Mijn plantjes kwamen wat later dan ik had verwacht maar Georgina heeft mij echt supergoed geholpen. Vanwege de vertraging kreeg ik nog een grote zak dahlia's cadeau ook. Toppers zijn jullie!

Ik heb 2 engelentrompet bloemen gekocht, 1 kwam met een gebroken top, en de bladeren waren al verwelkt, dus wanneer was het gebeurd? Ik had specifiek de kleur geel gekozen, dit omdat mijn overlede... Ver mais
Goed verpakt en vlug geleverd, Heb de sneeuwklokjes direct geplant, want die kwamen al uit. Verder de Amaryllis bollen in potten gezet en alle 3 komen nu al heel mooi uit. De sneeuwklokjes kon ik hier... Ver mais
De kwaliteit van de wortelstokken is uitstekend. De Orientaalse papavers zijn vol van leven binnen 3 dagen kwam er al blad uit ook de lupines waren van top kwaliteit. Helaas ontbraken er 4 (stokroos... Ver mais
Bij ons vindt u alles voor een bloeiende tuin: van bloembollen en tuinzaden tot vaste planten. We bieden een ruim en inspirerend assortiment, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig tuingereedschap van o.a. Gardena, Burgon & Ball, Haws en Rostaing. Wij maken het u graag makkelijk: veilig bestellen, snelle levering en elk product met zorg verpakt zodat het in topconditie bij u thuis aankomt. Voor eenvoudig, betrouwbaar en plezierig online tuinieren bent u bij Tuincentrum Koeman aan het juiste adres.
Industrieweg 56, 1613 KV, Grootebroek, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gewoon netjes en snel geleverd.
Zo hoort het.
Echt een top bedrijf.
Er wordt niet gereageerd op vragen die via de support button gesteld worden

Resposta da TuincentrumKoeman.nl
De levering was zeer snel. Alleen Postnl was minder.
Wij waren volgens hun niet thuis! Zeker weten van wel..
Vervolgens naar een ophaal punt gestuurd, daar ook niet afgeleverd.
Weer naar een ander ophaal punt gestuurd en uiteindelijk na 6 dagen binnen.
Bij bestelling van een border levering staat op de bloempotten geen sticker wat voor plant het is. Dus op de gok de plantjes planten, sommige plantenpotjes waren zwart zonder dat uitspruiting.
De lelietjes van dalen kwamen keurig verpakt op de aangegeven tijd aan
Snelle levering. De planten hadden een goede verpakking.
De planten zagen er goed uit!
Ik bestelde zes knolletjes Alstroemeria. Direct na ontvangst heb ik mijn zorgen met de verkoper gedeeld. De knolletjes zagen er weinig levensvatbaar uit. Zaten zogezegd 'beschermd' in wat turfmolm, maar uiteindelijk lagen ze er los bovenop. Ik kreeg de indruk dat ik uit een oude partij geleverd kreeg.
Er werd onmiddellijk netjes geantwoord dat er zeer professioneel gewerkt werd en ja, ik mocht ze (had ik gevraagd) onmiddellijk warm oppotten.
Resultaat: drie van de zes knolletjes zijn opgekomen.
Nogmaals gemaild (nu vier dagen geleden), maar plots geven ze niet meer thuis.
Ik raad dit bedrijf aan: juist bij klachten heel spoedig, klantvriendelijk reageren.
Nu gaat het 'maar' om een verlies van een goeie tien euro, maar uiteindelijk heb ik niet wat ik wilde.
Stefaan Poulmans
Gekozen producten vlot, goed verpakt, goede prijs geleverd.
2 x 5 wortels gipskruid besteld en betaald
Keurig ontvangen, echter bij het planten blijkt er in. 2 zakjes alleen turf en geen wortel te zitten
Dus eigenlijk geen 2x5 maar 2x 4 ontvangen
Mail gestuurd
Reactie ze willen foto’s van de ‘ lege zakjes ‘ en geven aan dat een wortel soms lastig te onderscheiden is van turf
Ik kan u zeggen dat je een wortel en alleen turf echt wel ziet
Teleurgesteld
Netjes opgelost en 2 nieuwe wortels ontvangen
Hartelijk dank

Resposta da TuincentrumKoeman.nl
prima zaden en mimosaplant. zlles ontkiemt fantastisch.
Mijn pakje was snel hier. Alles was mooi verpakt. Ik kon fijn de e-mails opvolgen. Helemaal top!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.