Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... Ver mais
Detalhes da empresa
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Informações de contato
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
- 0883041920
- info@tsngroen.nl
- tsngroen.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijn dat online te volgen is waar de…
Fijn dat online te volgen is waar de chauffeurs zijn en dat er een exact tijdslot wordt aangegeven op de dag van bezorging…+/- 30 minuten
Duidelijk over bezorging
Duidelijk over bezorging op de mail,en er wordt ook nog even gebeld vantevoren.
Voorbeeldige bezorgers
Nette, vriendelijke bezorgers.
Ondanks warme weer 3 zware pakketten naar de eerste verdieping gebracht.
Goede levering
Mustafa en Mohamed waren aardig en…
Makkelijk mee in contact komen met hun…
Makkelijk mee in contact komen met hun volg je order kan je precies zien waar ze zijn (veel beter als postnl of DHL of wat dan ook vriendelijke chauffeurs klantvriendelijk en respectvoll een aanrader dit bedrijf🙏🙏
Je wordt heel correct op de hoogte…
Je wordt heel correct op de hoogte gebracht vanaf de bestelling tot de levering
Hele fijne bezorgers
Hele fijne bezorgers. In dit warme weer super werk geleverd. Mijn complimenten
Toplevering
Op mijn verzoek de zware spullen zonder problemen direct op de juiste plek gebracht. Behulpzame en ook nog eens aardige mensen.

De bezorging was goed!
De bezorging was goed!
De medewerkers waren correct.

Aanrader
Alles was goed geregeld. Het proces was heel makkelijk te volgen en de bestelling is netjes geleverd. De bezorgers waren bovendien erg behulpzaam. Zeker een aanrader!

Bezorging kast
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volgen. De bezorger Mario was een super aardige behulpzame man. Deze bezorgdienst is zeker een aanrader.

Fast delivery
Fast delivery, everything was on time. Delivery drivers were really helpful.

Belofte waargemaakt
De belofte van de firma waar ik gekocht had, was afleveren in kamer van keuze ( 2 relatief kleine trappen ) , maar de eerste reactie was “dit pakket weegt te zwaar , dat gaan we niet doen “ In 2de instantie kwamen we er gelukkig wel uit op deze warme dag en hebben de bezorgers samen met mijn man de losse onderdelen op de juiste plek gebracht .

Zorgvuldige levering
Zorgvuldige levering, alles in orde! Van te voren heel duidelijke communicatie over hoe de afspraak in te plannen, op de dag zelf was de levering in het tijdvak en goed te volgen via de tracking.

Resposta da TSN Groen
Bezorging afbellen met allerlei…
Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendelijke reactie op.
Ze waren brutaal en boos en ook vonden ze op zaterdag bezorgen niks. DIE MOGELIJKHEID IS ONS GEBODEN VANUIT HET BESRIJF!!
En dan is de bestelling ook niet compleet. We missen nog een fauteuil. Heel jammer en voor ons een nare ervaring
Teleurstellende bezorgservice
Er heeft onlangs een levering van een bed bij mij thuis plaatsgevonden. De twee bezorgers gaven vrijwel direct aan dat de onderdelen niet door het trapgat naar de eerste verdieping zouden passen. Ze deden naar mijn mening slechts een oppervlakkige poging en leken al snel te hebben besloten dat het niet mogelijk was. Er werd nauwelijks gekeken naar alternatieven, zoals het draaien of anders manoeuvreren van de onderdelen.
Opmerkelijk genoeg hebben zij het matras wel zonder problemen naar boven gebracht. Voor de overige onderdelen van het bed werd echter aangegeven dat dit niet zou lukken. Uiteindelijk heb ik deze onderdelen zelf, met enige moeite, naar boven gekregen via dezelfde trap.
Dit vind ik erg teleurstellend, zeker omdat ik bij de bestelling duidelijk had aangegeven dat de levering op de eerste verdieping moest plaatsvinden. Ik had verwacht dat de bezorgers zich meer zouden inspannen om de levering volledig op de afgesproken plek af te leveren.
Door deze ervaring voelde het alsof ik de onderdelen net zo goed zelf had kunnen ophalen. Al met al een zeer teleurstellende bezorgervaring en ik zal niet snel opnieuw gebruikmaken van de bezorgservice van dit bedrijf.

Zeer goede service!
Zeer goede service!
Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild naar de tweede verdieping zelfs tot in huis.

Resposta da TSN Groen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.