Fup og svindel Vil booke et hotelværelse via Trivago som man oplever på landsdækkende TV ! Men bliver tvunget til at tejne abonnement i et helt andet firma ! Det er da fup ! Skam jer 😠😠😠😠
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer væk. Man kan ikke stole på dem. De sælger værelser, de ikke har via Trivago Deals. Det finder man først ud af ved ankomst, selvom at de har bekræftet ens booking. Derefter sidder man i... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Rejsende finder det ideelle hotel til den bedste pris på trivago.dk. Som verdens største online hotelsøgemaskine, sammenligner trivago priser fra mere end 700.000 hoteller på over 200 bookingsider over hele verden. Med mere end 82 millioner hotelanmeldelser og 14 millioner billeder, har det aldrig været lettere at finde det ideelle hotel! Hjemmesiden bliver hver måned besøgt af mere end 45 millioner brugere, som benytter trivagos avancerede filtrer til at finde præcis det tilbud som passer bedst for dem. Brugerne på trivago sparer i gennemsnit 35% per booking. trivago blev grundlagt i 2005 i Düsseldorf, Tyskland, og opererer i øjeblikket på 47 internationale landeplatforme på 28 sprog.
Informações de contato
Kesselstr. 5-7, 40221, Düsseldorf, Alemanha
- https://support.trivago.com/hc/da
- trivago.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt forkerte søgninger
Ingen af de hoteller der kommer frem i søgeresultatet, havde rent faktisk ledige værelser, på trods af at alle oplysninger var medtaget i søgningen. Fuldstændigt værdiløs søgeside.
Meget dårlig
Meget dårlig. Bestilte 3 hotellrom da vi er stor familie. Alder på barna ble opplyst om ved bestilling men likevel ble deler av familien plassert i annet bygg. Barn og voksne kunne dermed ikke være i samme bygg. Annonsen til Trivago reklamerte med blant annet basseng, biljard og treningsrom. Ingenting av dette stemte. Bassenget var tomt for vann og permanent stengt, biljardbord hadde ikke kø'er eller kuler og bordplaten var løs. Treningsrom var stengt.
Tfivago responderer med at avvik kan skjed med midlertidig avvik som vedlikehold av f.eks basseng. Hotellet sier bassenget er permanent stengt og har vært det lenge.
Trivago prøver å vri seg unna og gir avvikende og lite respons.
Skremmende dårlig oppfølging.
Fy fy Trivago
Kan ikke anbefales.
Sammenarbejder med Booking.com som er på samme niveau, lige dårlige begge to og deres service er ikke til noget.
Bookede hotel igennem Agoda på Trivago
Bookede hotel igennem Agoda på Trivago. Havde ønsket overnatning på Hotel Sønderborg kaserne til 2 personer. Havde også valgt én stor seng, men da bekræftigelsen så kommer står der 1 person og et enkeltværelse. Kan ikke få penge retur da den er ikke refunderbar, og Agoda er umulig at komme i kontakt med. De har kun en robot til kundeservice. Kasernen har været udsat for dette svindelnummer før, men kan desværre ikke hjælpe
Deres l...
Deres l.... reklame er så latterlig jeg ville til en hver tid vælge trivago fra alene på grund af deres lor.. reklame der gør folk dummere end de er.
Har for flere mdr
Har for flere mdr. siden klaget over en booking hvor vi afbestilte med det sammen og alligevel tog de1700 kr.
vi bestilte et hotel og da vi bookede sprang den på et andet hotel og derfor afbestilte vi med det samme
Søgte hotel i københavn
Søgte hotel i københavn. Fandt det samme apartment hotel på trivago 120 kr. pr nat billigere, end på booking.com. Quite nice.
Bestilte hotell i Trondheim
Bestilte hotell i Trondheim, fikk rom på Baklandet hotell,betalte inn summen. Så fikk jeg en mail fra et ukjent selskap at det ikke var ledig rom likevel. Denne mailen var skrevet på engelsk. Dette lukter svindel😡😡😡 kommer aldri å bruke Trivago mer😡😡🥵
Seneste reklame fra trivago minder mest…
Seneste reklame fra trivago minder mest af alt en reklame for afblegning af tænder. Den ene “gæst” står med et kæmpe smil på hele tiden for at alle skal se hans unormalt kridhvide tænder. Man sidder kun og venter på at der til sidst skal komme info om hvor man kan få afbleget sine tænder. Virkelig dum reklame. Gad vide hvem de har hyret til at lave den. Men sådan har det jo været med alle deres reklamer.
Booking.com kommer ikke opp blant alle…
Booking.com kommer ikke opp blant alle andre booking sider.... når en søker etter hotel kommer alle andre opp men ikke booking.com.....som alternativ
Billigste pris er ikke korrekt.....
Har lige søgt på et hotel på Mallorca, hvor hotels.com som vi oftest bruger, kom nr. 3 på listen. Prisen de havde oplyst var cirla 1500 kr dyrere end prisen jeg fandt på appen. I søge resultatet stod der naturligvis også, at man skulle bestille via appen.
Billigste pris er lige nu på hotellets egen hjemmeside og ikke nogen af de siger trivago havde på listen.
Pas på derude. Hotellernes egne hjemmesider har oftest billigere priser, nu hvor de (igen) har lov til det.
Åndssvag reklame
STOP dog den latterlig reklame hvor kvinden skriger.
Vi bliver skøre af at høre og se på den dumme reklame.
Vi gider ikke bruge Trivgo så længe i ikke fatter at vi ikke gider jeres reklame.
Stop nu jeres dumme reklame.
Danmarks dummeste tv-reklame
Når jeg ser firmaets idiotiske reklame på dansk tv, ved jeg, at jeg ALDRIG skal handle med dem.
I reklamen står en (desværre) dum kvinde og skriger "hvor vildt", når hun hører, at hun kan spare penge ved at surfe lidt på Nettet.
Det er simpelthen for hjernedødt!
Aldrig mere Fraser Suites Glasgow
Fraser Suites Glasgow – aldrig i livet
Jeg elsker at rejse og nyder at se nye steder og være så heldig at få nye oplevelser. Og jeg har været mange steder i mit liv. Det betyder også, at jeg har boet på mange hoteller i mange forskellig lande.
Sjældent har jeg dog oplevet en så ekstrem dårlig service, som jeg fik på hotel Fraser Suites Glasgow. At kalde det et hotel er nok også lidt for meget.
4 overnatninger skulle vise sig at blive 4 for meget. Hotellet blev solgt på, at det var et lejlighedshotel med luksuriøs profil og prisen levede helt op til, at der burde være noget luksuriøs over det. Men det var i den grad helt forkert.
På intet tidspunkt fik vi gjort rent, selvom de lovede at det blev gjort hver anden dag. Og jeg vil sige, at rengøringen trængte vores lejlighedshotel i den grad til. Der var beskidt, fedtet, klamt og generelt ulækkert over alt. Selv om hotellet er gammelt, rigtig gammelt, behøves der jo ikke være mug i alle vinduer, et fedtet tekøkken, gryder som er ødelagte, et fitness rum, hvor der ikke er mulighed for at tørre maskinerne af og så alt det andet.
Nu ligger hotellet så yderligere i en gade, hvor larmen er massiv, men det kan jeg da leve med. Men at en alarm fra bygningen ved siden af, skal hyle det meste af to dag og nætter, var måske lige i overkanten.
Vores udfordringer med manglende rengørings, larm fra en alarm, manglende mulighed for rengøring i fitness rum samt alt det andet, blev naturligvis forlagt for receptionen. Men der var der så absolut INGEN hjælp at hente. Tværtimod. I receptionen lovede de gang på gang at gøre noget ved det, men skete bare aldrig.
Derfor kan jeg absolut ikke anbefale Fraser Suites på nogen måde. Lad være med at smide dine penge i et klamt hotel, som ikke engang fortjener at anvende ordet hotel.
Og dog, en enkelt gang har jeg oplevet et hotel, som var i samme forfald som Fraser Suites Glasgow. Det var i New York. Det viste sig dog, at hotellet skulle rives ned 2 måneder senere.
Betalte 2 gange for det samme værelse
Betalte 2 gange for det samme værelse, og kan ikke tale med nogen medarbejder der taler dansk , hvor herre bevares siger jeg bare
Har aldrig rejst med dem...
Har aldrig brugt dem vil bare lige pointere at deres reklamer er dårligt lavet og hvis jeg skulle vælge dem skulle deres reklamer se mere ægte ud🥲
Maur over alt og dårlig service
Kom hit og fikk en oppgradering av rommet vårt for 40 euro pr dag, rommet sto ikke til forventningene. Det var maur overalt til og med hundrevis i sengen, anbefaler ikke andre å dra hit. Kommunikasjonen foregikk på tysk så om du ikke er tysk forstår du lite. Maten var kjedelig. Dette er ikke et 5 stjernes hotell. Styr unna et min anbefaling.
Det er da totalt utopi fra Trivagos…
Det er da totalt utopi fra Trivagos side at tro Danskeren vil tage deres reklame troværdig .Et er at synkronisere en reklame ,med at give en mørk mand en dansk stemme , en stemme som også bruges i andre reklamer .Det minder om en western med John Wayne hvor han taler tysk.
Per Højlund
Købte hotel i Rom
Købte hotel i Rom. Siden Rehlat som Trivago henviste mig til, og som jeg købte igennem, viste sig at være en svindelside! Pas på Trivago er ligeglade med om de henviser til en svindelside. Mistede 4500 kr på den konto. Kan Trivago erstatte mit tab, eller går pengene til tv reklamer?
Trivago førte oss til svindel-selskap
Trivago sørget for at vi booket et hotell i Roma gjennom et svindel-selskap. Vi ville aldri kommet over dette selskapet om det ikke var for Trivago. Man burde kunne regne med at Trivago har utført en tilstrekkelig siling av uprofesjonelle aktører, men dette er ikke tilfellet. Da vi forstøkte å kontakte Trivago for å få tilbake pengene vi hadde tapt, var det ingen hjelp å få. Sørg derfor for å aldri benytte Trivago, og heller reserver direkte gjennom hotellet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.