Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk
Veja o que dizem as avaliações
We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Ver mais
Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Ver mais
Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Tranquilo
Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.
Informações de contato
Marconiweg 15, 3899BR, Zeewolde, Holanda
- info@tranquilosleep.nl
- tranquilo.eu
We hebben de kussens nu een maand in…
We hebben de kussens nu een maand in gebruik en onze slaapkwaliteit is verbeterd, ze verminderen ook het snurken wat ook de bedoeling was! Echt tevreden met deze aanschaf!
Top kussen❣️❣️❣️
Vanaf bestelling tot aan de levering ging prima en correct. Maar wat nog veeeeellll fijner is, het zij echt geweldig fijne kussen.
Heerlijk kussen
Snelle levering.
Wat een heerlijk kussen.
Geen pijn in de nek meer en super goed slapen.
Slapen heerlijk en snelle levering
Kussens zijn snel geleverd en liggen heerlijk. 1+1 actie was de motivatie om te kopen. Anders vind ik ze te duur.
Oplichting? Bestelde kussens niet ontvangen
Op 4 augustus 2 kussens besteld. Niets ontvangen tot op vandaag.
Op meerdere e-mails geen reactie ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en mobiele nummer is afgesloten. Lijkt idd oplichting en ik overweeg aangifte te gaan doen bij de politie.

Resposta da Tranquilo
Ik heb vorige week een bestelling…
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst echter duurt het erg lang voor levering, heb al twee maal gemaild om .mijn bestelling te annuleren en het bedrag terug te betalen maar geen enkele reactie.

Product terug gestuurd
Product terug gestuurd. Maar na 2 weken nog steeds geen bevestiging gehad dat ze hem hebben ontvangen. Paar keer gemaild maar krijg hier geen reactie op.Terwijl ze tijdens het uitproberen van de kussens wel op mijn mails reageerde. Heel bijzonder, maar nu waarschijnlijk dus mijn geld kwijt…

Resposta da Tranquilo
Zeer goede kussens geen last van nek of…
Zeer goede kussens geen last van nek of rug klachten

Resposta da Tranquilo
Snel geleverd en de hoofdkussens liggen…
Snel geleverd en de hoofdkussens liggen lekker

Resposta da Tranquilo
Snelle levering 👍en het product bevalt…
Snelle levering 👍en het product bevalt prima

Resposta da Tranquilo
trage reactie op verzoek status…
trage reactie op verzoek status bestelling en hierna nog late levering..

Resposta da Tranquilo
Het kussen heeft een sterke chemische…
Het kussen heeft een sterke chemische geur. Wat niet fijn is bij inslapen. Daarnaast is het kussen te zacht als je een wat platter kussen wilt en je er te veel vulling uithaalt. Het kussen is dan eigenlijk te groot voor de inhoud. Je hooft zakt er dan in weg en je moet alsnog opkloppen. Voor mij dus niet zo'n fijn kussen helaas

Resposta da Tranquilo
Geen kussens ontvangen,wel hoop gezeik…
Geen kussens ontvangen,wel hoop gezeik met Klarna nu,lekker dan !! Maar we zijn bewijzen aan het verzamelen!!! Slechte zaak dit !!

Resposta da Tranquilo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.