Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter, ter herinnering aan de fietstocht die zij door Frankrijk heeft gemaakt. Het door ons aangeleverde ontwerp werd perfect verwerkt en binnen een paar dagen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Ver mais
Mijn bestelling Poloshirt met tekst had ik ruim voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Het leek allemaal goed te gaan en het shirt werd opgestuur via Post.Nl. Helaas heb ik het shirt toen nooit... Ver mais
Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Ver mais
Detalhes da empresa
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Informações de contato
Nikkelstraat 8, 2984 AM, Ridderkerk, Holanda
- 0180721629
- support@tshirtdeal.nl
- tshirtdeal.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Uitstekende dienstverlening
Uitstekende dienstverlening. Na het proces waarin wat wisseling is geweest over de kwaliteit van het ontwerp en waardoor drukte de items eigenlijk te laat binnen zou komen, hebben ze uitsteken geholpen door met spoed te zorgen dat bestelling op tijd binnen is!
Top service!

Foto Weihnachtskugel
Wir haben 5 Weihnachtskugeln mit unterschiedlichen Fotos bestellt. Auf den Bildern sehen die echt toll aus, Preis war gut. Heute angekommen und die Qualität der Fotos ist wirklich miserabel. Total verschwommen, raue matte Oberfläche und überall sieht man die Klebereste. Ich hätte vor lauter Enttäuschung echt heulen können. Ich warte noch auf das Feedback des Kundenservice, ob das die Qualitätsansprüche des Unternehmens sind. Wenn ja , spart euch den Ärger und die Enttäuschung und bestellt wo anders.
Antwort vom Kundenservice kam sehr schnell, das ist dann auch das einzig positive.
Angeblich waren die Fotos alle unscharf, was für einen während der Gestaltung keineswegs ersichtlich war, genau so wenig erfolgte eine Info, dass die Bildqualität nicht ausreicht.
Sollte man vielleicht mal eine Warnung einführen, damit man nicht so schlechte Sachen verschickt.
Ich habe die Bilder, die ich ausgewählt habe, heute (18.12.25) Zuhause auf dem Canon CP 1500 Fotodrucker ebenfalls gedruckt. Komisch, dass die nicht verschwommen sind. Da das ja angeblich nicht möglich ist.
Ich kann weiterhin nur jedem abraten, dieses Produkt zu kaufen.

Resposta da Tshirtdeal
Top bedrijf en goede service
Ontzettend mooie producten en een fantastische service .
Ik wilde graag een trui voor 31 dec
Sta dan in een oliebollenkraam te werken .
Ik was een beetje laat met bestellen.
Maar na een mailtje wordt de trui met oliebollen erop optijd geleverd.
Mijn dank is groot .
Top bedrijf

Een hele fijne klantenservice
Een hele fijne klantenservice, die graag mee denkt aan oplossingen als iets niet helemaal wil lukken qua ontwerp of print, helemaal top

Resposta da Tshirtdeal
Ik ben ontzettend tevreden met mijn op…
Ik ben ontzettend tevreden met mijn op maat gemaakte en bedrukte trui. De pasvorm is perfect en je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan detail en kwaliteit. De stof voelt stevig en comfortabel aan, en blijft ook na het wassen mooi. De bedrukking is scherp, van hoge kwaliteit en precies zoals ik het voor ogen had. Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep vlot en professioneel. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een unieke trui op maat!

Top bedrijf!
Top bedrijf!! prachtige kwaliteit en snelle levering! echt een aanrader!!

Resposta da Tshirtdeal
Schnelle Bearbeitung in der Gestaltung…
Schnelle Bearbeitung in der Gestaltung des Shirts auf der Seite. Auf meine E-Mail Nachfrage wurde sofort reagiert und ein super Service geboten....wo gibt es sowas den heute noch!? Absolut zufrieden und empfehlungswert!

Beste Tshirtdeal medewerker,
Beste Tshirtdeal medewerker,
Mijn complimenten. Allereerst voor jullie teksten in de email-updates, leest lekker weg, niks standaard. Héérlijk.
Als klap op de vuurpijl; ik had plaatjes geüpload met een achtergrond 'qua kleur zo goed als mogelijk' passend gemaakt aan de kleurstijl van de kleur van het door mij geselecteerde t-shirt. Ik ben er bijna zeker van dat iemand dit door had en mee heeft gedaan de perfecte achtergrond kleur te selecteren (dus ik denk zelfs te corrigeren) om dit perfect te maken. En dát is het: perfect.
Mijn hartelijk dank, fijne feestdagen en tot een volgende bestelling.

Resposta da Tshirtdeal
Das Team vom Trustpilot ist sehr…
Das Team vom Trustpilot ist sehr kompetent und flexibel. Über den Arbeitsvorgang wird man sehr gut informiert, so dass die Bestellung pünktlich per Paketdienst versandt wird. Ich habe gute Erfahrung en gemacht.

Drukte door feestdagen
Vandaag een bestelling geplaatst en totaal niet gelet op het feit dat door drukte de levertijden langer zijn, daardoor zou onze bestelling voor een speciale gelegenheid te laat binnen gaan komen. Toch maar proberen dan de klanten service een berichtje te sturen, ondanks de drukte super snelle reactie dat ze er alles aan gaan doen om het op tijd bij ons te krijgen, kijk dat is nou top klanten service! Ömer Bedankt!

Super tevreden
Een aantal shirts met bedrukking besteld. De shirtjes zien er goed uit, al helemaal voor die prijs. De levering was ook erg snel en de communicatie was ook top. Een aanrader om hier te bestellen!

Goede service!
Wij bestellen hier al jaren onze (bedrijfs)kleding.
Wij wilden voor ons kerstpakket nog een extra jas nabestellen. Gelijk een mailtje gestuurd en de jas werd toegevoegd aan onze bestelling. Professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Resposta da Tshirtdeal
Ik had besteld bij Tshirtdeal eerst…
Ik had besteld bij Tshirtdeal eerst kreeg ik korting met cybermonday dat was al fijn.. dan was er een vraagje over mijn order en dat hebben ze zeer professioneel behandeld om mij en hun werk goed te kunnen doen. Ben nu in afwachting van mijn order maar kijk er naar uit voor de ontwerp want is al mijn tweede keer die ik besteld en eerste keer was prachtig. Tshirtdeal is zeer een aanrader voor hun snelheid en klantvriendelijkheid

Resposta da Tshirtdeal
Erg aan te bevelen!,Shirt mooi binnen…
Erg aan te bevelen!,Shirt mooi binnen de ingeschatte tijd bedrukt en geleverd!.
Krijgt snel response over de order-status als je dit via de mail vraagt!.

Geweldige service
Top service denken mee en zoeken oplossingen voor me werk truien besteld AVV zijn super snel geleverd.

Super bedankt!
Van de week ben ik bij Tshirtdeal binnen gestapt en werd daar naar tevredenheid geholpen, netjes te woord gestaan en er werd meegedacht. Super bedankt!

Resposta da Tshirtdeal
Een hoodie besteld met logo voor mijn…
Een hoodie besteld met logo voor mijn zoon, super mooi geworden. Ze dachten zelfs goed mee qua leverdatum, super service! Heel tevreden! De hoodie was mooi op tijd binnen voor zijn DJ optreden, hij was er super blij mee en heeft hem met trots gedragen. Bedankt!

Super Zusammenarbeit
Super Zusammenarbeit, mega Freundliche. Und kümmern sich um JEDES Problem SOFORT.. ICH KANN EUCH NUR Wärmstens weiter empfehlen!!!!!
Bleibt wie Ihr seid... Die BESSTEN!!!