Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter, ter herinnering aan de fietstocht die zij door Frankrijk heeft gemaakt. Het door ons aangeleverde ontwerp werd perfect verwerkt en binnen een paar dagen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Ver mais
Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Ver mais
Mijn bestelling Poloshirt met tekst had ik ruim voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Het leek allemaal goed te gaan en het shirt werd opgestuur via Post.Nl. Helaas heb ik het shirt toen nooit... Ver mais
Detalhes da empresa
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Informações de contato
Nikkelstraat 8, 2984 AM, Ridderkerk, Holanda
- 0180721629
- support@tshirtdeal.nl
- tshirtdeal.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super Zusammenarbeit
Super Zusammenarbeit, mega Freundliche. Und kümmern sich um JEDES Problem SOFORT.. ICH KANN EUCH NUR Wärmstens weiter empfehlen!!!!!
Bleibt wie Ihr seid... Die BESSTEN!!!

bestand te klein
Melding gekregen dat mijn aangeleverd bestand te klein was en verkeerde format (mijn fout ). Vervolgens heb ik meerdere pogingen gedaan tot ik het juiste kon afleveren.
Telkens melding gekregen om het aan te passen tot het juist was.
Snelle support gehad tot het goede resultaat!

Resposta da Tshirtdeal
Super snel en heel makkelijk geregeld
Super snel en heel makkelijk geregeld! Sjaals besteld; prima kwaliteit. Iedereen erg positief en direct een nieuwe order geplaatst. Service is prima, er wordt direct gereageerd en alles verloopt zoals verwacht. Dankjewel Jermain.
Aanrader!

Bester Kundenservice
Bester Kundenservice, die Sticker sind eventuell noch cooler, als erwartet 😎

TipTop in Orde
Hele goede service, mooie druk, mooie t-shirts en op tijd geleverd.

Resposta da Tshirtdeal
Snel hulp, en goed geleverd
Mijn pakketje was helaas verkeerd geleverd door PostNL. Tshirtdeal reageerde snel en hield me goed op de hoogte. Voor ik het wist, hadden ze mijn bestelling opnieuw verstuurd. Hij was snel binnen en perfect geleverd!

Resposta da Tshirtdeal
altijd goe geinformeerd geweest ze en…
altijd goe geinformeerd geweest ze en ook als er iets was mocht ik altijd iets vragen enzovoort topservice

Heel tevreden !!!!
We hebben inmiddels als sportclub al een aantal keer besteld bij Tshirtdeal en zijn heel tevreden. Er wordt meegedacht en de levering is behoorlijk snel. Ook als er problemen zijn wordt er snel en goed gereageerd!
We hadden contact met Jermain en werden dus prima geholpen !

Goede service en kwaliteit
T-shirtdeal heeft een goede service, de medewerkers denken echt met je mee om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren. Ook is de kwaliteit van de kleding en bedrukking erg netjes!

Uitstekende service
Uitstekende service. Meermaals een UV-DTF sticker laten maken. Laatste bestelling een fout gemaakt in de bestelling. Telefonisch contact opgenomen en alles werd naar mijn wens aangepast. Bij de levering was het pakket en sticker beschadigd. Na deze melding werd direct een nieuwe sticker gedrukt en verstuurd

Heel goed geholpen!
Heel goed geholpen qua service door Omer. Alle afspraken zijn nagekomen. En de kwaliteit van de shirts en de bedrukking zijn zeer goed!

Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring, Jermain heeft me perfect geholpen. De bestelling was snel en goed toegekomen.

Heel service gericht
Heel service gericht, nemen niet alleen de tijd via de chat maar ook als je op locatie binnenloopt kan je voor alle vragen terecht. Ze denken met je mee om het shirt te ontwerpen. Levering is ook snel

Resposta da Tshirtdeal
Heel blij met mijn bestelling
Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering, klantvriendelijk en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling en zending. Ik ga zeker nogmaals t-shirts laten drukken.

Resposta da Tshirtdeal
zeer tevreden goed van maat goed van…
zeer tevreden goed van maat goed van kleur snelle bediening
ik ga zeker nog bijbestellen

Slipperervaring
1 paar slipper bestelt met logo en naam.
Dit ging uitstekend. Snelle levering en mooie druk. Daarna een bestelling gedaan van 19 paar. Ook hier. Snelle levering. (Zelfs kosteloos een paar nalevering gehad). Ook hier weer mooie druk. Nu weer een bestelling gedaan voor 15 paar. Maar ik kreeg twijfels of het me zou lukken het logo precies hetzelfde te maken qua grote. Hier kwam jermain in beeld (al had ik die al flink lastig gevallen met wat vragen). Hij nam mij al in het begin serieus met mijn vragen en nu ook weer. Direct opgepakt en ze zijn al in productie. Nog even wachten op de levering maar het vertrouwen dat dit goed komt heb ik zeer zeker.

Hele goede service van Jer
Hele goede service van Jer. Deze man heeft gigantisch veel hart voor de zaak en probeert klanten uiterst tevreden te houden. Laatst moest ik met SPOED mijn bestelling hebben,
Maar het was al vrijdag geweest. Jer wilde mij daarom uiterst tevreden houden om zaterdag(normaliter gesloten) nog eens de zaak even snel open te gooien om de bestelling aan mij te geven. Dit is pas service
XXXL !(ik begrijp dat het niet altijd kan vanwege weekend) MAAR als het kan dan kan het en dat is een extra mooi gebaar👌🏼👌🏼

Snelle en top service
Snelle en top service! Dinsdag bestelling geplaatst en snel geholpen waardoor ik het al na 3 dagen kon ophalen aanrader!

Goede communicatie
Goede communicatie via mail. Snelle reactie, snelle levering. Op en top bedrijf!

Prima service!
Prima service, er wordt met je meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Communicatie is prettig en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en ook van de verzending en levering. Prima van begin tot eind!