Tshirtdeal Avaliações

1.698
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede kwaliteit van onze bedrukte tshirts. Goede heen - en weer communicatie. Wij bestellen hier zeker opnieuw. Doe zo voort. Dikke pluim voor het gehele team zowel voor als achter de schermen!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische service en de producten zijn van topkwaliteit! Toen ik nog met spoed een extra sjaal nodig had ben ik ontzettend vriendelijk geholpen aan de telefoon en is alles heel snel geregeld. Super... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Construção e Fabricação

Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.698)

259 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Alles opgelost maar nog steeds frustrerend...

UPDATE 10-06-2026

Gisteren de bestelling eindelijk ontvangen. En waar we al bang voor waren... de twee jassen zijn in de verkeerde kleur geleverd en de twee mokken zaten er niet bij. Contact gehad met Jermain en die gaat ons alsnog de juiste jassen en de mokken opsturen. Zoals altijd, wel netjes opgelost, maar wij gaan denk ik toch op zoek naar een nieuwe leverancier.
___________________________________________

Wij hebben als motorvriendenclub in de afgelopen jaren voor honderden euro's besteld bij T-Shirtdeal, mogelijk inmiddels zelfs richting de duizend euro. Helaas zijn de ervaringen de laatste tijd allesbehalve positief.

Het gaat regelmatig mis met leveringen. Er worden verkeerde artikelen geleverd of bestellingen komen niet overeen met wat er besteld is. Eerlijk is eerlijk: dit wordt meestal wel netjes opgelost. Maar wanneer een bestelling bedoeld is als cadeau of voor een speciale gelegenheid, is de teleurstelling al een feit. Een oplossing achteraf maakt dat niet meer goed.

Daarnaast zijn de levertijden ronduit frustrerend. Mijn laatste bestelling werd geplaatst op 20 mei. Pas op 29 mei kreeg ik een e-mail met een vraag, waarna het hele proces stil bleek te liggen totdat ik antwoord gaf. Het vreemde is dat ik exact hetzelfde artikel al eerder heb besteld, waardoor mijn voorkeuren al bekend hadden kunnen zijn.

Vandaag, 8 juni, krijg ik eindelijk bericht dat het artikel zojuist bedrukt is en verzonden gaat worden. Dat betekent dat er bijna drie weken overheen gaan voordat de bestelling überhaupt de deur uitgaat.

Na ruim anderhalf jaar klant te zijn geweest, ben ik het wachten, de fouten en de teleurstellingen zat. Voor mij is de maat vol. Ik ga op zoek naar een andere leverancier die betrouwbaarder levert en beter communiceert.

En eerlijk gezegd moet ik nu nog maar afwachten of de bestelling die onderweg is, dit keer wél correct geleverd wordt...

Helaas kan ik T-Shirtdeal op basis van mijn recente ervaringen niet meer aanbevelen.

8 de junho de 2026

Goedemiddag Rachel.

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u beschrijft. Dit is absoluut niet waar wij naar streven. Wij doen er altijd alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en tevreden te houden, en het spijt ons dat dit in uw geval niet zo is ervaren.

Wij begrijpen uw frustratie volledig, zeker gezien uw langdurige klantrelatie bij ons.

Om dit goed voor u te kunnen bekijken en met u mee te kunnen kijken naar wat er precies is misgegaan, kunnen wij op basis van alleen een voornaam helaas geen bestelling terugvinden in ons systeem.

Zou u ons alstublieft het ordernummer kunnen toesturen per mail dit mag direct naar mij ( Jermain@tshirtdeal.nl ) Dan kunnen wij direct met u meekijken en zoeken naar een passende oplossing om dit in de toekomst te verhelpen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij horen graag van u zodat wij dit kunnen oppakken

- Jermain Sewambar

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

een bestelling geplaatst op 26juni voor…

een bestelling geplaatst op 26juni voor UV dtf stickers, netjes betaald via paypal 9 dagen later nog niks ontvangen, contact opgenomen en kreeg als antwoord dat die vandaag 5!!! juni de deur uitgaan, de uitleg was dat er een probleem met de betaling was, terwijl ik op 26juni van hen een mailtje kreeg dat de bestelling en betaling ontvangen was en ze METEEN aan de slag gingen. de medewerker zei ook nog arrogant aan de telefoon dat ik niet in discussie hoefde te gaan, nooit nooit bestel ik nog bij dit bedrijf hierbij mijn ordernr 2623576 zodat je niet kan zeggen dat je mijn review niet kan koppelen aan een order.Ik bestel bijna dagelijks voor mijn zaak online, maar zo slecht heb ik nog nooit geweten!

5 de junho de 2026

Goedemiddag Tony.

Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de ervaring die u heeft gehad. Het is uiteraard niet onze bedoeling dat dit op deze manier is verlopen, en dat u onze communicatie als onprettig of arrogant heeft ervaren betreuren wij zeer.

Met betrekking tot uw bestelling: deze is inderdaad tussendoor blijven liggen, dit is niet zoals het hoort en had eerder verwerkt en verzonden moeten worden. Nadat u hierover contact met ons heeft opgenomen, hebben wij de order direct opgepakt en alsnog netjes de zelfde dag verzonden.

In de tussentijd hebben wij u ook de mogelijkheid geboden om de bestelling te annuleren, maar u heeft er toen voor gekozen om de order toch door te laten gaan.

Wij begrijpen dat de vertraging en de gang van zaken tot frustratie hebben geleid en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Dit is niet de service die wij willen leveren en wij vinden het jammer dat dit uw beeld van ons bedrijf negatief heeft beïnvloed.

Mocht u ons alsnog de kans willen geven om te laten zien dat dit beter kan, dan mag u direct contact met mij opnemen via Jermain@tshirtdeal.nl, dan pak ik dit persoonlijk verder voor u op.

- Jermain Sewambar

Uitstekende service

Uitstekende service. Op mijn vraag of de producten op tijd geleverd konden worden kreeg ik snel een antwoord terug. Ook eerdere ervaring zijn louter positief.

4 de junho de 2026

Goedemiddag Harry.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat wij u snel konden helpen met uw vraag over de levering. Ook geweldig dat uw eerdere ervaringen positief zijn geweest.

Wij staan graag weer voor u klaar in de toekomst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich habe eine falsche Bestellung…

Ich habe eine falsche Bestellung abgegeben, das wurde sofort korrigiert und jetzt ist alles bestens! Danke

19 de maio de 2026

Goedemiddag Jana.

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling en het vertrouwen.

Fijn om te horen dat de bestelling snel is gecorrigeerd en nu alles naar wens is.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en staan uiteraard graag weer voor u klaar.

Fijne communicatie en

Ik heb hier voor een groep van 45 mensen truien laten bedrukken. Super fijne communicatie, staan altijd klaar om je te helpen en legden alles duidelijk uit. Ook werden de truien snel bedrukt en geleverd en zijn ze heel mooi geworden en van goede kwaliteit, dus zeker een aanrader!

1 de outubro de 2025

Goedemiddag Aimee.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons voor een grote bestelling.

Wat fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep, alles duidelijk was en dat u tevreden bent over de snelheid, kwaliteit en het eindresultaat van de truien. Daar doen we het voor!

Wij waarderen uw aanbeveling enorm en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Zeer goede service

Zeer goede service, ik heb contact gehad met Shery over de bestelling en hij zorgde ervoor dat mijn bestelling op tijd klaar was om mee te nemen op mijn vakantie!
Topservice, vriendelijke mensen, ik zou het zeker aanraden!!

3 de junho de 2026

Goedemiddag M Bos.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Fijn om te horen dat Shery u zo goed heeft kunnen helpen en dat uw bestelling op tijd klaar was voor uw vakantie. Ook leuk dat u onze service en team als positief heeft ervaren.

Wij waarderen uw aanbeveling enorm en staan graag in de toekomst weer voor u klaar!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Levertijden kloppen niet

Al veel dtf transfers besteld. kwaliteit is goed, maar ze zeggen ´voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden´ dat is echt onzin.

3 de junho de 2026

Beste Noud.

Dank u wel voor uw feedback en het vertrouwen in onze DTF transfers.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. Tegelijk vinden wij het jammer dat uw ervaring met de levertijden niet aansluit bij uw verwachting.

Onze “voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden”-indicatie geldt onder normale omstandigheden en afhankelijk van de drukte en productiecapaciteit. Helaas kan het in drukke periodes of bij specifieke orders soms voorkomen dat dit niet altijd haalbaar is, dan staat deze optie op onze website ook uit.

- Team tshirtdeal

Nog nooit teleurgesteld

Al vaker hier besteld, goede kwaliteit, snel geleverd en ze denken mee! Shery bedankt voor je hulp!

2 de junho de 2026

Goedemiddag Dorine.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u al vaker in ons heeft gehad.

Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, levering en onze service. We geven uw compliment zeker door aan Shery, daar zal hij blij mee zijn!

We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer mooi ontwerp gemaakt maar…

Zeer mooi ontwerp gemaakt maar afbeelding was niet zo duidelijk Jermain van Tshirtdeal heeft me al vaker geholpen met andere ontwerpen maar deze voor Linda’s Rioolservice heeft hij echt zijn best gedaan de afbeelding duidelijk te maken zodat hij op Tshirt mooi tot zijn recht komt Echt fijn zoon mensen die hart voor de zaak hebben hier durf je echt met vertrouwen een bestelling te plaatsen Een zeer tevreden klant

Goedemiddag Rob.

Hartelijk dank voor uw prachtige review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het ontwerp en dat Jermain u opnieuw goed heeft kunnen helpen, ook bij dit specifieke ontwerp voor Linda’s Rioolservice. We geven uw complimenten zeker aan hem door dat zal hij enorm waarderen.

Geweldig om te lezen dat het eindresultaat goed tot zijn recht komt op het shirt en dat u onze service met vertrouwen aanbeveelt. Daar doen we het voor!

We helpen u in de toekomst uiteraard graag weer verder.

Superblij met mijn jas

Superblij met mijn jas! Erg mooi geworden! Jammer dat ik geen foto kan plaatsen van mijn "Almere City" jas

Goedemiddag Francisca

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw “Almere City” jas en dat deze mooi is geworden!

Jammer inderdaad dat u geen foto kunt delen, maar uw feedback waarderen wij enorm. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuw item.

Top service & goede kwaliteit

We bestellen hier altijd onze DTF transfers en bedrukte accessoires. Altijd goede service, snelle levering en goede kwaliteit.
Zojuist bij spoedlevering & hulp nodig ook nog eens fijn telefonisch geholpen door Sheri van Klantenservice.
Bedankt!

Goedemiddag Steffie.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat u al vaker bij ons bestelt en tevreden bent over de service, snelle levering en kwaliteit van onze DTF transfers en accessoires.

Ook leuk dat u zo goed bent geholpen door Sheri bij uw spoedlevering. We geven uw compliment zeker aan haar door!

We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Uitstekende service en levertijd

Ik ben heel fijn geholpen door Tshirtdeal en met name door Shery. Ik had mijn besteld T-shirt urgent nodig voor een reis en ze hebben me enorm geholpen om ervoor te zorgen dat ik het optijd binnen krijg. Bedankt!

Goedemiddag Dick.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen en dat u uw T-shirt op tijd voor uw reis heeft ontvangen. We geven uw compliment zeker door aan Shery, dat zal hij erg waarderen!

We staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Geweldige service, perfecte print

Geweldige service! Ik was wat bezorgd over de levertijd, maar via de whatsapp kreeg ik al snel een medewerker aan de lijn, en die heeft er persoonlijk voor gezorgd, dat de bestelling ruim op tijd bij de bezorgdienst kwam!
En de prints zelf zien er perfect uit! Mooie, heldere kleuren! En goede kwaliteit van de hoodie en shirt!
Dikke aanrader!

Goedemiddag Steven.

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons.

Wat fijn om te horen dat onze collega u via WhatsApp snel heeft kunnen helpen en dat uw bestelling op tijd bij de bezorgdienst is aangekomen. Ook geweldig dat u tevreden bent over de prints, kleuren en de kwaliteit van de hoodie en het shirt.

We waarderen uw aanbeveling enorm en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Kundenservice nicht erreichbar...

Leider reagiert der Kundenservice nicht auf die E-Mail, die Telefonnummer auf der Hompage ist nicht vergeben, den besagten Live-Chat gibt es nicht und die support E-Mail-Adresse kommt als unzustellbar zurück.....

und das alles mit wenig Zeit im Hintergrund weil man die Ware in ein paar Tagen braucht....
Leider nicht weiter zu empfehlen....

Beste SL.

Dank u voor uw bericht.

Wij herkennen ons niet in deze situatie en willen aangeven dat deze informatie niet klopt. Wij reageren doorgaans altijd binnen 1 werkdag op onze klanten via zowel e-mail als WhatsApp.

Daarnaast is onze website en homepage gewoon altijd bereikbaar en in gebruik, en onze contactgegevens zijn correct en actief. Ook is onze klantenservice via de aangegeven kanalen gewoon bereikbaar.

Het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren, maar de genoemde problemen komen niet overeen met onze werkwijze en bereikbaarheid, ook vinden wij het jammer dat u zonder enige naam een review achter laat.

Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan helpen wij u graag verder via de gebruikelijke kanalen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd tevreden met de service

Altijd tevreden met de service. Top communicatie, goede kwaliteit en prijzen!

Goedemiddag Coktail.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u altijd tevreden bent over onze service, communicatie, kwaliteit en prijzen. We waarderen uw vertrouwen enorm.

Dank u wel en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medewerker Shery heeft mij telefonisch…

Medewerker Shery heeft mij telefonisch geholpen, ik kon op die zelfde dag mijn stickers ophalen.
Dankje wel

26 de maio de 2026

Goedemiddag Dajenara.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat Shery u telefonisch goed heeft kunnen helpen en dat u de stickers dezelfde dag nog kon ophalen. We vinden het belangrijk om snel te schakelen waar mogelijk, dus dit waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Hele slechte service!

Hele slechte service!! Ik had 17 shirts gekocht voor ons team. Kreeg ik een mailtje 2 dagen later dat de kleur niet op voorraad was, nou kan gebeuren (wel raar dat ik 17 shirts alsnog kon bestellen en betalen) ik heb gelijk gebeld dat ik het geld terug wou, dit kon maar ze boden me nog 2 andere kleuren aan. Uiteindelijk is dit het niet geworden, dus geld terug, maar ik zou maar 50% krijgen aangezien ik niet binnen 48 uur had. Nooit is dit tegen mij gezegd en het stond ook nergens. Na 2,5 weken heb ik eindelijk m’n geld terug.

25 de maio de 2026

Goedemiddag Sjuulke.

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij begrijpen dat dit voor u een vervelende situatie is geweest en dat u hier ontevreden over bent.

Wij willen wel graag verduidelijken dat wij in eerste instantie altijd proberen mee te denken met de klant om de bestelling alsnog door te laten gaan. Daarom hebben wij u ook direct alternatieve kleuren aangeboden toen bleek dat de door u gekozen kleur niet meer op voorraad was.

U heeft aangegeven hier geen gebruik van te willen maken, waarna wij de bestelling conform uw verzoek hebben geannuleerd en het volledige bedrag hebben gecrediteerd. Uiteindelijk is er dus 100% van het orderbedrag terugbetaald.

Wij denken dat er mogelijk sprake is geweest van een misverstand in de communicatie over een eventuele gedeeltelijke vergoeding (50%), waarvoor onze excuses als dit onduidelijk is overgekomen.

Wij vinden het jammer dat uw ervaring alsnog als negatief is ervaren, aangezien wij juist hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk en netjes op te lossen.

Beste medewerkers,

Ik had een verzoek aan jullie om een product te leveren, die bij een afscheid zou worden meegegeven. Eigenlijk was het tijdbestek voor het maken te kort.
In overleg met jullie is het toch gelukt! Op tijd geleverd.
De verrassing was groot.
Jullie zijn toppers!!! Met hart voor de medemens en voor jullie zaak.

Vriendelijke groet,
Ria Visscher.

23 de maio de 2026

Goedemiddag Ria.

Hartelijk dank voor uw prachtige en hartelijke bericht!

Wat fijn om te horen dat het toch is gelukt om alles op tijd te leveren en dat de verrassing zo groot was bij het afscheid. We vinden het belangrijk om in dit soort situaties mee te denken en net dat extra stapje te zetten, dus uw woorden waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen en vriendelijke groet terug,
Team Tshirtdeal

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service is altijd snel en behulpzaam…

Service is altijd snel en behulpzaam bij Tshirtdeal.
en leuke is ze zijn ook altijd vrolijk.

22 de maio de 2026

Goedemiddag Matt.

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze service als snel en behulpzaam ervaart en dat u onze communicatie als positief en vrolijk beleeft. Dat waarderen we enorm.

Dank voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Top service!

Vanwege een vervelende privéomstandigheid heb ik supersnel een bedrukt shirt nodig. Normaal gesproken is de levertijd 4-6 werkdagen, maar na een telefoontje met een zeer vriendelijke, meedenkende medewerker, kon het met spoed gedrukt en geleverd worden. Ik ben zo blij! Wat een fijne service!

21 de maio de 2026

Goedemiddag Ingeborg.

Hartelijk dank voor uw mooie en persoonlijke review!

Fijn om te horen dat we u in deze situatie snel hebben kunnen helpen en dat het bedrukt shirt toch nog op tijd geleverd kon worden. We vinden het belangrijk om mee te denken, zeker wanneer het echt even nodig is.

Dank voor uw vertrouwen en we wensen u sterkte en vooral veel goeds toe!