Kraftigt överpris på hela sortimentet. Jämför mot Prisjakt/PriceRunner och fler butiker innan ni köper. Dessutom har de monopol på att sälja Ironmaster i Sverige och drar upp priset med över 40-1... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har köpt många produkter från Västsvenska Träningsprodukter sedan ett tag tillbaks, och jag är oerhört nöjd med både kvalitén på produkterna och på den utomordentligt fina kundservicen som erbjud... Ver mais
Dem är leverantör av ironmaster för sverige tyvärr. Finns en EU webbsida som fungerar för alla länder i EU utom sverige. Träningsprodukter höjer priserna för svenska användare med 50-100% av EU-priser... Ver mais
Produkten hamnar hos fel ombud i fel stad, kontaktar västsvenska om det går att lösa med ordernummer och uppgifter så de kan kontakta DHL. Får ett dåligt bemötande och de hänvisar mig till DHL a... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi har träningsprodukter för både motionären samt elitidrottaren.
Informações de contato
Sätingevägen 12, 439 73, Fjärås, Suécia
- 0300-43 33 00
- info@traningsprodukter.se
- traningsprodukter.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Inte behövt ha någon kontakt med kundservice och således inte bedöma denna heller. Produkterna kändes gedigna och prisvärda.
Bra och snabbt
Mycket bra service!
Väldigt bra grejer och väldigt bra…
Väldigt bra grejer och väldigt bra hjälp med rubbet.
allt funkar bra men ibland är det för…
allt funkar bra men ibland är det för många varor som inte finns i lager
Bänken uppfyller helt klart…
Bänken uppfyller helt klart förväntningarna. Har ju inte haft den så länge men den känns rejäl, stabil och bra.
Beställt flera gånger
Beställt flera gånger, fungerat utmärkt!
Leverans enligt föreskrivet och väl packat gods
Väldigt trevlig o bra personal/…
Väldigt trevlig o bra personal/ kundservice och snabb leverans!
Snabb och bra service!
Snabb leverans och fantastisk kvalitet…
Snabb leverans och fantastisk kvalitet på produkterna. Mycket nöjd!
Kvalitetsprodukter
Snabb å bra återkoppling
Snabb å bra återkoppling, snabb leverans till till dom norra delarna
Träningsredskap
Hej, strul med leveransen så har inte hunnit montera ännu. Har dock provat produkten i ert show room o den verkar bra . Mvh Patrik

Resposta da Västsvenska Träningsprodukter
Riktigt bra kvalitet.
Excellent service excellent produkt
Väldigt hjälpsamma och med snabbleverans mitt i sommaren. Vi är jättenöjda med vårt nya snyggt designade vikt ställ. Tack så mycket för den fina servicen.