Ik heb een T-shirt besteld voor onze dochter, ter herinnering aan de fietstocht die zij door Frankrijk heeft gemaakt. Het door ons aangeleverde ontwerp werd perfect verwerkt en binnen een paar dagen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een NL elftal shirt bestelt. Er stond een levertijd vermeld die niet gehaald werd. In de tussentijd voordat het artikel gedrukt was, aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren. Geen reactie, maar... Ver mais
Mijn bestelling Poloshirt met tekst had ik ruim voor de verjaardag van mijn vriend besteld. Het leek allemaal goed te gaan en het shirt werd opgestuur via Post.Nl. Helaas heb ik het shirt toen nooit... Ver mais
Wij hebben met ons bedrijf een stuk of 60 truien online besteld. De klantendienst aan de telefoon was zeer vriendelijk en hielpen mij meteen om een mooie offerte op te maken. Ik als moeilijke kl... Ver mais
Detalhes da empresa
Tshirtdeal is een textieldrukkerij gespecialiseerd in kleding bedrukken, DTF transfers, stickers en gepersonaliseerde kleding voor particulieren, bedrijven en kledingmerken. Via de online product designer ontwerp, personaliseer en bestel je eenvoudig kleding, transfers en stickers vanaf één stuk. Wij bedrukken onder andere T-shirts, hoodies, truien, jassen, sportkleding en bedrijfskleding met technieken zoals DTF, sublimatie en borduren. Daarnaast ontwerp en bestel je eenvoudig DTF transfers, UV DTF stickers en vinyl stickers via de website. Met eigen productie levert Tshirtdeal in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Heb je vragen over een bestelling of product, dan kun je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
Informações de contato
Nikkelstraat 8, 2984 AM, Ridderkerk, Holanda
- 0180721629
- support@tshirtdeal.nl
- tshirtdeal.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goed en snel geholpen door Jermain voor…
Goed en snel geholpen door Jermain voor Kampioensshirts van mijn voetbalteam.
Vrijdag langsgeweest, maandag besteld en door de spoedbestelling de volgende vrijdag klaar, dus binnen één week 27 shirts.
Top!

Resposta da Tshirtdeal
Beloven, niet optijd leveren wn slechte communicatie
Bestelling gedaan voor 2 truien geborduurd. En de aanbieding t shirts bedrukt 2+1 en een meter Dtf.
15 april besteld, ik dacht ruim voor koningsdag dan kunnen we dat mooi aan.Helaas niks ontvangen na de tijd die ze aangeven hebben. IK snap best dat borduren wat langer tijd nodig heeft gebeld nog op de donderdag voor koningsdag en ze zouden er spoed van maken.Niks binnen Dinsdag na koningsdag weer gebeld het zou in orde komen 1 mei de shirts en de truien binnen en zien er goed uit maar niet de meter dtf.....weer gebeld half uur gewacht opgepakt en weer in de wacht en toen werd de verbinding verbroken.Gelijk weer gebeld verteld, en ik kon een mail sturen ......na mijn boosheid heeft de man mijn ordernummer gekregen en 2 mei ook dtf binnen gehad. Dit was voor ons de eerste keer maar ook de laatste keer. Beloven, niet optijd leveren en slechte communicatie.

Wat een fijne ervaring met Tshirtdeal service is TOP
Wat een fijne ervaring met Tshirtdeal! Sherri heeft me ontzettend goed geholpen – Hij is heel klantvriendelijk en denkt echt met je mee. Dankzij zijn inzet kan mijn dochter op haar verjaardag gewoon haar zeer gewilde Bluey T-shirt dragen, en dat maakt haar dag helemaal compleet.
Omdat ik eerder al eens besteld heb en toen verrast was door de mooie, kwalitatieve print, heb ik er alle vertrouwen in dat het nu weer perfect zal zijn. Zeker een webshop waar ik graag terugkom! Bedankt!

Resposta da Tshirtdeal
Super geholpen door Tshirtdeal!
Super geholpen door Tshirtdeal!
Nadat ik mijn mooie bestelling had ontvangen merkte ik dat ik zelf een foutje had gemaakt.
Na overleg met de support afdeling, ben ik snel geholpen met aanvullende hoodies. Hele fijne interactie en snel vervolg.

Resposta da Tshirtdeal
Oranjebittertje met een gulle lach.
We hebben een bestelling voor T-shirts gedaan waar een grote foto voorop de voorkant moest komen te staan.
Werkelijk fantastisch gelukt. Een foto van moeder die afgelopen januari overleden is, enthousiast koningsgezind was wat we ook ruim vierden. Getooid in oranje kledij, inclusief hoed en vlaggetjes naar de markt waar het Wilhemus klonk, de vlag werd gehezen en een oranjebitter werd gedronken. Dit jaar zetten we deze traditie voort met een foto van moeder op de borst. Is ze er tóch bij.
Heel dankbaar voor de goeie service en bereikbaarheid van dit bedrijf. Zéker 5 sterren!!

Geweldige kwaliteit
Geweldige kwaliteit, geweldige service en bovendien super snel geleverd (zelfs voor België). Absolute no brainer om hier te bestellen.

Super tevreden top service
Super tevreden. Snelle service (dankzij Shery)en kwaliteit kleding en bedrukking wat word geleverd. 10/10

Top service!
Zeer klant betrokken en een zeer prettige manier van communiceren. Bij problemen met een bestelling meteen helpen zodat er een zo mooi mogelijk eindproduct geleverd kan worden.

Resposta da Tshirtdeal
Eerste bestelling bij Tshirtdeal gedaan…
Eerste bestelling bij Tshirtdeal gedaan een proef voor de maatvoering en de bedrukking. Kwaliteit is zeker naar wens en de bedrukking ook. Ook heb ik een borduurkaart laten maken van ons nieuwe logo. Weer een 2 tal truien besteld maar dan laten borduren.( ik was vergeten dit aan te geven bij mijn bestelling maar dit pakken ze goed op. Straks poloshirt s en een jas bestellen. En in het na jaar de hoody voor de koude dagen. Zeer tevreden over de kwaliteit en de communicatie. Hier kunt u kwaliteit bestellen voor een redelijke prijs.

Resposta da Tshirtdeal
Supersnel opgelost en strak op tijd geleverd
Voor het kampioenschap van het volleybalteam van onze dochter hadden we speciale shirts besteld. Met de feestdagen ertussen werd het even spannend of alles op tijd binnen zou zijn. Na een telefoontje werd het gelukkig snel geregeld en vandaag zijn de shirts geleverd. Precies op tijd voor de huldiging morgen. En wat zien ze er goed uit, de meiden gaan echt shinen!

Resposta da Tshirtdeal
Super goede service en snelle levering
Super goede service en snelle levering! Raad het ten zeerste aan uw product hier te laten bedrukken.

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen door de klantenservice. Daarnaast leveren ze ook zeer goede kwaliteit artikelen. Zeker aan te bevelen om hier een bestelling te plaatsen.

Resposta da Tshirtdeal
Jermain heeft me goed geholpen met een…
Jermain heeft me goed geholpen met een mooi resultaat

2e perfecte ervaring!
Omdat ik de bestanden van de logo's niet zelf kon openen moest het ontwerp een paar keer opnieuw aangepast worden. Maar dit was geen probleem voor Jermain en hij heeft dit perfect uitgevoerd voor mij. dit was mijn 2e ervaring met Tshirtdeal en ook de 2e keer dat alles perfect geregeld werd voor mij!

Super vriendelijk en deskundig
Super vriendelijk, deskundig, behulpzaam, fijne bereikbaarheid. De kwaliteit van de dtf vellen is uitstekend!

Snelle service
Snelle service
Wordt goed meegedacht bij ieder product

Resposta da Tshirtdeal
Super goeie service en snel contact ->…
Super goeie service en snel contact -> ze denken actief mee om een zo mooi mogelijk shirt te krijgen. Heel blij mee!!

2 van 4 items maar goed.
4 items besteld, waarvan 2 fout bedrukt en van 1 sweater kwam de kleur niet overeen met de aangegeven kleur op de site en het 4de item, gekozen voor premium T-shirt, maar de pasvorm is vrouwen model. De korte mouwen zijn de helft korter dan een gemiddeld heren T-shirt, ziet er niet uit, waardoor ik deze niet ga dragen. (Erg jammer, en gemiste kans voor T-shirtdeal, want het zou een promotie T-shirt worden voor mijn eigen kledinglijn, omdat ik deze nu niet in kan zetten, ben ik genoodzaakt opzoek te gaan naar een andere leverancier).
Na contact opgenomen te hebben, heel netjes het aanbod gekregen alles retour te sturen ter controle (ik zou zeggen dat een controle een must is voordat het de 1ste keer de deur uit gaat, maar goed het is in iedergeval een oplossing).
Conclusie van T-shirtdeal: 2x bedrukking is inderdaad fout. Dit wordt opnieuw bedrukt, en van de andere 2 items vinden ze de kleur en pasvorm gewoon goed.
Eindconclusie van mij: goede service indien het fout gaat. Maar omdat er voor mij 2 van de 4 items maar goed zijn, ben ik niet tevreden genoeg om hier in de toekomst nog te bestellen. Daarom ook maar 2 sterren, de 2de ster is voor de goede communicatie en gedeeltelijke oplossing.

Meerdere kledingstukken besteld
Meerdere kledingstukken besteld, de opdruk was er schuin op gedrukt en de kledingstukken zijn van slechte kwaliteit

Mokken
Mokken.
Had mokken met custom opdruk besteld. 25 stuks. Bij levering bleken op de meeste, zo niet alle mokken een vlekje te zitten dat duidelijk tijdens het bedrukken gebeurd was.
Dit aangegeven en na overleg van foto's werden gelijk nieuwe mokken opgestuurd en kon ik de andere mokken retourneren. Super service. Alles werd gedaan binnen afgesproken termijn en bij constatering van fout werd dit probleemloos en supergoed en snel opgelost.
goed gedaan, ik zal hier zeker weer bestellen