Snelle levering en super mooi aanbod. Ik heb jaren gezocht naar een goed kussen en deze is echt super. Geen nekpijn en ligt heerlijk
Veja o que dizem as avaliações
We waren onze oude slappe kussens zat en na ff Google vonden we deze kussens....echt een vette verbetering....wel wat vulling moeten verwijderen twee keer....maar we liggen nou beide veel beter en mij... Ver mais
Bij het willen verwijderen van de vulling brak bij kussen 1 direct de rits af. Bij kussen 2 gaat de rits ook super moeizaam en er zit een knik in de rits waar ze altijd komt vast te zitten. Heb een ma... Ver mais
Eerder verklaarde ik mensen die hun eigen kussen mee namen buiten de deur (camping, hotel, auto etc.) voor gek.. Na 3 weken slapen op het Traquilo kussen doe ik het zelf ook, oops :) Mijn vorig... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Tranquilo
Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat optimaal aansluit bij je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen aan jouw wensen.
Informações de contato
Marconiweg 15, 3899BR, Zeewolde, Holanda
- info@tranquilosleep.nl
- tranquilo.eu
Je mag eerst uit proberen en het is…
Je mag eerst uit proberen en het is handig dat je zelf je dikte/ sterkte kan bepalen door er vlokken uit te halen

Resposta da Tranquilo
Heel tevreden snelle levering en een…
Heel tevreden snelle levering en een heel goed kussen.

Lekker slapen zonder nekpijn
Geweldig goed verpakt
Goede uitleg
Na wat vulling eruit gehaald te hebben slaap ik heerlijk en slaap ik beter.
Blij mee!

Eerste bestelling
mail ontvangen wat er misgelopen is vind ik helemaal oké , stellen onmiddellijk voor wat ze voor je kunnen doen/ gaan doen en ondanks dat toch mijn pakket snel ontvangen ( en de kussens zijn echt top om te slapen , dat ik dit niet eerder ontdekt heb)

Resposta da Tranquilo
De kussen werd snel geleverd en ik…
De kussen werd snel geleverd en ik slaap heerlijk

Slechte kussensloop
Ik een een review geschreven dat ik super blij ben met de kussen. Maar de kussensloop is heel moeilijk dicht te krijgen. De rits is heel slecht. Volgende x als ik die was en terug ga gebruiken gaat de rits zeker kapot.

De bezorging was snel
De bezorging was snel. Het kussen....ik heb nog nooit zo lekker geslapen.

Top kussen
Top kussen! Helemaal op eigen wens te maken. Ook koele kant is erg fijn.

Resposta da Tranquilo
Snelle bezorging en 2 binnenkussens…
Snelle bezorging en 2 binnenkussens waarvan de rits kapot was meteen vervangen?

Resposta da Tranquilo
Slaapt zalig, geen nek pijn meer!
Snelle levering, even wennen de eerste nacht. Paar handjes eruit, en slaapt zalig! Geen last van me nek meer als ik wakker wordt. Aanrader voor iedereen die opzoek is naar een fijn kussen!

Resposta da Tranquilo
Kussen voelt goed aan maar ben nog op…
Kussen voelt goed aan maar ben nog op zoektocht naar de juiste dikte. We gaan het zien…

Heerlijk kussen
Sinds een paar dagen slaap ik heerlijk op mijn Tranquilo kussen. Het bestelproces was makkelijk.
Het is fijn dat je de hoogte zelf kunt instellen. Ik heb de exact juiste hoogte nog niet gevonden maar het is al veel beter dan mijn vorige kussen waar dit niet bij kon.
Het enige minpuntje is dat de sloop met vulling verkeerd om in de buitenste sloop zat waardoor ik er zo geen handjes schuim uit kon halen. Echter was dit een klein dingetje en binnen 10 minuten opgelost.

Resposta da Tranquilo
Lekker slapen op dit kussen
Goed product, snel geleverd. Het kussen slaapt heerlijk. Neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. Ik slaap veel beter door. Zeer tevreden.

Resposta da Tranquilo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.