Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I will never trust Tripadvisor. We asked best restaurants on La Rambla. Number one on La Rambla according to your corrupted website. We were planning to eat something before opera performance. Tripad... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Centerparcs de peel Viphuisje 502 Niks vip koelkast kapot bij ruim 30 grade wasbak verstopt. Bubbelbad werkt niet dure supermarkt ,kleineslaapkamer. Slecht meubilair voor 4personen dus we... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hotel modern en alle comfort. Restaurant keuken oke Om restaurant s avonds te betreden, wordt er duidelijk ZICHTBAAR gemeld geen shorts, onderlijfjes; LUIDRUCHTIG enz.. Helaas niets daarvan, lat... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gilreu beach complex, Foz, Porto. Please avoid this area. There are so many drug addicts on the streets we nearly left as soon as we arrived. Wished we had as our car, parked direct opposite our acco... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,0

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

3 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hotel Eftalia Aqua Alanya!!!Goed hotel

Hotel Eftalia Aqua Alanya!!!Goed hotel, super vriendelijk personeel, goede bedden mooie ruime kamer, goeie douche, lekker eten en zeker voldoende, ontbijt veel keuze en ze vullen regelmatig aan,hondvriendelijk,mooie streek alles aanwezig in voldoende info van personeel over de evenementen en kinder activiteiten .
Zwembad ook, sauna alles is aanwezig en heel goeie massages voor degelijke prijs, kortom super goeie bediening.

De manager in het hotel Suleyman
Heeft ons zoveel zorg en goede informatie gegeven
Me dochter werd niet lekker en kreeg de waterpokken.
Super erg geschrokken omdat ik meerderen verhalen had gehoord en gelezen dat het management je mag weigeren om zo een verspreiding tegen te houden maar onze manager Suleyman kwam naar ons toe en heeft ons rustig gehouden, we moesten wel even naar het ziekenhuis toe om eventjes crème en medicijnen openhalen omdat je deze niet zo makkelijk krijgt in Turkije.

Marja wij wisten van niets hoe daar moet komen hoe duur het gaat worden dus dat was best wel stressen maar de Manager Suleyman heeft gesproken met het taxibedrijf op zijn kosten heeft zelf nog het ziekenhuis gebeld dat ik in contact kan komen met mijn eigen ziekte verzekerlaar super Tof

Dus we moesten 3 dagen in Quarantaine Erg denk je midden je vakantie nee hoor we mochten lekker eten op de kamer Alles werd geregeld!!
We moesten wel voor zorgen dat de blaasjes en wondjes dicht gingen voor dat ze natuurlijk in het hotel mocht zwemmen

Zoveel hulp gekregen
Van Hassan Achmed en Bourat
Zodra een van hun ons zag lopen richting het ontbijt zonder te vragen kwamen ze al meehelpen wat echt fijn was want eten heen en weer brengen naar je kamer is best lastig
Echt reuzeblij!!!

In het hotel heb je een EHBO-ruimte met een dokter assistente Helaas heb ik zoveel miscommunicatie met deze vrouw gehad omdat ze mij dus niet kon verstaan en heletijd op haar telefoon zat en mij niet serieus nam
Ze probeerde mijn dochter opgemeten en het lukte niet dus de scanner gaf aan 39,3
Begon ze ons te schreeuwen van jullie moeten weg ik ga mensen van ziekenhuis bellen
Terwijl me dochter koud was met een normalen graden van 36.8 had
Dus het liep flink uit de hand omdat iedereen ruzie zat te maken maar de manager
Meneer Suleyman kwam en hij kon gelukkig Nederlands en suste alles

Elke nacht is er een entertainment voor kinderen animatieteam vanaf: 21:00 tot 23:30
Echt superleuk je hebt bingo kleine speel paradijs voor de kinderen kleine motorfietsen waar de kinderen lekker rond kunnen rijden veel verschillende zwembaden en glijbanen.
Veel ruimte om de paar 100 meter een klein kraampje voor eten drinken of fruit ijs noem het maar op, je raakt zeker niet verveeld

In dit hotel wordt er heel erg strak opgelet op de hygiëne wat ik echt waardeer omdat we hier met kinderen zijn. Elke raam tafel kamer alles wordt spik en span opgeruimd voor het ontbijt lunch of avond
Dus er is niet een of 2 schoonmakers
Maar echt een heel team van 15 tot 10 mensen die alles schoonhouden
kwa eten heel veel opties verschillende restaurant in het hotel

Maar ondanks de kleine miscommunicatie met de EHBO-ruimte
Is het een super vakantie
10000 een aanrader voor families koppels kinderen!!!
Ik ben er nu een week en heb helaas nog maar paar dagen te gaan
Maar volgend jaar zeker terugkomen

Wil de manager Suleyman nogmaals bedanken voor zijn klantvriendelijk en informatie en de bediening hassan achmed en bourat

28 de abril de 2022

Niet eens 1 ster waard.

Niet eens 1 ster waard.
Op de website heeft een huis gestaan die ik gehuurd heb, boeking en alles is via deze website verlopen, eindstand mn geld kwijt omdat het oplichters zijn.
1740 euro kwijt en men doet niet eens moeite om je te helpen.

Kansloos, maar dit verhaal krijgt nog een staartje.

23 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een service van het NH Hotel Zandvoort!

Op onze trouwdag hebben wij bij het NH hotel van Zandvoort een simpele kamer geboekt. We wisten dat wij wat later aan zouden komen en dat wilde wij even doorgeven.
Niet wetende dat zij onze kamers hebben omgeruild naar een luxe bruidssuite!
Eenmaal aangekomen konden wij het niet geloven?! Hebben zij dit gedaan voor ons?? Wat een service! Tnx you so much team NH Hotel Zandvoort.
Heel veel liefs,

Mr en Mrs Guira

8 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit geleverde en wel betaald…

Nooit geleverde en wel betaald toegangskaarten aan viagogo tennistournooi ABN AMRO 2022. Geen geld retour ontvangen, nooit meer zaken mee doen is het advies met deze oplichters.

22 de março de 2022

H10 Atlantic Sunset

Een week verbleven in H10 Atlantic Sunset. Wat een fantastische ervaring! Ontzettend vriendelijk personeel, heerlijk eten, zowel buffetvorm als de a la carte restaurants. Heerlijk gezwommen en gezond op het privilege dakterras en genoten van heerlijke cocktails. Een prachtige omgeving en supermooie kamer met uitzicht op zee.Zeker voor herhaling vatbaar!

2 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tripadvisor doet zich voor als…

Tripadvisor doet zich voor als onafhankelijk en vriendelijk. Maar als je als bedrijf ongevraagd wordt toegevoegd heb je geen mogelijkheid je weer te laten verwijderen. Ook als er onwaarheden worden verspreid laten zi dit staan zonder mogelijkheid tot debat. Zonde.

26 de fevereiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Complimenten voor de pizzabakker van l'altitude, Valmorel

Complimenten voor de pizzabakker van Restaurant Le Chalet du Mottet/restaurant d'altitude aan de piste in Valmorel! Huisgemaakte pizza's in een open keuken. Vooral de Buffala pizza (mozzarella met room) met gerookte ham, tomatensaus, zongedroogde tomaten en rucola is smaakvol en een feest op je bord! Pizzabakker spreekt een woordje Engels.
Kids vonden de klassieker Margarita (tomatensaus, mozarella, basilicum) hier ook top!

7 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met de feestdagen naar Selene Beache en…

Met de feestdagen naar Selene Beache en Spa in Avsalar Turkije geweest. Nou geweldig van dag 1 tot vetrek in de watte gelegd. wat een super hotel. alles is top goed eten voor ieder wel wat 24/7 kan je dan ook eten drinken geweldig. super schoon . personeel heel vriendelijk en behulpzaam. dikke 10 dit hotel echt een aanrader dus we gaan zeker terug. truus pistorius

5 de janeiro de 2022

Heerlijke dag in MOCA stripmuseum in Noordwijk aan Zee

Heerlijke dag in MOCA stripmuseum in…
Heerlijke dag in MOCA stripmuseum in Noordwijkaan zee doorgebracht. Voor volwassenen en kinderen. Prachtig ingericht met originele tekeningen, interessante informatie over strips en tekeningen, een kleine filmhoek, een aangename leeshoek en tijdens de herfstvakantie zelfs een workshop voor de kids. Gastvrij en gezellig. Een aanrader!

21 de outubro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke dag in MOCA stripmuseum in…

Mijn familie heeft een heerlijke dag in MOCA stripmuseum in Noordwijk aan zee doorgebracht. Voor volwassenen en kinderen. Prachtig ingericht met originele tekeningen, interessante informatie over strips en tekeningen, een kleine filmhoek, een aangename leeshoek en tijdens de herfstvakantie zelfs een workshop voor de kids. Gastvrij en gezellig. Een aanrader!

21 de outubro de 2021

Leuke app!

Leuke app!

Zoek er meestal bezienswaardigheden voor de plek waar we heen gaan. Of restaurant in die buurt zoeken....
Daarvoor is TripAdvisor echt heel fijn

13 de outubro de 2021

Camping Le Pin Saint-Justin Frankrijk

Camping Le Pin Saint-Justin Frankrijk.
Bij aankomst niemand aanwezig. Na driemaal het telefoonnummer gebeld te hebben, besloten we om weg te gaan. Toen kwam er plotseling een jongedame aangelopen. We besloten om 2 nachten te blijven en betaalden vooraf, doodmoe van terugreis uit Spanje. Prijs was € 51,50 voor 2 nachten. We kregen geen info over wifi, het zwembad was gesloten, sanitair niet schoongemaakt. Wel een mooie plek, maar de volgende morgen viel om 09.00 uur de stroom uit. Dit wisten ze op de camping, naar niets over gezegd. Voor stroom moesten we € 4 per dag betalen! Schandalige prijs/ kwaliteit verhouding! Mijn beklag in het Frans gedaan, maar zeer onprofessionele behandeling. De baas met zijn vrouw liepen gewoon weg en verwezen naar de tarieven bij de ingang. Ze trokken zich NIETS aan van mijn beklag. We hebben jaren eerder hier gestaan, met veel plezier, MAAR NOOIT MEER!!!’
Ik zou iedereen aanraden om een andere csmping te kiezen!

20 de setembro de 2021

Onbetrouwbaar aangegeven vrije boekingsperiode

Geboekt in oktober 2021 voor appartement in Benicassim, apartemento diponible. Was vrij en heb ook met creditcard betaald. Kreeg van eigenaar ALVARO P dat het appartement niet voor de gehele periode beschikbaar was. Gechat met TripAdvisor en die zij dat de betaling niet gelukt was. Typisch dat de eigenaar wel op de hoogte was. De periode die TripAdvisor aangeeft klopt dus niet. Eigenaar reageert normaal binnen 6 uur, maar nu was het veel later en zelfs s'avonds laat. Hotels op heenreis geboekt die dus geen doorgang vinden. Hoop geregel en ergenis.

6 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een rondtrip Toscane…

Wij hadden een rondtrip Toscane geboekt. 12 dagen, 4 hotels en een huurauto. Een compleet verzorgde vakantie dus. De hotels waren, met uitzondering van 1, ronduit slecht. Verouderd, voldeed niet aan de omschrijving en de ligging was nog slechter. Er was gekozen voor plaatsen waar de meeste hotels gesloten waren, vergane glorie of dorpjes zonder ook maar iets in de buurt wat leek op een restaurantje laat staan een terras. Als klap op de vuurpijl bleek op de lucthaven tijdens de terugvlucht dat onze koffers nog apart betaald moesten worden. Blijkbaar had een aardige mevrouw op de heenreis ons gematst. Kassa, 100 euro ! Gebeld met het bureau in Eerbeek. Ilona stond ons zeer slecht te woord. We hadden dat moeten weten dat de bagage er niet bij inbegrepen was...hoezo, totaal verzorgde vakantiereis en geen bagage ? Als wij dit hadden moeten regelen had het reisbureau, want daarvoor gaan wij daar heen, ons moeten informeren. Ik moest toch echt haar verhaal eerst aanhoren....met een enorme wachtrij om in te checken achter mij. Wij gaan nooit meer met Tui.

29 de agosto de 2021

Elektrische stepjes in Antwerpen

Dagje Antwerpen met z’n drieën op zaterdag 28-8-2021. Parkeren is een drama dus gekozen voor een parkeerplaats aan het begin van de stad om daarna van die leuke elektrische stepjes te pakken die overal in de stad staan. Na wat gedoe (app downloaden enz.) opgestapt en lekker door de stad gecrost. Na 2,5 uur weer terug bij de auto bleek dat het stepje ons 45/42/42 had gekost dus 129,00 euro totaal. Het parkeren koste ons 10,-…… wij vonden dat toch wel heel veel geld voor een stepje. Nergens in de app is duidelijk dat het stepje zo prijzig is. Dusssss volgende keer lekker naar Breda :)

28 de agosto de 2021

Corner hotel in Barcelona

Corner hotel in Barcelona is een van de top hotel. Vriendelijke bediening en hele goede uit gebreid ontbijt . Mooie kamers. Dit hotel ligt dicht bij alle restaurants. Wandel afstand van de ramblas. Top 👍👍

23 de agosto de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Censuur op negatieve review van Eden Catamaran ? Nee, toch niet !

Hier op Trustpilot heb ik mijn negatieve ervaringen over Eden Catamaran (Tenerife) gedeeld.
Een kopie van mijn review op Tripadvisor, was al snel zelfs voor mij onzichtbaar.
Een aangepaste 2e versie; dito verhaal.

Dan maar een review met bijna geen content en het verzoek het hele verhaal dan maar via Trustpilot te lezen

Ook deze versie werd al snel, zeg maar, verwijderd.

Langzaam maar zeker begin ik te twijfelen aan de geloofwaardigheid van jullie site; beste Tripadvisor.

Bedrijven jullie wellicht censuur vanwege klantrelaties ??

Dan maar even contact opnemen …
Na 5 min. zoeken opgegeven.

Beste Tripadvisor; hoe moeilijk willen jullie t maken ?

Er valt nog veel te verbeteren, zeg maar. Pakken jullie dit op, of gaat deze comment in de delete bak ?

Dat is aan jullie.

Addendum
Ondertussen nog eens geprobeerd een review over Eden Catamaran te plaatsen. En nu lukt het wel...Omduidelijk voor mij waarom nu wel en eerst niet.

Wellicht lezen ze toch mee op Trustpilot ? Van 1 ster naar 2 sterren. Beleid is mij niet helder, niet duidelijk hoe je in contact kunt treden met Tripadvisor

22 de agosto de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heerlijk gegeten, vriendelijk, behulpzaam personeel

Vorige week heb ik met een paar vriendinnen gegeten bij Bistro West.
Ik was er al eerder. Net als toen was het eten heel goed. De kaart was wat aangepast en ik heb een nieuw voorgerecht geprobeerd met Hornhaai. Echt een aanrader. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De sfeer is gezellig. Reden om nog eens terug te gaan.

15 de agosto de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.