Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij waren opzoek naar een mooie overkapping maar hadden wat twijfels over alle opties. Na een belletje met een van de medewerkers zijn we erg goed geholpen en zijn we tot een mooie samenstelling gek... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Je zou verwachten dat je een fatsoenlijk bouwpakket zou ontvangen, helaas was het net tetris Overkapping besteld 4x7 meter. Te weinig hout geleverd voor het dakbeschot en voor de wanden. Daarnaast... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de madeira
  2. Construtora de Deques
  3. Centro de Jardinagem
  4. Paredes Vivas e Divisórias
  5. Cabanas de madeira
  6. Madeireira

BuitenKampioen is dé online specialist voor je tuinhuis, overkapping en los tuinhout. Andere houten constructies zoals prieëlen, chalets, garages, veranda’s en carports vind je ook bij ons. Bekijk het ruime aanbod direct online. We staan voor hoge kwaliteit, gegarandeerd de laagste prijs en met afstand de beste service. Persoonlijke en snelle service vinden we erg belangrijk. Inmiddels hebben meer dan 10.000 zeer tevreden klanten ons beoordeeld als dé nummer 1. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze productspecialisten door te bellen, mailen, chatten of appen. We vinden het leuk om je verder te helpen!

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

96 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Blokhut aanschaf buitenkampioen

Enkele maanden geleden hebben wij intensief contact gehad met Buitenkampioen voor de aanschaf van een nieuw tuinhuis/blokhut. Wij zijn gedurende dit traject prettig geholpen met al onze vragen en werden volledig voorzien van de benodigde informatie en materialen om de blokhut zelf te kunnen monteren. De adviezen die wij ontvingen waren eerlijk en goed onderbouwd, waardoor wij hier daadwerkelijk iets aan hadden.

Minder tevreden zijn wij over de vervoerder van Buitenkampioen, Brink XL. Wij zijn door dit bedrijf telefonisch op een onprettige en respectloze manier benaderd, en gemaakte afspraken zijn tot tweemaal toe niet nagekomen. Nadat wij hierover contact hebben opgenomen met Buitenkampioen, is dit gelukkig binnen tien minuten voor ons opgelost door een medewerker. Mocht dit soort ervaringen vaker voorkomen bij andere klanten, dan zouden wij adviseren om de samenwerking met deze vervoerder te heroverwegen, met name vanwege de communicatie.

De montage van het tuinhuis hebben wij binnen twee dagen kunnen doen. De handleiding was naar onze mening op enkele punten wat onduidelijk, met name wat betreft de volgorde van opbouw. Uiteindelijk is het ons op basis van eigen inzicht gelukt om het tuinhuis te monteren.

Het meegeleverde deurslot bleek helaas van mindere kwaliteit en was niet bruikbaar, waardoor wij genoodzaakt waren zelf een vervangend slot aan te schaffen.

Wij zijn uiteindelijk zeer tevreden over het tuinhuis zelf: de kwaliteit is goed en het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Na de montage hebben wij nog kort telefonisch contact gehad met Buitenkampioen voor een aanvullende vraag. Ook hierbij zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen.

1 de abril de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hallo Femke, dank voor je duidelijke review. Fijn dat de kwaliteit van het tuinhuis en onze begeleiding goed zijn bevallen, en tegelijk goed dat je ook de mindere punten meldt, daar kunnen we dan ook wat mee.

We gaan even met onze vervoerder in overleg over deze situatie. Voor wat betreft het slot, als je daarover even contact met ons opneemt via de mail, komen we daar vast op een passende manier met elkaar uit!

Geen vraag teveel.

Veel contact over en weer geweest alvorens bestelling te plaatsen. Geen vraag teveel en altijd binnen korte tijd een antwoord. Ook na de aankoop was dit het geval. Alles wat ik als probleem zag werd snel opgelost door een aantal vriendelijke medewerkers. Bij levering bleken een aantal items niet mee gekomen te zijn. Dit werd snel opgelost zonder enig probleem. Binnenkort moet ik nog ons andere tuinhuis renoveren, ik weet nu al bij wie ik alles ga bestellen. Topzaak. Met kwaliteit spullen.

27 de março de 2026

Hallo Johan,

Dit is een review die even blijft hangen. Mooi dat je zo positief over ons bent en de tijd hebt genomen om dit met deze prachtige 5-sterren review te delen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke mensen & Goede service !

Wij waren opzoek naar een mooie overkapping maar hadden wat twijfels over alle opties. Na een belletje met een van de medewerkers zijn we erg goed geholpen en zijn we tot een mooie samenstelling gekomen!

Wij konden een gewenste leverweek aangeven dit was erg fijn! Aardige mensen op kantoor en bij vragen over de bestelling werden we snel geholpen

9 de março de 2026

Ha Jop,

Mooi dat jullie met een goed gevoel op het hele traject terugkijken, daar doen we het voor!

Goede kwaliteit hout

Goede kwaliteit hout, prettig contact met de adviseurs en de duidelijke bouwtekening helpt zeker ook.

We hebben een Slim Serie overkapping gekocht en jaren geleden al een BuitenKampioen tuinhuis. Topbedrijf!

20 de março de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Dag Luuk, wat een fijne reactie. Mooi dat we jullie opnieuw mochten helpen.

Veel plezier van de Slim Serie overkapping!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kan je best wat uit maken

Was wel lekker goedkoop. Kleine problemen gehad met het matriaal. Maar na een beste contact met de klantenservice nog een oplossing gevonden.

1 de outubro de 2025

Hoi Jay,

Vervelend dat het een en ander niet goed lijkt te zijn gegaan met de bestelling. Onder jouw naam en huidige informatie kunnen we niet achterhalen waar dit om gaat.

Zou je contact met ons willen opnemen hierover; mail@buitenkampioen.nl of +31 548 547 914?

Dan kunnen we dit even inhoudelijk met elkaar bespreken en kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jammer...

Helaas vonden we pas de schroeven met zwarte kop toen er al een flinke aantal planken gemonteerd waren... Stond ook niet duidelijk vermeldt dat er TUSSEN de planken nog een doos met schroeven zou zitten. Zonde van het werk nu dit weer opnieuw gedaan moet worden...

15 de março de 2026

Hoi Mathilde,

We hebben nog even geprobeerd om in contact met jullie te komen, maar daar is helaas niet op gereageerd.

Het bevestigingsmateriaal wordt vrijwel altijd tussen het hout verpakt om ervoor te zorgen dat het niet van het pakket afvalt o.i.d. tijdens transport.

Het is uiteraard altijd belangrijk om alle pakketten volledig uit te pakken en te controleren voorafgaand de aanvang van montage.

Hopelijk zijn jullie verder tevreden over de bestelde materialen. Als we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je reageren op onze e-mail.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Je zou verwachten dat je een…

Daarnaast voor de wanden ook te weinig geleverd en qua afmetingen van de douglas planken was het net tetris.

15 de novembro de 2025

Resposta de BuitenKampioen

Hoi Arjan, onder jouw naam kunnen we geen bestelling vinden. We zijn dus even benieuwd waar dit exact om gaat en komen graag met je in contact om dit te bespreken en samen te kijken naar een oplossing. Zou je hierover contact met ons willen opnemen via mail@buitenkampioen.nl of +31 548 547 914?

Alvast bedankt!

Update 25-3: na de reactie op de review en het aanvragen van aanvullende informatie hebben we helaas niks meer gehoord. We hebben dus geen inzicht in de situatie, verder is ook nooit onze hulp ingeschakeld bij vragen en/of problemen als we de review zo lezen, dat vinden we jammer.

Betrouwbaar, deskundig en klantgericht

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij Buitenkampioen!

Tijdens mijn aankoop van een tuinhuisje is de begeleiding – zowel telefonisch als via mailverkeer – echt uitermate goed geweest. Vanaf het eerste contactmoment werd er uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. De offertes waren duidelijk en overzichtelijk, en de begeleiding met goede inhoudelijke kennis over de producten was zeer waardevol om uiteindelijk een weloverwogen en passende beslissing te nemen.

Er werd echt met mij meegedacht, niet alleen bij de keuze van het tuinhuisje, maar ook ten aanzien van het transport en de levering. Dat gaf veel vertrouwen en zorgde ervoor dat het hele proces soepel en prettig verliep.

Niek en Stan, hartelijk bedankt voor de geweldige service! Ik kan een ieder van harte aanbevelen om een aankoop te doen bij Buitenkampioen. Hier staan kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid duidelijk voorop!

Sharief Khadje

4 de março de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Wat een ontzettend leuke review, Sharief. Hier worden we echt blij van. We delen de complimenten uiteraard met ons team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een fijn en warm bedrijf waar je…

Het is een fijn en warm bedrijf waar je netjes wordt geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je om samen het juiste product te kiezen. Zeker een aanrader!

3 de março de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hallo Devid, wat leuk om te lezen. Een review als deze waarderen we enorm.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden van deze webshop

Super tevreden van deze webshop. Degelijk materiaal, prijs kwaliteit = top ! Kan het iedereen aanraden.

1 de agosto de 2025

Resposta de BuitenKampioen

Dag Sabine, wat leuk dat je dit zo deelt. Degelijk materiaal én een prijs-kwaliteitverhouding waar je blij van wordt, daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze ervaring met De Buitenkampioen was…

Onze ervaring met De Buitenkampioen was echt top! Ze hebben bij ons prachtige glaswanden onder de overkapping geplaatst én een nieuwe schutting, en we zijn superblij met het resultaat. Alles werd netjes en compleet geleverd volgens afspraak. De monteur was vriendelijk, werkte zeer nauwkeurig en liet alles strak afgewerkt achter. Ook het contact vooraf en tussendoor
verliep vlot en prettig — we werden goed op de hoogte gehouden. Met andere woorden, een aanrader!

2 de março de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hallo Joost, dank voor het delen van jullie ervaring. Prettig om te horen dat zowel het contact als de uitvoering zo goed zijn bevallen. De complimenten geven we natuurlijk ook even door aan de monteur.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar, verstand van zaken, goede kwaliteit

Ik heb alleen maar lovende woorden over het team van BuitenKampioen, overzichtelijke site, snelle reacties, een offerte waarin alles duidelijk is omschreven, medewerkers die verstand van zaken hebben en met de klant meedenken in oplossingen. Vanaf het eerste contact tot de oplevering super. Ik raad u aan om met BuitenKampioen uw project te realiseren.

Groeten Jan Lohuis.

27 de fevereiro de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hoi Jan, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Waardevol om te lezen dat het hele traject van ontwerp tot oplevering zo goed is verlopen en dat ons team je daarin echt heeft kunnen ontzorgen.

Super ervaring

Super ervaring. Zeer vriendelijke mensen. Klantendienst is vrij vlot bereikbaar. Wat een uitzondering is tegenwoordig. Op mails wordt snel geantwoord en levering was top.
Een voorbeeld voor velen.

3 de novembro de 2025

Resposta de BuitenKampioen

Sven, dankjewel. Een reactie als deze is precies waar we het voor doen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het eerste contact verliep alles soepeltjes. Bij vragen werd ik snel geholpen. Ook was de levering netjes optijd volgens afspraak. Al met al dikke prima!

12 de fevereiro de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hallo Roy, hartelijk dank voor je beoordeling. Mooi dat de levering netjes volgens afspraak was en dat het hele traject zo prettig is verlopen.

tuinhuis

product, levertijd, chauffeur bij aflevering en handleiding...... chapeau.
kortom zeer tevreden klant!

19 de agosto de 2025

Resposta de BuitenKampioen

Hi Karel, hartelijk dank voor je beoordeling. Mooi om te lezen dat het complete plaatje klopte, van product en levering tot het contact bij aflevering.

Wat een topservice

Wat een topservice! Wij kregen wekelijks een update en de alles is top verlopen. De blokhuk die wij hebben besteld staat prachtig in de tuin en was redelijk makkelijk zelf te bouwen

15 de fevereiro de 2026

Resposta de BuitenKampioen

Hoi Roos, bedankt voor je enthousiaste review. Mooi dat jullie tijdens het hele traject goed op de hoogte zijn gehouden en dat de blokhut nu zo prachtig in de tuin staat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Une arnaque. Voleur

Une arnaque. J'ai passé une commande en ligne le 1 er janvier 2026. Le 3 janvier 2026, on me contacte pour m'indiquer avoir bien reçu le paiement, ayant changé d'avis je demande l'annuler de la commande et la on me fait tourner en rond, on ne me repond plus, on ne me rembourse pas... Malgré plusieurs relances toujours aucune réponse à ce jour... plus de 5600€ de voler par ce site. Je ne recommande absolument pas. Je vais porter plainte et les dénoncer au service consommateur. Honteux.

3 de janeiro de 2026

Hoi Laura,

Vlak na het plaatsen van jouw bestelling gaf je aan deze te willen annuleren. Hier is onze collega vrijwel direct mee aan de slag te gaan, maar aangezien het een maatwerkbestelling was had dit wat meer voeten in de aarde en moest onze collega ook wat langer wachten op de fabrikant. Wij hadden het ook liever direct afgerond, al duurt het soms even.

Inmiddels hebben we de order geannuleerd en het volledige bedrag netjes teruggestort.

Zeer prettige partij

Via Buitenkampioen hebben wij een tuinoverkapping gekocht die zij tevens geinstalleerd hebben. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Buitenkampioen heeft altijd met ons meegedacht en zouden we zeker aanraden.

26 de novembro de 2025

Resposta de BuitenKampioen

Bedankt Dave, mooi om te horen dat jullie blij zijn met de overkapping en de door ons verzorgde montage. Wij wensen jullie veel geluk ervan in de toekomst :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.