Træfolk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Træfolk er fagfolk i højeste kvalitet. Jeg har fået monteret en mini garderobe, bestående af garderobe i røget eg, natur og svævehylde deluxe, large røget eg, natur. Træfole har fagfolk i højeste k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We cannot recommend Træfolk highly enough! We have just received our new oakwood Hera table and it is perfect in every way! If you are considering buying a table from Træfolk, you can rest assure... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige modtaget vores nye smukke spisebord, og det er lige præcis som vi ønskede det. Træfolk leverer virkelig håndværk i særklasse, med en smuk finish, og materialet er i absolut topkvalitet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tak til Træfolk for en god købsoplevelse af et spisebord. Vi var først i den fysiske butik i København og så bordet og fik en god orientering om produktet og forventet produktionstid. God opfølgn... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

TRÆFOLK er et dansk møbelbrand der udlever de nordiske designtraditioner ved at skabe flot håndværksmæssigt og funktionelt design i træ. Vi går aldrig på kompromis med detaljerne og kvaliteten i vores produkter. Alle vores produkter er produceret på eget snedkerværksted i Danmark, så vi derved kan garantere høj kvalitet og en bæredygtig produktion. Vi tror på det simple og stilrene design, da det vil skabe tidsløs og langvarig glæde for vores kunder. Det hele startede i 2017 da grundlæggeren besluttede at skabe et genkendeligt brand. Et brand der skulle være kendt for dets håndværksmæssige kvalitet og det funktionelle design. Brian Reinholt er manden bag TRÆFOLK og har en passion for at levere det ypperste produkt til sine kunder. ”Det at kunne levere et unikt produkt til mine kunder og se deres glæde i øjnene når enten det nye spisebord, bænk eller opbevaringsmøbel bliver installeret i deres hjem, er hvad der giver mig den største værdi i mit arbejde”. Vi håber I vil nyde vores lille designunivers og kontakte os hvis i har spørgsmål eller ønsker at se vores produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

140 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glad og mere end tilfreds

Jeg var så glad for den kæmpe indsats de gjorde for at jeg kunne nå at modtage mit puslebord inden jeg har termin, kvaliteten og produktet er super lækkert og så elsker jeg at der ikke bare er masse produktion. Helt igennem fantastiske og unikke vare de forhandler

22 de outubro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig med at få puslebordet hjem i tide – det betyder meget for os at kunne skabe tryghed og god service, især i så vigtig en periode som op til termin.

Vi er også virkelig glade for, at du sætter pris på både kvaliteten og det håndværk, der ligger bag vores produkter. Alt bliver lavet i små serier i vores eget værksted, netop for at sikre den unikke og personlige oplevelse, du beskriver.

Levering i top

Leveringen var i top. Meget professionelt. Ejeren selv samlede det fortalte hvordan vi skulle passe godt på det helt vildt flotte bord.

15 de outubro de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med leveringen. Det betyder meget for os at kunne levere både kvalitet og nærvær hele vejen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og venlig service

Jeg har købt en barstol, en 2-trins taburet, et Normund plankebord og 6 stk. Sibba spisestole. Altsammen i solid og supergod kvalitet. God og venlig service i showroom og ved levering og montering af plankebordet. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

14 de outubro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med dine Træfolk møbler og ikke mindst, at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi er også rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse både i showroomet og ved levering og montering. Hele teamet gør sig umage for, at processen føles tryg og ordentlig fra start til slut.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dansk håndværk når det er bedst

Dansk håndværk når det er bedst.
Kvalitet til fornuftige priser og ikke mindst en service jeg sjældent har oplevet.
5 kæmpe stjerner.

14 de outubro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever vores arbejde som dansk håndværk på sit bedste, og at både kvaliteten, prisen og servicen har levet op til dine forventninger. Det er præcis den kombination, vi stræber efter hver eneste dag.

Flotte produkter

Flotte produkter
Leveret til tiden

3 de outubro de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produkterne, og at leveringen kom som aftalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk flot spisebord og puslebord

Fantastisk flot spisebord og puslebord. Det er virkelig god kvalitet og god service.

14 de agosto de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at både spisebordet og puslebordet lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med kvaliteten og den service, du har fået. Det betyder meget for os.

Autencitet

For mig er det lidt nervepirrende at investere forholdsvist mange penge i noget jeg ikke har set- og rørt ved- i virkeligheden.
Det til trods- har jeg nu modtaget min seng og jeg må sige, at den lever 100 % op til mine forventninger og til de fotos og beskrivelser- der er på hjemmesiden.
En til en.
Det er et fuldstændig fantastisk stykke håndværk- kunst. Det oser af, at mennesker/fagfolk har kælet for materialet. Vanvittigt flot arbejde.
Sidegevinsten er duften af træet, der nu fylder rummet.
Derudover er sengen let at samle vha den medfølgende vejledning.
Jeg samlede den alene🤍

29 de setembro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din imponerende flotte og ærlige anmeldelse!
Vi ved godt, at det kan være nervepirrende at bestille et møbel, man ikke har set eller rørt ved først, derfor betyder det ekstra meget for os at høre, at sengen lever 100% op til dine forventninger og opleves præcis som på billeder og beskrivelser.

Og hvor er det stærkt, at du samlede sengen alene!
Det er dejligt at høre, at vejledningen gjorde processen nem og overskuelig, og at du nu også får glæde af den skønne duft af massivt træ i rummet.

Tak fordi du valgte Træfolk, og tak for din smukke anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Seng, smuk at se på hver dag

Helt fra mit første besøg i Cph. showroom til levering har det været en meget positiv oplevelse.
Sengen står æstetisk smukt i mit soveværelse.

23 de setembro de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at hele oplevelsen, fra dit første besøg i vores showroom i København til leveringen, har været positiv.
Og hvor er det dejligt, at sengen nu står smukt i dit soveværelse og bringer glæde hver dag.

Bedste anbefaling

Meget venligt og hjælpsomt personale. Virkelig flotte kvalitetsmøbler til en rimelig pris. Vi kunne desuden selv angive mål på vores spisebord, hvilket var en stor fordel for os. Bedste anbefaling herfra :)

3 de setembro de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse, og at I er glade for både kvaliteten og prisen på jeres møbler. At kunne tilpasse spisebordet efter jeres egne mål er netop en af de ting, vi elsker at tilbyde, så det glæder os, at det var en fordel for jer.

Tusind tak for jeres bedste anbefaling.

God købsoplevelse

Nem kommunikation og meget hurtige svar. Flot bord og til en rigtig god pris. Levering til aftalt tid.

2 de setembro de 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god købsoplevelse med nem kommunikation og hurtige svar, og selvfølgelig, at du er tilfreds med bordet, prisen og leveringen til tiden.

Vi bestilte bord, TV møbler og Garderobe

Vi bestilte bord, garderobe og Tv møble hos træfolk.

Processen og leveringen har været helt i top. Fedt med fagfolk der brænder for deres fag!

De varmeste anbefalinger herfra

12 de junho de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at både processen og leveringen har været helt i top, og at I er tilfredse med bordet, garderoben og TV-møblet.

At I oplever, at vores team brænder for håndværket, betyder meget for os. Det er præcis den passion, vi gerne vil have, at kunderne mærker hele vejen igennem.

Ordentligt hele vejen igennem

Gør som aftalt, fantastiske produkter og et pålideligt og fleksibelt leveringssystem.

12 de agosto de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever os som ordentlige hele vejen igennem, både i forhold til aftaler, kvalitet og levering. Det er lige præcis sådan en helhedsoplevelse, vi stræber efter at levere hver gang.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Købte en Thyra-seng

Købte en Thyra-seng. Brugte uforholdsmæssigt lang tid på at lokalisere de medfølgende pinolskruer, da de, modsat forklaringen i samlevejledningen, allerede var monteret i hullerne. Derudover var forboringer i begge sider til montage af holderne til sengebenene placeret forkert (forskudt 0,3 - 0,5 cm ift hvor holderens huller var). Men sengen er smuk og som forventet.

21 de agosto de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for din ærlige anmeldelse, og for de pæne ord om Thyra-sengen.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med det endelige resultat og udtrykket på sengen.

Samtidig vil vi gerne beklage de udfordringer, du oplevede under samlingen.
Vi tager din feedback videre direkte til vores produktion, så vi kan sikre, at tolerancerne kontrolleres endnu skarpere fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige købt bord og stole fed…

Vi har lige købt bord og stole fed oplevelse fin service

21 de agosto de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres fine anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse og er tilfredse med både bordet, stolene og servicen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte et rundt bord inden…

Vi bestilte et rundt bord inden sommerferien, og fik med det samme en ordrebekræftelse på vores bestilling. Samtidig gjorde Træfolk opmærksom på, at der var forsinket levering grundet sommerferie. Da der var gået 6 uger fik vi, som lovet, besked om at vores bord var på vej. Alt blev leveret til tiden, og de søde folk der kom med bordet hjalp endda med at bære delene helt ind i vores hus. Bordet er super flot, og var meget nemt at samle.
Alt i alt en super god service og fantastisk kvalitet af bordet :-)

20 de agosto de 2025

Resposta da Træfolk

Tusind tak for jeres virkelig flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at hele forløbet, fra bestilling og opdateringer til levering og samling, har været en god oplevelse for jer. Vi gør os umage for at være tydelige omkring leveringstider, især i ferieperioder, så det betyder meget, at I har oplevet processen som tryg og velfungerende.

Og hvor er det dejligt, at I er glade for jeres nye runde bord, både kvaliteten, udtrykket og den nemme montering.

Meget fin service

Meget fin service

4 de agosto de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har oplevet rigtig fin service.

Utrolig fin service

Utrolig fin service

29 de julho de 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet utrolig fin service.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais