Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition af låneansøgning( har højest taget et par min. ) og pengene står på kontoen senest dagen efter. Udover det, er det et fantastisk koncept, at de første 14 dages lånetid, er gratis. S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hejl Jeg kan kun sige godt om Trust Buddy. Jeg havde nogle problemer med forlængelse af mit lån, da min bank overgik til et nyt system, og pengene gik retur. Jeg havde ikke lige være opmærksom på d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde lige brug for en hurtig håndsrækning og tænkte det her bliver sikkert en kompliceret affære. Jeg er imponeret. Få nødvendige oplysninger skulle gives og kreditvudering gik virkelig stærk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

trustbuddy har i mit tilfælde kun været en god oplevelse ! - lige fra den hurtige ekspeditionstid online, til afhjælpning af problemer, da der desværre ikke var tastet rigtige bankoplysninger. det kom... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário

Informação fornecida por fontes externas variadas

TrustBuddy er en online låneplatform og vi er ikke ejet af en bank. Det kan mærkes både i service og vilkår. For eksempel kan du selv vælge, om du vil have lånet gratis i 14 dage, betale tilbage efter 30 dage eller forlænge låneperioden med en hel måned. Vi er et online fællesskab, hvor du kan få et lån på den moderne måde. Din.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Genialt

Trust Buddy. Når alle andre svigter så er trust buddy der for dig😊

13 de maio de 2014

Hej Leif

Vi er glade for din ros, men vi kan ikke tage den alene. Vores hurtige udlån kan kun lade sig gøre, fordi buddies i hele verden hver dag hjælper vores kunder, ved at låne penge ud via os. Dem sender vi hermed en kærlig tanke.

Perfekt servicen

Lån penge hos trustbuddy, det er nemt- hurtigt og giver en rigtig god service , du går aldrig galt, og billig i tilbage betaling

13 de maio de 2014

Hej Gitte

Nemt, hurtigt og sikkert. Præcis som alle kunder skal opleve vores service. Tak for roserne. Vi vil gøre vores bedste, for at leve op til dem også i fremtiden.

TrustBuddy, Danmark

Lidt ærgeligt med anmelderser

Synes det er lidt ærgerligt at anmeldelserne på den danske side er så lave, tjekker man trustbuddy.com/se, har de omkring 9,4 i stjerner. For at skabe større tillid til den danske side, må både virksomheden og kunderne vise loyalitet overfor hinanden. God service fra virksomhedens side, og belønning fra låntagerne er vejen frem.

9 de maio de 2014

Hej Hasan

Vi synes kun det er godt, at vores kunder fortæller om deres oplevelser hos os. Det gør, at vi hver dag gør os umage for at yde en god service. Derfor er vi også glade for din fine anmeldelse, og glæder os til at gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trustbuddy hjælper dig i nød her og nu.

Trustbuddy er en saglig organisation som du trygt kan stole på. Deres betingelser er yderst fair, og de er hurtige og effektive. Kan varmt anbefales.

8 de maio de 2014

Hej Lotte.

Det vigtigste for os er, at vores betingelser er gennemskuelige, og vores service er i top. Din ros er derfor blevet givet videre til hele virksomheden.

med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

dejlig flexible, og super hjælpsomme :)

synes de er dejlig flexible, og hjælpsomme :) :)

29 de abril de 2014

Hej Michael

Tak for tilbagemeldingen. Din ros er givet videre til vores dygtige supportmedarbejdere.

super god service

super god service hos trutbuddy.så nemt at låne penge til mig og alle

25 de abril de 2014

Hej Ibrahim

Vores gratis låneperiode på 14 dage, er ganske rigtigt meget populær. Vi sætter en ære i at gøre livet nemmere for vores kunder. Derfor er det dejligt at høre, at det lykkes for os.

Falsk Markedsføring

Jeg bliver konstant kontaktet på sms samt mail om tilbud. Jeg har gentagne gange bedt om, at blive slettet fra listen uden succes. Jeg benyttede mig også at et tilbud om gratis lån, hvilket det selvfølgelig ikke var.

Det er under alt kritik og vil anbefale ALLE om at holde sig væk

14 de abril de 2014

Hej Jannik

At optage lån hos os er altid 100% gratis 14 dage efter at vi udbetaler lånet. Der kan gå op til 1 bankdag før at du har pengene på din konto, men gratisperioden starter altid fra den dag vi udbetaler. Det er brandærgerligt at betale for meget så husk, at du altid kan holde øje med dit låns udbetalingsdato via din TrustBuddy profil på vores hjemmeside.

Vi er kede at systemet ikke har registreret din afmelding på vores SMS- og emailservice. Jeg lover nu, at vi ikke sender dig flere tilbud.

Udmærket

Jeg ansøgte torsdag aften og pengene stod på kontoen fredag Kl 13:00

11 de abril de 2014

Hej Peter

Vi håber du får god gavn af dit lån hos os, du er altid velkommen.

Virker upåklagelidt

Har ikke haft problemer med TrustBuddy, det er nemt og overskueligt og virker som det skal for begge parter.

8 de abril de 2014

Hej Jacob

Sikke en skøn tilbagemelding. Vi gør nemlig alt hvad vi kan for, at alle får en lige så god oplevelse hos os, som du har haft.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

skulle måske lige tjekke trustpilot først

har lige søgt 5000 tusinde idag.
så tjekker jeg lige trustpilot efter.
det ser ikke godt ud
panik hvad vis jeg først for dem om 16 dage eller for andre problemer

giver 3 end til videre og håber det ikke sker for mig
jeg har Nordea og de har danske-bank det kan måske give komplikationer :s

4 de março de 2014

Hej Lasse

Mange af de anmeldelser der nævner ventetid er fra sidste år. I hele 2014 er alle lån blevet behandlet og udbetalt inden for 1 bankdag - og nogen gange endnu hurtigere. Jeg håber vi har gjort dig glædeligt overrasket.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantasitsk grundtanke - som fungerer!

Jeg har kun rosende ord for den måde Trustbuddy kører forretning på.

Og administrationens hurtige og præcise måde at besvare mine henvendeler på har været perfekte.

Har du brug for et hurtigt lån, så søg her!

9 de janeiro de 2014

Hej Ulla

Tak for de rosende ord. Vi gør alt hvad vi kan, for at gøre det nemt for vores kunder at låne hos os. Hos TrustBuddy er vi stolte af at udfordre det traditionelle bankvæsen - hos os låner den ene Buddy af den anden. Det er en idé mange støtter op om, og det er vi rigtig glade for.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke bruge det til noget!!

Der går MANGE uger til man får pengene, jeg fik mine i dag efter 6-7 ugers ventetid, faktisk havde jeg glemt alt om det og har omgående tilbageført pengene. Så længe efter skal man jo ikke bruge pengene, det er akut når man låner disse steder! Det er en kæmpe ommer!!

31 de outubro de 2013

Hej Alex

Selvom det efterhånden er lang tid siden du oplevede ventetid, vil jeg alligevel gerne beklage. I hele 2014 har vi behandlet og udbetalt alle lån inden for 1 bankdag. Så ja, det var en ommer og det er der rettet op på nu.

De snyder dig

Lad vær med at låne af trustbuddy de snyder dig når du betaler det hele tilbage så får de ikke registret din tilbagebetalingsret til tiden og pålægger et yderlig forlængelse på 385kr
De svare ikke ordenlig på dine spørgsmål og er ikke til at arbejde med
Anmeld dem så meget og dårlig som du kan

Lån andre steder

29 de outubro de 2013

Hej Carina

Hvis man indbetaler pengene på samme dato som lånet udløber, kan der på grund af bankerne gå en bankdag eller to før vi modtager dem. Hvis man bare sender en kvittering på overførslen til os, går det naturligvis ikke ud over en, at bankerne er langsomme. Så trækker vi altid gladeligt gebyret tilbage, og det manglede da også bare.

aldrig

lån aldrig af trustbuddy truer med inkasso allerede første gang man skal betale afdrag så når man har gjort så er en sms hvor der står man skal betale et gebyr OMGÅENDE og ringe til dem glem det har lavet nogle lån andre steder og der får man ikke den behandling

15 de outubro de 2013

Hej Jan

Vi minder altid vores kunder om, når et lån er ved at forfalde. Det er jo så ærgerligt at betale et unødvendigt gebyr, så det hjælper vi vores kunder med at undgå.

Vores formulering i den SMS du omtaler, er blevet ændret. Det er selvfølgelig meningen, at du skal opleve vores beskeder som en service og ikke en trussel.

Vi håber derfor at du vil overveje at bruge TrustBuddy igen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lån Aldrig penge hos trustbuddy, de er nordens største svindler og er blevet meldt til politiet for bedrageri

Jeg har selv et lån hos trustbuddy, 10 dage før udløb kontakter de folk via sms og email at beløbet snart skal betales tilbage selv om jeg indbetlaer forlængelses gebyer kontkater de mig og siger de ikke har modtaget nogle penge fra mig og ber mig om at sende bankudskrift på at beløbet er overført til dem, intil jeg truer dem med politiet hvorefter de siger de kigger lige efter 1 min kan de se at pengene er overført til dem og siger det er fordi der kan gå op til 4 bank dage med overførelser , De laver også deres regler hvor man ikke kan forlænge mere end 4 gange , som ikke står nogle steder i deres Betingelser som også trustbuddy-support har givet mig ret i og at de vil se næremere på dette problem og rette dette snarest. 10 dage før det totale udløb af lånet fik jeg en sms hvor der står at hvis jeg ikke ikke betaler sendes sagen videre til inkasso, jeg ringede til dem trustbuddy og sagde det lød meget truende i den sms jeg fik, hvorpå support sagde at det ikke var sådan ment, samtidig fik jeg en email hvor jeg kunne lave en afdrags ordning hvis jeg ikke kunne betale, denne kiggede jeg nærmere på af nysgerighed, hvor der så stod at jeg skulle betale 650 kr i månden i 12 månder, og at jeg skulle bekræfte dette via knappen på siden , dette gjorde jeg dog IKKE , men lukkede siden ned, jeg har betalt nogle af pengene før til , men har ikke kunne finde dem på min trustbuddy konto, har også email til dem 15 dage før lånet skulle betales tilbage men de har ikke svaret, jeg har ringet 3 til 4 gange dagligt til dem de sidste 14 dage også uden held , de tager ikke telefonen. nu har jeg fået en email hvor der står : Vi håber du er fornøjet med din nye betalingsaftale. Minimum at overføre ved forfald: DKK 650.00 til vores konto: 3928-3928008649 i henhold til vores vilkår
Jeg har aldrig godkendt denne betalings aftale SOM skal godkendes via NemID.
Trustbuddy er nu blevet Meldt til politiet for bedrageri, sagen er også send til DR Kontant, Jeg håber virkeligt at folk holder sig fra Trustbuddy

2 de setembro de 2013

Hej Kim,

TrustBuddy Danmark har aldrig modtaget noget fra politiet. Men din oplevelse er blevet taget meget alvorligt.

Uden at udtale mig direkte om din sag her på TrustPilot, har vi gjort meget for at forbedre vores kommunikation, så vores kunder altid ved, hvor de står. Jeg tør derfor godt love dig at du vil få en helt anderledes oplevelse, hvis du vælger TrustBuddy igen.

Executive Director for TrustBuddy Danmark
Stefan Hansen

Godt koncept

Jeg synes konceptet er rigtig smart. Selvom ventetiden er lang er medarbejderne rigtig søde og tålmodige, og giver dig den hjælp du har brug for.

19 de agosto de 2013

Hej Rotnok

Ventetiden er heldigvis ikke længere lang - men medarbejderne er stadig rigtig søde og tålmodige.

Læs det med småt !

Helt igennem alt for dyrt, ubehøvlede medarbejdere samt svar fra disse.

Læs igennem alle deres regler, vær varsom med deres "gratis 14 dage", et lån der kan blive frygteligt dyrt.

15 de agosto de 2013

Hej Thomas

Det er ærgerligt at du har haft en uheldig oplevelse. Vi gør altid vores yderste for at tage imod alle henvendelser hurtigt, personligt og venligt.

Ligesom du gør her, anbefaler vi også altid vores kunder at læse vores vilkår og betingelser inden de optager et lån. Hvis man ikke holder styr på forfaldsdatoerne, kan man for eksempel komme til at betale et unødvendigt gebyr. Så det er en rigtig god idé at læse betingelserne, så man for eksempel kan sørge for at betale tilbage inden for gratisperioden.

Husk at du altid kan få nemt overblik via din TrustBuddy profil på vores hjemmeside.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hvis man skal bruge pengene NU, er trustbuddy ikke stedet og låne!

Jeg er rigtig glad for at kunne låne penge ved trustbuddy, når måneden er lidt hård osv.
Jeg er også tilfreds med det. Syntes nu det er rigtig fint, man kan låne gratis i 2 uger.

Så kommer det store men!
Jeg er så meeeega træt af ventetiden fra godkendelse til pengene er på kontoen.
Jeg ansøgte om 500 ,- D. 20-07-13.
D. 02-08-13 Har jeg stadig ikke fået pengene! Pisse træls! STRAM OP trustbuddy. Jeg låner ikke ved jer igen, hvis ikke i strammer op.

Mvh. Lise Ørvad.
Liseoervad1993@live.dk

5 de agosto de 2013

Hej Lise

Vi er glade for at høre, at du har god gavn af vores gratisperiode. Siden din henvendelse er vi blevet endnu flere glade medarbejdere her på kontoret, så vi er nu mere klar end nogensinde til at behandle lånansøgninger. Gennem hele 2014 har man kunnet blive godkendt og få udbetalt pengene inden for 1 bankdag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dyre udgifter skrevet med småt. don't do it !!!!!!!!

Jeg skulle låne 5000 gratis i fjorten dagen. Betaler 3 dage forsent og ender derfor med at skulle betale 1500 oveni de 5000 fordi at jeg nu er tvunget til at betale et oprettelses gebyr 1000 kr og renter 500 kr. Det var jeg ikke opmærksom på da det stod med meget meget småt under betingelserne. Det var hermed det dyreste lån jeg har fortaget. Og de er ikke til at snakke med overhoved.

28 de maio de 2013

Hej Suus

Det er ærgerligt at du er blevet overrasket over vores produkt. Vi gør ellers alt hvad vi kan, for at gøre det så gennemskueligt som muligt at låne penge hos os.
Derfor har vi gjort det nemt at få overblik over dit låns status, forfaldsdato og omkostninger via din profil på vores hjemmeside TrustBuddy.dk

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Underlige låneregler ! De siger de laver en helhedvudering, hvad betyder det ? Hvis man ikke er i Rki eller Debitor Register er det vel det eller hvad tjekker de mere hvor meget jeg skider ?

Jeg er i en dum situation indtil den første så jeg søgte om 3000 kr. gratis i 14 dage, 5 sekunder efter kom afslag, men de har lavet en helhedsvurdering på 5 sekunder, vildt firma sådan nogle hurtige ansatte vil jeg også have. Nå skrev til support fik hurtig svar, med det med helhedsvurdering, jeg havde også spurgt ang. udlån af penge, i næste månede, men der var der ikke noget svar det er jeg vel heller ikke helhedsvurderet til.
Jeg har ikke haft problem at låne det ønskede beløb gennem [ekstern reference] (2000 kr.) og [ekstern reference] (500 kr.. gratis), så jeg havde næsten det jeg skulle bruge. jeg ved at jeg skal betale 450 kr. ved [ekstern reference],for 1 månede, men i min pt. situation er det fint med mig.
Jeg sletter min profil her hos Trust Buddy da jeg heldigvis fandt disse tre advarsler
Jeg ansøgte derefter for sjov 500 kr. for at se hvad der skete, igen afslag, så Trust Buddy, er nok ikke det rigtige navn, forslag til TB. kald jer , we don´t Trust You, Buddy, selvom min indtægt er ok, er det ikke nok i indtægter for at låne en plov.
Bliver nød til at give to da, de jo ikke var grove ellers havde 1 stjerne været rigelig.

16 de abril de 2013

Hej hr. Koch

Vi beklager at vi ikke har kunnet tilbyde dig et lån, men er glade for at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

TrustBuddy

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais