Veja o que dizem as avaliações
Ik had 4 dagen geleden een boot besteld, en keurig geleverd 4 dagen later. :) Dankjewel voor de service!!
Traxxas winkel Kind anderhalve week op z.n ladertje van nog geen 6 tientje laten wachten. Geanuleert en nu kan pikkie 2 weken op zijn centjes wachten. Trieste bedoeling dat de levertijden niet gem... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Modelbouw winkels in Kaatsheuvel(nl) (hoofdvestiging)Lommel(be),Lelystad en Helmond met het complete assortiment Traxxas en Vaterra Rc auto's , boten, vliegtuigen quadcopters en alle onderdelen. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie, advies en inrui...
Informações de contato
Doctor van Beurdenstraat 29, 5171 GA, Kaatsheuvel, Holanda
- trxxs-winkel.nl
Proboat besteld en keurig geleverd:)
Ik had 4 dagen geleden een boot besteld, en keurig geleverd 4 dagen later. :)
Dankjewel voor de service!!
Teveel moeite om een update te geven
Slechtste ervaring dat ik al heb gehad, had een week geleden een set lagers besteld, was voldoende op voorraad volgens de site, na een week niets te horen en geen verzend bevestiging te krijgen heb ik een berichtje gestuurd. Heel de dag geen antwoord volgens de site antwoorden ze binnen de 4 uur, dus in de avond terug een berichtje gestuurd. Zeiden ze doodleuk ah ja dat is net besteld bij onze leverancier. Inplaats van gewoon even te laten weten dat deze dan toch niet op voorraad waren en dat deze nog besteld moesten worden bij hun leverancier. totaal geen comunicatie van hun uit. Schandalig eigenlijk voor zo een grote winkel. Ik bestel hier niets meer in de toekomst. alsook de telefoon nummer op de site is niet bereikbaar
RC buggy TC Radix6 geen R-versie
Telefonisch de aanbieding RC buggy Team Corally Radix6 met Ben te Kaatsheuvel gesproken, zeg, kom hem vanuit Zoetermeer halen, maar dan moet het wel de geupgrade R-versie Radix6 zijn! Nou, dat was zo volgens Ben, want ze hadden er dit jaar (2024) een partij opgekocht. Nou, kwam ik er na een tijd achter dat het niet de R- versie is. Ik direct een e-mail gestuurd en kort daarna werd ik direct door Ben gebeld, was mijn Radix6 het laatste showmodel waarvan ze dit niet wisten, Ben heeft gelijk alle upgrade onderdelen besteld en een week later had ik ze al in huis. Wereld zaak! Maar ook als je belt, helpen ze je altijd, ik kom er zeker weer terug, Bedankt voor alle service TRXXS!
Snelle en nette service na vermissing artikel
Onlangs via bol.com bestelling gedaan voor accu en gereedschapset. Helaas via PostNL ontvangen pakket zat scheur in en miste de accu; vermoedelijk eruit gehaald tijdens bezorging door PostNL. Ik had al getekend voor ontvangst toen ik het zag; had nooit gedacht dat zoiets gepikt zou worden!
Fijn contact gehad met Trxxs-winkel, duurde even ivm uitzoeken met PostNL maar van hun daarna heel snel een nieuwe accu ontvangen.
Na de vakantie zullen we zeker nogmaals bestelling doen maar bij ontvangst goed kijken naar pakket voordat we tekenen!
Zeer goede actie van een arrma vorteks…
Zeer goede actie van een arrma vorteks gekocht bijna 100,- goedkoper, kom hier vaker top service.
Heb ook een Traxxas alle onderdelen op voorraad
zeer tevreden over de uitleg voelde me…
Weer zeer tevreden over de uitleg voelde me echt klant, heb er een tweedcmooie rc auto gekocht.
Service zoals altijd weer helemaal top
dikke duim voor deze rc winkel
Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die een rc auto zoekt of onderdelen nodig heeft ben in veel winkels geweest maar hier denken ze altijd met de klant mee.
Het is niet altijd een gemakkelijk hobby en dan is het fijn dat ik een bedrijf gevonden heeft die altijd voor je klaar staat een dikke duim
Prima winkel
Draai al weer een tijdje mee in de rc wereld wat ik regelmatig zie gebeuren in de winkels kinderen krijgen rc auto's die 80 kmpu+ halen wat vragen is om problemen 2 dagen later een boze papa of mama enzo in de winkel los het ff op hij doet het niet meer wat niet heel raar is een flinke crash en het is zo ver weer een slechte review voor de rc winkel traxxas winkel is niks mis mee prima winkel goed advies
Snelle en correcte levering
Accu besteld
Accu besteld, echter een heel ander merk gekregen. De winkel maakt geen excuses en meld: stuur maar terug. Na enige tijd geld terug, zonder retour kosten. Oftewel, deze winkel maakt een fout en de klant heeft pech. Dat heet: geen service. Ik bestel hier nooit meer!
Nog geen 24u tussen bestelling & levering
Na telefonisch contact om voorraad na te gaan onmiddellijk overgegaan tot online bestelling. Bij opmerkingen gevraagd om een adapterstukje (batterij). Na enkele bevestigingsmails een link gekregen van postnl. En de volgende dag voor de middag levering mogen ontvangen (NL => BE) Alles volledig mét de adapterstukjes. Top service van de hele ploeg!
Top winkel!
Top winkel om je Traxxas auto te bestellen.
Van de week een Max gekocht, was volgende dag in huis, wist even niet hoe in te stellen met remote maar door top service lekker weekend kunnen scheuren!
Goed bezig guys.
Wat een waardeloze service
Wat een waardeloze service! Ze communiceren/ luisteren slecht.
De auto ter onderzoek terug gestuurd met het verzoek om eerst contact op te nemen om te overleggen qua reparatie/ garantie. Vervolgens na 2 weken zelf moeten bellen hoe de stand van zaken is om vervolgens een rekening te ontvangen zonder overleg van de vervangen onderdelen. Zelf weer contact met het bedrijf opgenomen en een afspraak gemaakt over de prijs. Daarna weer een rekening ontvangen die niet overeen komt met de telefonisch gemaakte afspraken.
Top Service jongens denken altijd mee…
Top Service jongens denken altijd mee als.
Koop hier regelmatig online, goede communicatie en voor vragen kan ik altijd bellen
Meeste leveringen erg snel.
Latraxxs teno bestelt stuur servo stuk
Latraxxs teno bestelt stuur servo stuk
Na steeds het wijzende vingertje op te steken en zeggen dat er mee is gereden krijg ik me geld niet terug
Wat een gelul alleen.binnen mee gereden
Nu opgestuurd kreeg eenmaal dat hij gemaakt was Not
Auto doe nog steeds hetzelfde
Koop.hiet nooit niks meer
Mensen jullie zijn gewaarschuwd
2 sterren voor de moeite
2 sterren voor de moeite.
Geen communicatie omtrend je bestelling, ik heb na twee weken maar eens een bericht gestuurd waar her bleef, kreeg een bericht terug met één zin, "2 a 3 weken".
Na zes weken maar weer een bericht gestuurd en aangeven dat ik niet blij was endat als het nu niet geleverd werd ik de order wilde annuleren.
Berocht van trxxs winkel" status geannuleerd " verder nix. Twee weken later stond het geld weer op mijn rekening.
Wat een waardeloze behandeling, daar koop ik nooit meer en mojn omgeving ook niet
Super bad
Super bad. No service 1 week after buy the new e-revo. They already have your money so just don't care. Be careful and buy from real traxxas reseller they are a fake shop not mentioned in traxxas.com!!!
Trxxs-Winkel verkoopt (bewust) rc auto's die ze niet op voorraad hebben, maar incasseert je geld wel ondanks annulering
Trxxs-Winkel adverteert op haar website en ook op Marktplaats met rc auto's die niet op voorraad zijn. In de advertenties wordt de indruk gewekt dat de betreffende rc auto's wel op voorraad zijn. Na bestelling wel meteen gebeld of het oké was dat e.e.a. in backorder werd geplaatst en ik een maand wilde wachten. Tsja.. Dit is natuurlijk een regelrechte domper die je als verkoper kunt voorkomen door eerlijk te communiceren over wat je wel en niet hebt. Geef tenminste een indicatie van de levertijd in de advertentie zelf. Bestelling vervolgens geannuleerd maar ondertussen schrijven ze de betaling wel van je rekening af. "U krijgt u geld z.s.m. terug". Ja ja. Leuk werkkapitaalbeheer zo, dingen verkopen waarvan vantevoren bekend is dat ze niet op voorraad zijn en wel het geld incasseren van een geannuleerde bestelling. Niet bepaald integere club dit.
Ben niet zo van de reviews maar wil…
Ben niet zo van de reviews maar wil voor dit bedrijf wel even een uitzondering maken. Lipo lader besteld en netjes binnengekregen. Tweede bestelling een extra lipo accu. Bleek niet op voorraad stond wel op de site moest hier zelf 2x achteraan anders had ik waarschijnlek nog geen accu gehad. Slechte communicatie. Had nog een vraagje over mijn auto dus denk ben klant mail ze even. Krijg ik van een Tommy een zeer slechte mail terug. Dus kopen prima maar niet te veel vragen. Ga hier in ieder geval niet meer bestellen. Zeg dus niet dat het een slechte winkel is maar ik zou voortaan lekker naar een plaatselijke dealer gaan.
Super service bij de trxxs winkel…
Super service bij de trxxs winkel Lommel! Vriendelijke mensen en doen alles om je op weg te helpen. Geven met plezier alle raad en doen niet moeilijk. De prijzen zijn er ook super voordelig.
Mijn volgende aankopen voor de hobby komen zeker van bij de trxxs-winkel Lommel! A+
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.