TSN GroenAvaliações

4.665
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meerdere opties op welke dag men komt bezorgen. Je word goed op de hoogte gehouden hoe laat er bezorgd wordt. Vriendelijke bezorgers.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het communiceren met de klant(ontvanger). Werd goed op de hoogte gehouden. Ontvangen artikel wel erg rommelig verpakt (buitenverpakking was opengemaakt en niet erg vakkundig dichtgeplakt). Ben benie... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de transporte rodoviário
  2. Serviço de logística

Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

(4.665)

699 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

The pay attention

I messaged them my street is only open to car traffic from 6am to 11am and they did take it into account, which is a rare sight among delivery companies these days. Most deliveries ignore such messages outright and come deliver at a time when it suits them (and then they can't get anywhere near my apartment, which means I have to carry the deliveries myself for a whole block).

23 de março de 2026

Good afternoon,

Thank you for your review.

We’re pleased to hear that you’re satisfied with our delivery service. We try to take these kinds of time restrictions in certain areas into account as much as possible.

Kwaliteit

Wegens een uitzonderlijk goed en duidelijk bouwplan is de constructie van het meubel heel gemakkelijk te verwezenlijken. Ook de levering van het pakket was stipt en verzorgd. Het meubel zelf is kwalitatief.

26 de março de 2026

Bedankt voor de review!

3 maal is scheepstecht, oh niet dus

Verhuislft mee besteld aangezien lift te klein is. Tot 3 keer aan toe geen verhuislift mee genomen. Gevolg beschadigd keukenwerkblad. Ondanks dat chauffeur het op zn werkorder had staan beweerde zn manager dat het leveren van de verhuislift niet was geboekt. Naast grof gebekt liet meneer mij niet eens uitspreken. Ik loog zo beweerde hij. Wat een waardeloos bedrijf is dit

7 de abril de 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We vinden het jammer om te horen dat u zo te woord bent gestaan en dat de levering niet naar verwachting is verlopen.

Er staat in de order inderdaad dat er een externe lift zou moeten komen, alleen heeft de Ikea dit nooit bij ons aangevraagd. Wij hebben dit ook bij hun aangegeven en zij zullen dit met u oppakken.

Onze excuses voor het ongemak,

Team TSN groen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de goede zorgen

Bedankt voor de goede zorgen . Ik werd gebeld 20 minuten van te voor gebeld. Dit was zeer prettig. De 2 heren van het vervoer waren zéér behulpzaam en vriendelijk,top.

Groetjes Antonie Boons

7 de abril de 2026

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bezorgers belde netjes vantevoren op…

De bezorgers belde netjes vantevoren op om te zeggen dat ze onderweg waren. Hele aardige bezorgers en netjes alles binnen gezet.

Bedankt voor de review.

Fijn dat de bezorgers u op de hoogte hebben gehouden en u goed hebben geholpen tijdens de levering

Vroeg en goudhartige toppers

Vroeg en goudhartige toppers. Ik ben blij met hun goede service.

Goedemorgen,

Heel erg bedankt voor de fijne review.

We zijn blij om te horen dat onze bezorgers goed hun best doen voor onze klanten.

Wou spullen niet naar boven tillen

Wou spullen niet naar boven tillen

Bedankt voor de review.

Jammer om te horen dat de levering niet naar wens is verlopen, we ontvangen graag meer informatie zodat we kunnen meekijken naar hoe dit is verlopen.

Excuses voor het ongemak.

Super goed

Super goede, fijne, meedenkende en vriendelijke bezorger!!

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review!

Nette vriendelijke jongens die bezorgde

Nette vriendelijke jongens die bezorgde
Tijd was iets te laat helaas

Goedemorgen,

Bedankt voor de positieve review.

Vervelend dat de levering later is gekomen dan gepland, we streven ernaar om binnen het tijdsblok van 2 uur te leveren, soms is dit door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk.

Excuses voor het ongemak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging en 5 min van te voren…

Snelle bezorging en 5 min van te voren effe bellen we zijn er zo dat is pas een service dankjewel top

Goedemorgen,

Bedankt voor de review, fijn om te horen dat de communicatie en levering naar wens zijn verlopen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaald voor bezorging van een bankstel…

Betaald voor bezorging van een bankstel tot 4 etage in de woonkamer, maar de bezorgers weigerde de bankstel naar boven te brengen inverband met de steiger voor mijn flat waar genoeg loopruimte is om naar binnen te gaan in de flat. Ze hebben de bankstel van musko buiten op stoep gedumpt zonder respect en ook nog brutaal.

Bedankt voor de review.

Vervelend om te horen dat uw bank niet op etage is geleverd. Het is uiteraard helemaal niet de bedoeling dat dit buiten op straat geleverd wordt.

Wij gaan dit zeker met de betrokken bezorgers bespreken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak,

Goede punctuele bezorging

Bezorgers kwamen op tijd en hebben de bank netjes afgeleverd en het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Bedankt voor de review.

Fijn dat u de levering als positief heeft ervaren.

Perfect op tijd vriendelijke bezorgers

Perfect op tijd vriendelijke bezorgers
Pakket netjes binnen gezet

Bedankt voor de review.

Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen.

Goed snel

Goed snel ! Mila obsluga i pomocna

28 de março de 2026

Team TSN Groen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.