe stjerner.

Resposta da Træfolk
Fantastisk flot spisebord og puslebord. Det er virkelig god kvalitet og god service.

Resposta da Træfolk
For mig er det lidt nervepirrende at investere forholdsvist mange penge i noget jeg ikke har set- og rørt ved- i virkeligheden.
Det til trods- har jeg nu modtaget min seng og jeg må sige, at den lever 100 % op til mine forventninger og til de fotos og beskrivelser- der er på hjemmesiden.
En til en.
Det er et fuldstændig fantastisk stykke håndværk- kunst. Det oser af, at mennesker/fagfolk har kælet for materialet. Vanvittigt flot arbejde.
Sidegevinsten er duften af træet, der nu fylder rummet.
Derudover er sengen let at samle vha den medfølgende vejledning.
Jeg samlede den alene🤍

Resposta da Træfolk
Helt fra mit første besøg i Cph. showroom til levering har det været en meget positiv oplevelse.
Sengen står æstetisk smukt i mit soveværelse.

Resposta da Træfolk
Meget venligt og hjælpsomt personale. Virkelig flotte kvalitetsmøbler til en rimelig pris. Vi kunne desuden selv angive mål på vores spisebord, hvilket var en stor fordel for os. Bedste anbefaling herfra :)

Resposta da Træfolk
Nem kommunikation og meget hurtige svar. Flot bord og til en rigtig god pris. Levering til aftalt tid.

Resposta da Træfolk
Vi bestilte bord, garderobe og Tv møble hos træfolk.
Processen og leveringen har været helt i top. Fedt med fagfolk der brænder for deres fag!
De varmeste anbefalinger herfra

Resposta da Træfolk
Gør som aftalt, fantastiske produkter og et pålideligt og fleksibelt leveringssystem.

Resposta da Træfolk
Købte en Thyra-seng. Brugte uforholdsmæssigt lang tid på at lokalisere de medfølgende pinolskruer, da de, modsat forklaringen i samlevejledningen, allerede var monteret i hullerne. Derudover var forboringer i begge sider til montage af holderne til sengebenene placeret forkert (forskudt 0,3 - 0,5 cm ift hvor holderens huller var). Men sengen er smuk og som forventet.

Resposta da Træfolk
Vi har lige købt bord og stole fed oplevelse fin service

Resposta da Træfolk
Vi bestilte et rundt bord inden sommerferien, og fik med det samme en ordrebekræftelse på vores bestilling. Samtidig gjorde Træfolk opmærksom på, at der var forsinket levering grundet sommerferie. Da der var gået 6 uger fik vi, som lovet, besked om at vores bord var på vej. Alt blev leveret til tiden, og de søde folk der kom med bordet hjalp endda med at bære delene helt ind i vores hus. Bordet er super flot, og var meget nemt at samle.
Alt i alt en super god service og fantastisk kvalitet af bordet :-)

Resposta da Træfolk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.