Veja o que dizem as avaliações
köpte ett bänkpaket av märket ironmaster. veckan efter hade dom sänkt priset, ringde dom om man kunde få det priset då jag inte hade fått leveransen än. kunde ej ge mig det priset men fick med ett ti... Ver mais
Mkt bra kvalite på grejjorna, Köpte halfrack Skivstångspaket med 150kg Bänk med lårcurl/benspark Dyraste stången / bänken Stabila grejjor och jag kommer aldrig nöta ut dom... Fick mer för... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi har träningsprodukter för både motionären samt elitidrottaren.
Informações de contato
Sätingevägen 12, 439 73, Fjärås, Suécia
- 0300-43 33 00
- info@traningsprodukter.se
- traningsprodukter.se
Trevlig kundservice och bra frakt
Hade inga problem hos dom. Beställde ironmaster hantlar med stativ och lite annat under en kampanj, ville ha justerbara hantlar som verkligen håller i längden (och klarar mer vikt med extra vikter man kan köpa) istället för normala sorterna med känsliga mekanismer men som ändå är lätta att byta vikt på. Trevlig kundservice när man kontaktade dom för en offert. Bra packat också.
Gav bra information och skickade snabbt och perfekt
Till skillnad från andra leverantörer under sommaren svarade Västsvenska Träningsprodukter på mina frågor, och de gjorde det direkt. De mätte Body Solids utmärkta GFID71 åt mig, jag beställde den sedan med alla tilllbehör och de levererade den omedelbart, i perfekt skick, och perfekt förpackad på en pall. 5 av 5 alltså.
Ironmaster
Dem är leverantör av ironmaster för sverige tyvärr. Finns en EU webbsida som fungerar för alla länder i EU utom sverige. Träningsprodukter höjer priserna för svenska användare med 50-100% av EU-priserna (Helt galet). Inte alltid toppen att ha en lokal distrobutör med monopol. Känns som att Ironmasters marknadsandel i sverige hade skjutit i höjden om EU siten hade öppnats upp för sverige.

Resposta da Västsvenska Träningsprodukter
Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice. Tillmötesgående och lösningsorienterade. Dessutom många gånger billigare än konkurrenterna på exakt samma märke och vara. Väljer alltid träningsprodukter.com om varan jag är ute efter finns hos dom!
Var ute efter en cable cross som spar…
Var ute efter en cable cross som spar utrymme samt med bra kvalité och efter att ha varit kontakt med Robert så la jag beställningen.
Alltid smidigt att handla av Robert och Träningsprodukter.
Snabb och korrekt leverans
Kvalité till rätt pris!
Mkt nöjd!
Bra saker till bra priser. Snabb återkoppling om man behöver komma i kontakt med dem.
allt till belåtenhet
Beställde en skivstångsställning…
Beställde en skivstångsställning. Snabb i kommunikationen och allt fungerade väl.
Fick snabba svar på mina frågor inför…
Fick snabba svar på mina frågor inför köp. När det visade sig att några produkter saknades i leveransen så löstes även detta snabbt.
Riktigt nöjd med mitt fina…
Riktigt nöjd med mitt fina skivstångsset. Bra kvalitet och snabb leverans.
Bra produkter og rask levering til…
Bra produkter og rask levering til Norge.
Handlet der flere ganger, å kommer til å gjøre det igjen.
Stabil och säker.
Stabil och säker.
Robust men ändå lätthanterlig.
Enkel att skruva ihop om man har lite verktyg.
Lovar säkert vad den håller :-)
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Inte behövt ha någon kontakt med kundservice och således inte bedöma denna heller. Produkterna kändes gedigna och prisvärda.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.