Mustafa en Mohamed waren aardig en voorkomend. Goed gekeken welke manier het beste was om de tuinset neer te zetten. Was uiteindelijk te brede doos dus in voortuin neergezet.
Bezorging afbellen met allerlei smoesjes. Later nadat wij zelf actie hadden ondernomen toch bezorgd. Wij hebben n.l. ook een planning die geen ruimte bood voor andere opties. Ook daar geen vriendel... Ver mais
Zeer goede service! Bezorgers zijn netjes rond de afgesproken tijd gekomen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering. Bezorgers zijn vriendelijk en hebben mijn bankstel naar boven getild... Ver mais
De bezorger was goed te volgen zodat ik precies wist hoe laat die voor de deur stond. De tijd werd steeds aangepast wat erg prettig was. Het laatste half uur kon ik de route van de bezorger live volg... Ver mais
Logistieke dienstverlening op het gebied van fulfilment en distributie van grote consumentengoederen
Oude Hoon 2, 3991 CZ, Houten, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Snel en wisten precies wanneer pakje langs kwam.

Resposta da TSN Groen
Niet eerder van deze bezorgdienst gehoord, maar absoluut top! Snel (zonder gejaagde bezorgers, die nog net niet je pakket in je armen gooien en wegrennen), efficiënt, behulpzaam, montageservice én super lief tegen mijn oude vadertje!

Resposta da TSN Groen
Vriendelijk bezorgers die zorgvuldig met de goederen omgaan. Goederen binnen gedragen en geplaatst waar ik ze wilde. Tijdige aankomstmelding gehad en arriveerde ook op dat moment.

Resposta da TSN Groen
Er is bij ons een zeer zware kast geleverd, bestaande uit meerdere zware pakketten. De bezorgers waren erg aardig en zetten de pakketten zonder mokken tot ver in de gang. Zeer vriendelijk.

Resposta da TSN Groen
Netjes op tijd. product netjes neergezet in de gang

Resposta da TSN Groen
Na weken wachten was het zover, mijn kast wordt geleverd. Helaas had de bezorger er vandaag geen zin in. Tijdens de levering heeft de bezorger het pakket meerdere keren op de grond gegooid en over de vloer van het trappenhuis geschoven. Ik ga er dus vanuit dat de schade tijdens transport is ontstaan.
Daarnaast is het voor mij onbegrijpelijk dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de kast die ze zelf hebben vernield.

Resposta da TSN Groen
Duidelijke leveringsinfo. Bellen +/- 15 minuten voor dat ze komen en een uurtje van te voren een sms bericht.
Vriendelijk personeel

Resposta da TSN Groen
Duidelijke communicatie en vriendelijke chauffeurs, top

Resposta da TSN Groen
TSN Groen failed to deliver my IKEA order due to the streets being too narrow in Gorichem even though they had ample time to plan the route. The driver stated that they would instead deliver on Monday morning. Monday morning I give them a call to confirm if everything is scheduled - IKEA does not have the rescheduled delivery on their system and state the earliest they can reschedule is for Thursday. I call TSN to find out what is going and they were not helpful at all, stating that it is no possible for the driver to promise to reschedule even though that is exactly what occurred. No accountability at all from TSN and the only party inconvenienced is the customer.

Resposta da TSN Groen
Duidelijk track & trace systeem en vlak voor aankomst werd ik door een zeer enthousiaste bezorger gebeld.

Duidelijke afspraken.
Netjes en heel bezorgd

Resposta da TSN Groen
Vriendelijk chauffeurs en netjes op de hoogte gehouden. Top!!!

Resposta da TSN Groen
Vriendelijk personeel alles was mooi optijd.

Resposta da TSN Groen
Goede communicatie en vriendelijke bezorgers. Deden een stapje extra om de zware dozen op de goede plek te krijgen. Top!

Resposta da TSN Groen
Er is een track & trace beschikbaar voor de levering en 5 minuten voor aankomst werd ik gebeld. De bezorgers waren vriendelijk

Resposta da TSN Groen
De levering werd 20 min vooraf van moment bezorging telefonisch aangekondigd. En de aflevering werd gedaan door 2 uiterst vriendelijke mannen.

Resposta da TSN Groen
Onze bestelling van een woonwinkel werd bezorgd via TSN Groen. Ik ben de hele ochtend thuisgebleven ivm de bezorging hiervan waarna ik 5 minuten voor de bezorging gebeld word met de mededeling dat de afspraak verzet moet worden. Dit in verband met een niet geregelde ontheffing om de binnenstad in te mogen rijden. Het lijkt mij dat dit iets is wat van tevoren bij een bezorging uitgezocht moet worden. Bij andere bezorgdiensten hebben wij hier nooit problemen mee ervaren.

Resposta da TSN Groen
Via link waren de bezorgers goed te volgen. Belde op dat ze er bijna waren. Super vriendelijke mannen. Zeer klantvriendelijk. Top !!

Resposta da TSN Groen
Duidelijk tijdvak van 2 uur, bezorging is online te volgen en vlak van tevoren nog een sms. De bezorgers waren ook heel vriendelijk, fijne service!

Resposta da TSN Groen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.