Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Laat ik hier mijn meest recente e-mail aan dit bedrijf met je delen. Ik denk dat dit boekdelen spreekt: "Hi ... Zie bijgaand voor de zekerheid een screenshot van mijn betaling a € 3.716,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Support-medewerker A. heeft alles goed gemaakt, nadat dingen a. niet leverbaar bleken, b. te laat aankwamen of c. in een te grote hoeveelheid geadviseerd werden. Mbt het laatste zou het fijn zijn als... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bestelling liep even fout. Telefonisch werd dit samen met ons hersteld.(ICT_issue). Het geleverde was niet geheel volgens beschrijving op de site. Ook hierover gebeld en gemaild. Nadat er duideli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Materiais para Jardins

Sobre Tuin Huis

Tuin Huis bij A-Z Gartenhaus GmbH

Your Partner for Garden & Home

Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse detailhandel voor tuin- en huisprojecten. In onze professionele winkel vindt u.

• 2.000 tuinhuisjes, gereedschapsschuurtjes, tuinhuisjes en kassen,
• 300 tuinsauna's, binnensauna's en infraroodcabines,
• 750 terrasoverkappingen, serres en overkappingen,
• 300 carports, garages en tuinkasten
• en 850 tuinartikelen zoals kinderspeeltoestellen, schuttingen en zonneschermen.

Europa's marktleider

Opgericht in 2002 zijn wij als GartenHaus inmiddels marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en recentelijk uitgebreid naar Nederland, België en Denemarken met onze winkels Tuin & Huis, Maison & Jardin en Have & Hus. Wij verkopen producten van topmerken als Alpholz, CARLSSON, FinnTherm en Terrando en zijn Europa's nummer 1 voor tuinhuizen. Elk jaar vinden meer dan 12.000 klanten hun gewenste product via ons.

100.000 trouwe klanten

Vertrouw niet alleen op onze woorden. Want de mooiste referentie van ons werk is de tevredenheid van onze klanten, wat ook blijkt uit de talrijke positieve Trustpilot reviews. Reeds meer dan 100.000 klanten hebben zich overtuigd van onze productverscheidenheid en ons deskundig advies en stuurden ons duizenden foto's van hun gebouwde tuinhuis-, sauna-, carport- en terrasprojecten.

360-graden service

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning voor onze producten en hebben wij ook op andere manieren altijd een open oor voor hen. Zowel per telefoon en e-mail als via onze chat in de webshop. Onze technische adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste kennis en kunnen u helpen - in Duitsland en elk ander land waar wij actief zijn.

Alle service zonder zorgen

U bestelt het gewenste product, wij zorgen voor de rest. Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, terrasoverkappingen alsook houten garages en carports door middel van een expeditiebedrijf tot aan uw stoeprand. De levering van de grote houten gebouwen gebeurt met een vrachtwagen van 40 ton en een vorkheftruck voor het lossen. Dit elimineert de stress en het gedoe van het ophalen bij uw plaatselijke bouwmarkt.

Informações de contato

3,6

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

70 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gestolen ontwerpen en moeilijk om je geld terug te krijgen

"Hi ...

Zie bijgaand voor de zekerheid een screenshot van mijn betaling a € 3.716,66 op vrijdag 23 januari. Dit is destijds ook naar jullie gemaild. En jullie hebben dit bedrag uiteraard op de rekening binnen zien komen.

Ik vind dit wel echt heel vermoeiend en eigenlijk ongeloofwaardig aan het worden. Op 12 februari heb ik mijn order geannuleerd. Daar heb ik direct een bevestiging van je op gekregen.

Dat daarna de sauna toch verstuurd is, is niet mijn probleem of verantwoordelijkheid. Dus dat jullie daarop wilden wachten vind ik al belachelijk.

Dat ik nu zelf er weken achteraan moet, jullie moet herinneren aan het bedrag en nog steeds niets op mijn rekening heb staan vind ik onbegrijpelijk. Dit verklapt wat mij betreft veel over jullie business. Een klant die zijn geld terug moet krijgen ligt blijkbaar onderop de stapel.

Dit bovenop het feit dat ik erachter ben gekomen dat jullie het ontwerp van de Elipso sauna hebben gestolen van het Zweedse bedrijf Polhus maakt dat ik inmiddels geen hoge pet meer op heb van jullie bedrijf en de kernwaarden waarmee jullie handelen."

12 de março de 2026

Goede communicatie en ondersteuning

Goede communicatie en ondersteuning. Materiaal kwam op tijd en goed kwaliteit. Extra spullen erbij gekocht en kwamen allemaal goed op tijd. Telefonisch en via e-mail contact gehad met klant service en dat ging prima zeker te merken dat Klantservice uitbesteden is maar een buro waar ze voor meerdere bedrijven welke maar dat maakt niks uit het ging gewoon super goed.

1 de janeiro de 2026

Top service

Top service, ook als er iets fout gaat wordt het direct geregeld. Super!!!

27 de outubro de 2025

Sauna besteld.

Sauna besteld.
Kachel werd beschadigd geleverd maar dat hebben wij pas ontdekt na installatie en onze gasten klaagde dat het niet warm genoeg werd.
We zijn al vanaf mei aan het bellen en mailen maar tot op heden geen oplossing. De garantie die ze beloven is dus een wassen neus!!
Goedkoop is duurkoop achteraf dus wees gewaarschuwd!!!!!

14 de janeiro de 2025

Hele goede service

Hele goede service! Weinig zo’n betrokken klantenservice gehad!
Van het stuk voor aankoop, met adviezen die beter waren voor mijn portemonnee en niet voor de winkel. De begeleiding voor de (perfecte) installatie en daarna, toen er iets niet bleek te werken, de fantastische begeleiding tot alles wel werkte.
De bezorging is minder efficiënt, met verschillende pakketten die niet altijd goed te volgen zijn. Maar uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen.
Als ik dit zelf terug lees, lijkt het wel een nep review, maar ik ben super tevreden en kan Tuinhuis winkel iedereen aanraden!

15 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb hier een hottub besteld

Heb hier een hottub besteld. Gaat werkelijk alle perken te buiten hoe dit wordt afgeleverd. Ik betaal bijna 4000 euro een men is nog te beroerd om het netjes in te pakken. Komt dus zodanig beschadigd aan dat het onbruikbaar is. Na wekenlang bellen en niet terug gebeld worden is het eindelijk omgeruild. Het nieuwe exemplaar is ook serieus beschadigd, maar ik besluit deze maar te houden vanwege het gedoe met omruilen en het feit dat ik geen vertrouwen heb in een onbeschadigde levering. Ik kom daarom een schadevergoeding overeen. Het eerste belachelijke aanbod van 1,5% voor een zwaar beschadigd product sla ik af en kom uiteindelijk 5% overeen. Echter na overeenstemming krijg ik geen reactie meer en ook geen terugstorting. Werkelijk schandalig hoe die bedrijf omgaat met klachten. Nooit zaken mee doen.

15 de agosto de 2025

Goede ervaring, zeer betrouwbaar

Ik heb hier voor mijn dochter een speelkeukentje besteld voor in de tuin. Pakket lag al even in de doos en hebben wij pas een maand na aankoop open gemaakt om hem in elkaar te zetten. Helaas bleek er een onderdeel beschadigd te zijn.

We hebben contact gehad met de klantenservice en aan de hand daarvan foto’s gestuurd van het defecte onderdeel. Wij kregen al snel bericht dat een nieuw onderdeel onze kant op zou komen. Maar liefst 1 dag later was het al onderweg.

We moeten weer even een juist moment vinden het keukentje in elkaar te zetten. Maar al met al heel tevreden over de webshop en klantenservice :)

10 de junho de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Naservice nadat ik een tuinhuis over gekocht van een ver…

Een tuinhuis over gekocht van een ver familielid. Er waren onderdelen niet bij. Na een heel vlot contact met een medewerker heb ik onderdelen gratis nagestuurd gekregen. Tevens is mij heel duidelijk wegwijs gemaakt hoe ik nog kan nabestellen.

9 de maio de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na enige miscommunicatie erg correct…

Na enige miscommunicatie erg correct behandeld en is mijn probleem dankzij hun opstelling totaal uit de wereld

26 de abril de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service.
Ik ben met name door Savanne zeer goed geholpen.
Ik had wat vragen over de levering en kreeg snel antwoord. Ook met wat andere vragen zeer snel en adequaat geholpen.
Levering van de tuinkas op tijd en adequaat. Niets beschadigd, netjes afgeleverd.
De kas staat en warmt lekker op. Mooi op tijd voor het tuinier seizoen.

7 de março de 2025

Mini xxs Sauna

Snelle levering, top kwaliteit. Uitstekend service: ik kwam dakshingles te kort, deze werden keurig van de factuur afgehaald. Telefonisch en per mail netjes te woord gestaan en zeer nette afhandeling. Complimenten.

17 de fevereiro de 2025

Waar voor mijn geld

Ik heb bij tuinhuis.nl een tuinhuis besteld en is correct binnen tijd ontvangen. De bezorger was atent en vriendelijk.
De kwaliteit zonder meer het geld waard.
Contact opnemen gaat minder goed bij geluk tref je de juiste duitse collega anderzeids kan je wachten tot je een ons weegt...maar raad ieder aan de contacte formulier te gebruiken hierbij wert ik snel goed geholpen probleemje wert snel opgehelderd en verholpen

Verder erg tevrede,mij zie je nog is terug Dank u wel.

25 de fevereiro de 2025

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Als het eenmaal staat vergeet je het gedoe

Een review schrijven voor deze webwinkel is een lastige. Maar ik ga het proberen. Werkelijk álles leek erop dat we bedonderd werden. Geen bevestigingsmail ontvangen, geen contact te krijgen met de klantenservice etc. Uiteindelijk wel gelukt via de Duitse website Gartenhaus. Nu het positieve: toen alles eenmaal in gang gezet was werd de pallet met het barschuurtje tegen de voordeur achtergelaten) we hadden met een briefje gevraagd het naast de tuin te zetten, maar ja). Door een zelf gevonden vakman is het barretje in elkaar gezet en hij is PRACHTIG! Dus Tuin Huis Winkel, zorg dat je klantenservice op orde is en de bezorgdienst waar je mee werkt en je hebt een top bedrijf en je krijgt vanzelf GOEDE reviews!

23 de novembro de 2024

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tuinhuis levering niet op orde.

Tuinhuisje besteld bij tuin-huis-winkel.nl op 5 november 2024. Moest een dag aangeven bij de bezorger DB Schenk, datum 14-11 gekozen en hele dag thuis gewacht. Geen tuinhuis geleverd, reden tijd overschrijding transporteur (te volgen via gps rit planning). Vervolgens staat hij op 16-11 gepland, niet geleverd. Opnieuw geplande levering op 18-11, geen tuinhuis. TuinHuisWinkel.nl is telefonisch moeilijk bereikbaar en wordt verwezen naar contactformulier, na verzenden geen antwoord. Geplande levering op 19-11, geen tuinhuis...
Reden: geweigerd door ontvanger om 07:25u. ?? Gewoon thuis en niemand geweest, absoluut niet netjes om de klant de schuld te geven. Afwachten maar of het nog geleverd wordt deze week...
Geen aanrader.

Update:
25-11, inmiddels weer ruim een week verder en helaas nog geen tuinhuis.
Reden 20-11 onjuiste gegevens klant.
Reden 23-11 niet gegeven.
Reden 25-11 niet geleverd op voorwaarde klant... ??
Maar weer eens gebeld en nu zal hij woensdag as geleverd worden, we wachten maar weer af.

Update:
02-12-2024, inmiddels het tuinhuis ontvangen en een goodwill tegemoetkoming ontvangen. Uiteindelijk door after sales medewerkster Savanne tot een goed einde gekomen en alsnog een voldoende voor dit bedrijf.

19 de novembro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gezien de hele ervaring sowieso 5…

Gezien de hele ervaring sowieso 5 sterren, maar ik begin wel even met iets dat ze wellicht nog kunnen verbeteren.

Voor zover als ik het kan beoordelen, heb je niet te maken met een Nederlands bedrijf, maar is het Duits. Maar ze spreken best wel goed Nederlands en sommigen zijn geloof ik zelfs native Nederlands. Ik heb er geen stage gelopen, dus weet het niet exact natuurlijk.

Ik denk dat er niet iemand die Nederlands spreekt aanwezig moet zijn en dat dit niet altijd het geval is. Maar ze bellen dus wel terug! Uiteindelijk was dat voor mij ok.

De sauna was een bouwpakket. Vergis je niet, echt wel moeilijker dan een Ikea kast! Ik had ze het volgende gevraagd: jullie weten het, ik niet. Dus maak svp een offerte met alles erbij. Dus dat ik niet meer naar een winkel hoef en aan de slag kan. Nou, dan krijg je dus ook een kachel erbij (best handig natuurlijk), maar ook extra spijkers voor het dak, kit voor het dak, thermometer, sauna olie, een waterbak, alles! Helemaal prima!

Wel weer minder (maar geef toch 5 sterren) is dat het in verschillende pakketjes aan moet komen. Die sauna zelf komt met een andere dienst met een vrachtwagen, de kleinere dingen niet. Wellicht wachten totdat ze alles hebben en het in 1 pakket stoppen, zou nog handiger zijn.

Bij mij, maar daar kunnen zij niks aan doen, waren de sauna stenen zoekgeraakt op een depot in Duitsland. Toen heb ik zelf in NL sauna stenen gehaald. Geld stenen gaan ze terugstorten, wel netjes. Wel gedoe dus, maar niet hun schuld.

Je kunt verder met al je vragen goed bij ze terecht via email, dat is top!

Ik heb echt een heel mooie sauna voor een best wel scherpe prijs. Kwaliteit lijkt goed.

1 de outubro de 2024

Na maanden nog geen Overkapping

We hebben een lamellen overkapping besteld begin Mei. Omdat er enige negatieve revieuws waren heb ik eerst gebeld met het bedrijf. Kreeg ze meteen aan de telefoon en dacht ooh ik krijg ze wel telefonisch te pakken dus dat is al positief.
Ze vertelden dat de levertijd over het algemeen overeenkomt met wat er bij het artikel staat. Dus 6-7 weken bij ons product klopte. Wel kon het zo zijn omdat het uit het buitenland gehaald werd het soms iets langer kon duren ivm douane.
Maar dat was eens 2 weken en dat was het. We dachten nou prima..mocht het 2 weken langer duren dan is de overkapping alsnog voor de vakantie en voor start zomer.
7 weken zijn om en even gemaild met de vraag of ze wisten wat de stand van zaken was. Geen respons. Contact formulier ingevuld en hierop staat dat ze zsm contact met je leggen. Geen respons. 2 weken later heb ik gebeld. Geen doorkomen aan. Toen gemaild en contact formulier ingevuld. Na 1.5 week respons dat ze het doorgeven aan desbetreffende afdeling. Geen respons. Gebeld en iemand aan de lijn gekregen. Ze vertelde dat de vrachtwagen nog vast staat bij de douane maar eind volgende week komt deze aan bij hun is het grote magazijn. Dan wordt transport bedrijf ingeschakeld en deze maakt dan een planning wanneer ze bij je komen bezorgen. Dus over 2 weken heb je de overkapping thuis bezorgd. Sowieso!
Nou, precies voordat onze vakantie begint dachten we. Helaas niet geleverd. Weer gebeld en meteen bandje. Gemaild meerdere keren (4x) en op 1 mail kreeg ik ante dat de andere mails gekoppeld werden met het eerste mail en dat de mail doorgezet wordt naar de afdeling en tot op heden niets gehoord. De laatste mail die ik stuurde dat ik wanneer we geen datum ontvangen dat onze overkapping geleverd gaat worden, we genoodzaakt zijn om stappen te ondernemen en omdat wij het gevoel hebben opgelicht te worden totaal geen respons.
Het gaat om duizende euro's die we meteen betaald hebben, alles is klaar en men levert niets, geen telefoon, geen mail, geen antwoorden.
Vakantie is voorbij en de zomer bijna ook en dus geen genot van een overkapping.
Het is echt triest dat je totaal geen inzage en duidelijkheid krijgt wanneer je je bestelling ontvangt en je nu echt het gevoel hebt dat je opgelicht wordt. Inmiddels wanneer het artikel nog wel komt zouden we echt gecompenseerd moeten worden door dat ze het artikel gaan plaatsen en of een flinke korting geven.

25 de agosto de 2024

Resposta de Tuin Huis

Hallo, we willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering van uw lamellen luifel en voor de gebrekkige communicatie van onze kant. Het spijt ons zeer dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat onze reacties niet aan de verwachtingen voldeden. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend voor u was, vooral omdat u de overkapping op tijd had gepland voor de zomer en uw vakantie. Helaas zijn er onvoorziene problemen geweest met onze leverancier en de douane die voor aanzienlijke vertragingen hebben gezorgd. We hadden in deze situatie proactiever met u moeten communiceren en het spijt ons zeer dat dit niet het geval was. Wees ervan verzekerd dat we er alles aan doen om de levering zo snel mogelijk te verwerken. We staan in nauw contact met ons transportbedrijf en zullen je informeren zodra we een vaste leverdatum hebben. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Tuinhuis Bolton 28 XL

Dit bedrijf komt na wat ze beloven.3 dagen na het bestellen van de blokhut stond er al een vrachtwagen voor de deur om de blokhut te leveren.Goede kwaliteit van materiaal.Een aanrader!

12 de agosto de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte klantenservice en meerdere fouten

In februari een dubbele garage hier besteld. Deze is zoals gevraagd in de 1e week van juni geleverd. Blijkt er een pallet te missen, prima kan gebeuren. Deze werd 2 weken later na geleverd. Blijkt het weer fout te zijn gegaan, nu is mijn pallet bij een andere klant geleverd en vice versa. Nu zijn we weer 3 weken verder sinds de levering van de nalevering, waarbij er twee gigantische pallets van 6x1m voor de oprit en de tuin in de weg staan en is er nog steeds geen datum wanneer dit wordt opgelost. Service kennen ze hier niet en je moet zelf overal achteraan gaan en als je telefonisch contact opneemt dan krijg je 9 van de 10 keer een bandje te horen dat er momenteel niemand bereikbaar is of je krijgt na een paar dagen tot een week pas een reactie op je mail. Normaal zou je verwachten dat als er meerdere fouten worden gemaakt je dit als bedrijf zo snel mogelijk wil oplossen en de klant informeert met de gang van zaken, dit is hier het compleet het tegenovergestelde. Zojuist na bijna 2 maanden na levering van de 1e pallet, maar contact opgenomen met mijn rechtsbijstand, misschien dat ze hier wel op reageren en snel met een passende oplossing komen.

Update 4-9-24

Ondertussen zijn we weer heel wat weken verder, 30 juli is de pallet van de andere klant opgehaald. Vanaf dit moment reageert zowel Tuin-huis-winkel als Gartenhaus GmbH niet meer op emails. Ondertussen heb ik 3 weken geleden en een aangetekende brief gestuurd en ze ingebreke gesteld, ook hier reageren ze niet op. Gelukkig neemt de rechtsbijstand het nu over en misschien kunnen ze hier wel op reageren.

Update 3-10-24

Zowel met tuin-huis-winkel als het moederbedrijf Gartenhaus is geen contact te krijgen en komen niet met een oplossing. Ik heb zelf een aangetekende brief van ingebrekestelling gestuurd, waar ik geen reactie op heb gekregen. Waarna het advocatenbureau nogmaals een aangetekende brief van ingebrekestelling hebben gestuurd, deze termijn is ondertussen ook verstreken zonder reactie. Nu zullen deze overgaan naar Fase C.

19 de julho de 2024

Resposta de Tuin Huis

Hallo, het spijt ons dat het zo lang duurt om uw verzoek te verwerken. Dit is natuurlijk niet de standaard die we onszelf hebben opgelegd. Na overleg met de verantwoordelijke collega's hebben we vernomen dat de pakketten onmiddellijk zullen worden omgeruild en dat je een gepaste financiële compensatie zal ontvangen voor het veroorzaakte ongemak. Hartelijk dank voor uw geduld. We zullen ons best doen om uw zaak zo snel mogelijk af te handelen. Met vriendelijke groeten, uw Tuin Huis Winkel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

probleem snel en zorgvuldig opgelost

Mijn contact persoon Gülsah heeft zeer adequaat en snel gehandeld toen er van mij uit 'de klacht' kwam omdat er in een van de geleverde ramen een barst zat. Heel erg fijn, Francis Boeske

16 de julho de 2024

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb een bestelling gedaan krijg…

Ik heb een bestelling gedaan krijg alleen een orderbev daar staat niet op dat het voldaan is maar dat is het dus wel. en ik krijg geen uitleg over het verdere verloop. Ze reageren niet op mail en messenger beetje jammer

23 de maio de 2024

Resposta de Tuin Huis

Hallo, bedankt voor uw eerlijke maar positieve beoordeling. Onze excuses voor de vertraging in de communicatie. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.