Veja o que dizem as avaliações
Beschamende klantenservice. Meerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven, via socials maar dingen geprobeerd, verzinnen smoesjes verzinnen waarom ze niet reageren als ze dan wel reageren. Levering wa... Ver mais
Het is echt een geweldige schoen . Heel goede pasvorm door de lage opening van de veter daardoor op mijn voet passend te maken… het is een heel lichte schoen en de kleurstelling vind ik prachtig Ps.... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Calçados
- Loja de Roupas
- Loja de equipamentos e roupas para atividades ao ar livre
- Fábrica de Calçados
- Loja de moda feminina
Informação fornecida por fontes externas variadas
Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...
Informações de contato
Holanda
- travelinoutdoor.nl
Het is echt een geweldige schoen
Ps. Voor mij zit in deze schoen de hiel hoogte ook goed
Prima service
Prima service. Onze bestelling vorderde niet goed en bleef op order ontvangen staan. Bij navraag via klantenservice direct opgepakt en binnen 24 uur een nette reactie ontvangen, een paar uur later ontving ik de orderbevestiging met melding dat de order was verwerkt.
Heerlijk schoenen voor een mooie prijs
Heerlijk schoenen voor een mooie prijs. Ik vond het erg lastig om bij wandelschoenen een mooie prijs kwaliteit verhouding te vinden tot ik het merk Traveling tegen kwam, mijn voeten zijn blij en mij portomonee ook!
Ze zijn mooi, zitten heerlijk ondersteunen waar nodig, zijn water dicht en heerlijk stevig.
Ook worden ze snel en netjes verzonden! Ik ben super tevreden!
Heerlijk lopende laarsjes
Heerlijk lopende laarsjes. Naast dat ze er prachtig uitzien, zitten ze goed, warme voeten met alleen een panty aan.
Eerste keer aan ging wat stroef. Maar na 20 km ermee gelopen te hebben. Heerlijk.
Prima pasvorm
prachtige schoenen
de gekochte laarzen zijn, net als twee andere paren hoge schoenen prima. Goede pasvorm en mooi gemaakt.
Vandaag voor het eerst gedragen en ik liep er zo in weg.
Zorgvuldige en snelle afhandeling.
Helaas paste de laarzen niet vanwege brede voet. De laarzen geretourneerd en twee dagen na verzending stond het aankoopbedrag al weer op onze rekening.
Mijn 2de paar schoenen besteld bij Travelinoutdoor
Mijn 2de paar schoenen besteld bij Travelinoutdoor en de dag nadien reeds geleverd. Beide zeer mooie kwaliteit en ze zitten zeer comfortabel. Echt oprecht blij met deze aankopen
Uitstekend!!!!
Het was mijn eerste aankoop bij Travelinoutdoor, bestelling werd correct en snel geleverd, ik ben heel tevreden met mijn nieuwe veterboots !!!
Fantastische boots
Heel mooie aanbieding gekregen voor een paar zeer stevige en goede boots. Had deze toevallig net nodig voor het lopen met de hond in deze barre weersomstandigheden. Keuze snel gemaakt en vlot geleverd. Zeer tevreden mee.
Bought a knottend cardigan on februar 3 not delivered
Bought a knottend cardigan on februari 3 and this cardigan was not delivered. I have submitted a support from several times and have received no response. There is no accesibility by phone, so I’m afraid I won’t get my payment back.
Mooie herentrui!
De herentrui was mooi gepresenteerd op de website. Vervolgens gemakkelijk te bestellen en mooi binnen 2 dagen bezorgd. Klasse!
Maat valt precies goed en mooie kwaliteit.
Ik heb geen bestelling ontvangen en kan…
Ik heb geen bestelling ontvangen en kan dus geen review schrijven.
Erg slecht afwerking van de…
Erg slecht afwerking van de wandelschoen. Beschadigd.vindt dit echt beneden de maat.Ws geen controle geweest naar kwaliteit anders waren deze schoenen niet verstuurd. Dit accepteer ik niet, dus ze gaan retour
Snelle levering, mooie degelijke en warme schoenen ontvangen tegen een schappelijke prijs.
Heb nog een 2e paar besteld voor de afwisseling,
Zeer degelijke jassen
Zeer degelijke jassen, mooie snit, toffe kleuren;
De mannenmaten komen goed overeen.
De damesmaten vallen iets te klein uit en ook het feit dat ze gecentreerd zijn in de taille
Altijd leuk als er maten bij zijn voor kleine dames
Prachtig product!
Ik zocht een warme jas, wind en waterdicht.
Nou, dat is gelukt!
Snel verzonden en een prima jas
Snel verzonden en een prima jas
Jas is matige kwaliteit. Klantenservice is zeer slecht.
Zeer slechte 'klantenservice' van Travelin/Go Explore. Lang wachten op een reactie, verkeerde jas gestuurd, geen mogelijkheid (of zeer onduidelijk, namelijk via het colofon) om telefonisch contact te hebben. Als dat lukt krijg je Nickoloz Suramlishvili aan de telefoon. Mogelijk werkt hij alleen (was ook rond en na de feestdagen), want hij is niet vriendelijk en heeft duidelijk haast.
Kwaliteit jas = middelmatig. Ik heb deze nog niet zo lang, maar heb het idee dat de rits niet lang meegaat. Deze blokkeert nu al.
Prachtige schoenen en zeer snel geleverd
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.