Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition af låneansøgning( har højest taget et par min. ) og pengene står på kontoen senest dagen efter. Udover det, er det et fantastisk koncept, at de første 14 dages lånetid, er gratis. S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hejl Jeg kan kun sige godt om Trust Buddy. Jeg havde nogle problemer med forlængelse af mit lån, da min bank overgik til et nyt system, og pengene gik retur. Jeg havde ikke lige være opmærksom på d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde lige brug for en hurtig håndsrækning og tænkte det her bliver sikkert en kompliceret affære. Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

trustbuddy har i mit tilfælde kun været en god oplevelse ! - lige fra den hurtige ekspeditionstid online, til afhjælpning af problemer, da der desværre ikke var tastet rigtige bankoplysninger. det kom... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Informação fornecida por fontes externas variadas

TrustBuddy er en online låneplatform og vi er ikke ejet af en bank. Det kan mærkes både i service og vilkår. For eksempel kan du selv vælge, om du vil have lånet gratis i 14 dage, betale tilbage efter 30 dage eller forlænge låneperioden med en hel måned. Vi er et online fællesskab, hvor du kan få et lån på den moderne måde. Din.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For godt til at være sandt

Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærkt..Alt er overskueligt og det virker helt fantastisk proffessionelt.
Jeg kan kun anbefale TrustBuddy til andre.
Men det er sandt. De er dygtige og det er virkeligt godt.

Hej Jette

Besværlige lån hører fortiden til. Det er meget mere enkelt at låne penge af buddies end af gammeldags banker. Derfor vil du altid opleve hurtigere svar og bedre service hos TrustBuddy. Det er ikke for godt til at være sandt, det er den moderne måde at låne penge på. Tusind tak for roserne.

perfekt

nemt, overskueligt, til at regne med. 14 dages gratis lån. Kort sagt perfekt sted at låne penge

Hej Omar

Tusind tak for dine rosende ord. At låne penge hos os er nemt og gratis i 14 dage - det manglede da bare.

supper flot.

Kom bare I gang med at ansøge ,Det bliver ikke nemmere end trustbuddy

Hej Saeed

Vi går op i at gøre det overskueligt og sikkert at låne gennem os, så tusind tak for din anmeldelse. Du er altid velkommen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtige behandling, holder hvad de lover

Jeg har flere gange brugt Trustbuddy som en slags "overtræk" betaler altid pengene tilbage igen før der er gået 14 dage, og har ikke skulle betale en krone i gebyr eller renter.

24 de maio de 2014

Hej Rasmus

Man skal holde hvad man lover - især i pengesager. Derfor gør vi alt for at lægge vores betingelser åbent frem, så alle er klar over aftalen. Aftalen er at lånet er gratis i 14 dage, og sådan bliver det ved med at være.

TAK TRUSBYDDY

DETTE ER NÆSTEN SÅ GODT AT MAN TROR MAN BLIVER "SNYDT" MEN GØR MAN IKKE,HAR BRUGT DET FLERE GANGE OG DET ER KANON ! TAK TRUSTBUDDY

Hej Kim

Selv tak!

Vores navn er TrustBuddy af en grund: Man skal kunne stole på os. Intet skrevet med småt, ingen overraskelser. Det manglede bare.

Godt!

Du kan altid regne med trustbuddy, de hjælper gerne over e-mail, dog kan de være lidt svære at få fat i gennem tlf. :)

Hej IngiBjörk

Vi er rigtig populære hos danskere, flere og flere ser fordelene ved at låne gennem TrustBuddy i forhold til at skulle optage et gammeldags banklån. Derfor kan der være dage, hvor vi har har så travlt, at vi har kunder igennem hele dagen. I de travle perioder kan det derfor være hurtigst med en email.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefalde dem

Jeg kan varm anbefalde dem, let at låne penge og de er hurtig til at give besked, hvis du ringer til dem er de meget venlig at snakke med, jeg vil bruge dem igen

Hej Liselotte

Man kan kun blive buddysupporter, hvis man elsker at tale i telefon og hjælpe andre. Fordi vi ved hvor meget det betyder. Mange tak!

Go service

Rigti go service

22 de maio de 2014

Hej Abdalla

Vores supportmedarbejdere elsker at læse anmeldelser som din. Tak for den, den gode service kan du altid regne med.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

trygt at vide at man kan låne når man skal have luft i økonomien

jeg har været inde på trustbuddy og 1 gang jeg søgte fik jeg bevilget 2000kr. som skal betales inden for 14 dage og det bedste er at betaler man inden 14 dage så er det "gratis" ingen gebyrer

21 de maio de 2014

Hej Claus

Luft i økonomien kan alle få brug for. Når det så oven i købet ikke koster noget at låne hos os i 14 dage, er der mange der vælger os. Det er vi stolte af.

Overhovedet Ingen problemer

Hurtig, god service, og rart at man som studerene kan låne sidst på måneden i 14 dage gratis!!

Hej Søren

Besværlige lån hører fortiden til. Et lån hos os skal altid være problemfrit, overskueligt og vigtigst af alt: Gratis i 14 dage. Vi er glade for at kunne hjælpe dig!

super

super service

Hej Susanne

Super tilbagemelding. Den er hermed givet videre til vores søde supportere.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superoplevelse med Trustbuddy :-)

Til jer, som også en gang imellem lige mangler penge her og nu.
Brug Trustbuddy !
Nu er der lynhurtig svar på din henvendelse, og pengene bliver overført straks. De har godt nok fået en ny bank, så nu tager det lige en dag ekstra, fordi jeg ikke har den samme bank.
Trustbuddy kan varmt anbefales :-)

Hej Rita

Vi har ganske rigtig skiftet bank, så nu tager det helt op til en enkelt bankdag at få sit lån godkendt og udbetalt. Vi arbejder konstant for at blive endnu hurtigere, og det er kun teknologien der sætter grænser for, hvor hurtigt vi vil servicere vores buddies.

Tak for roserne.

Trustbuddy

Hurtig behandling af ansøgning

19 de maio de 2014

Hej Kjeld

Den gode service og den lynhurtige udbetaling betyder rigtig meget for vores kunder. Derfor er vi glade for, at du deler dine erfaringer her på siden. Tak for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ideen er genial. Jeg håber, at i fremtiden vil være endnu lettere at låne penge i hårde tider.

Hurtigt og godt service! Jeg anbefale det.

16 de maio de 2014

Hej Luc

Som det eneste firma i Danmark der formidler lån mellem privatpersoner, er vi stolte af at gå forrest i en udvikling, hvor det bliver hurtigere, enklere og mere sikkert at låne mindre beløb, når man har brug for det. Så tak for den fine tilbagemelding, vi gør vores bedste.

SUPER KANON OG HURTIG SERVICE

Jeg vil gerne takke for din hjælp i mine kritiske økonomiske perioder. Det hjælper mine 2 børn og jeg til at vi kan få mad på bordet og lidt tøj på kroppen. Jeg har aldrig før følt mig så lettet og samtidig tryg, som jeg er ved dig..
Tusind tak
Hilsen fra Louise Dejrup Andersen

15 de maio de 2014

Hej Louise

Vi er utrolig stolte af at kunne hjælpe dig og din familie. Det er meget rørende at læse, og vi glæder os til at stå klar med en hjælpende hånd i fremtiden også.

På vegne af hele den danske afdeling
Stefan Hansen
Executive Director for TrustBuddy Danmark

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super nemt og hurtigt lån.

Trustbuddy kan anbefales.

15 de maio de 2014

Hej Cecilie

Vi er buddies, der låner penge af andre buddies. Det er lige så enkelt som det lyder, og vores udbetalinger sker fra dag til dag. Tak for anbefalingen, vi vil gøre alt for leve op til den.

Amaizing

It's perfect company that gives you a really quick and nice services! I recommended it to everyone :)

Hi Kaloyan

Thank you for your kind response. Your compliments have been passed to our worldclass, multilingual support team.

Kind regards

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hos trustbuddy kan du være sikker på at låne penge nemt og hurtigt, samt god service.

Trustbuddy er et godt og nemt sted at låne penge. Personalet er flinke og yder hurtigt og effektiv service.

Hej Christian

Det skal være overskueligt at være kunde hos os, så vi er meget glade for, at det har været din oplevelse. Dine pæne ord er givet videre til vores uundværlige supportmedarbejdere.

god sevice .

Er blevet behandlet godt , og de har virkelig gjort et stort stykke arbejde, og lige meget hvad, er der blevet skrevet tilbage ..

Hej Lene

Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores dygtige supportmedarbejdere. Uanset om du skriver her på TrustPilot eller i vores indbakke, vil vi altid svare tilbage.

TrustBuddy Danmark

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais