De samenwerking met jullie verliep heel vlot , maar met de levering ben ik helemaal niet tevreden. Het pakje zou normaal woensdag 28 december tussen 9:00 en 13:00 uur geleverd worden. Ik ben die bewus... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik deel graag mijn tevredenheid over tuindirect.com. Het bestelproces verliep moeiteloos en ik ontving prompt een factuur per e-mail met een orderbevestiging. Alle benodigde gegevens stonden duidelijk... Ver mais
Planten waren op een constructieve manier verpakt. Ivm feestdagen waren de planten wat langer onderweg, maar hebben dat goed overleefd! Werd over de levering goed op de hoogte gehouden, duidelijk e... Ver mais
Gewoon gedaan wat beloofd is en geleverd wat er besteld is. Enige kritiekpunt is dat PostNL zijn afspraken niet na kwam, maar daar kan Tuindirect niet veel aan doen, aangezien andere vervoerders niet... Ver mais
Detalhes da empresa
Tuindirect.com is een online aanbieder van allerhande tuinartikelen voor particulier en professioneel gebruik in Nederland en België. Tuindirect.com is een onderdeel van Mulder Retail BV, een onderneming met reeds meer dan 100 jaar ervaring in granen, zaden, gewasbescherming en meststoffen. Tuindirect.com levert een breed scala aan artikelen voor uw tuinvogels zoals; vogelhuisjes, nestkastjes, voedersilo's, vogelbadjes. Ook op het gebied van vogelvoer is een groot assortiment aanwezig zoals: mezenbollen/vetbollen, strooivoer, pinda's, zonnebloempitten, vogelpindakaas, vetproducten en netjes en slingers. Het assortiment kan nog uitgebreider! Aan alle andere tuindieren is ook gedacht. Voor verschillende dieren hebben we huisjes en voer. Denk hierbij aan; Insecten, egels, vleermuizen, eekhoorns en uilen. Of het nu gaat om insectenhotels of egelhuisjes bij Tuindirect.com kan u terecht. Ook voor onderhoud en aanleg van tuin, moestuin, gazon of border. -bloemzaden -graszaden -meststoffen -bestrijdingsmiddelen -strooizout Tuindirect.com levert alles op tegen zeer scherpe prijzen, groot en kleinverpakking. Altijd de beste kwaliteit en zorgvuldig door ons geselecteerd.
Informações de contato
DWM-weg 12, 9641RA, Veendam, Holanda
- 0857-920171
- info@tuindirect.com
- tuindirect.com
Super snelle levering
Het verzendadres was op een rare wijze…
Het verzendadres was op een rare wijze verdraaid. Maar uiteindelijk is het pakket naar een ander pakketpunt gegaan dan bedoeld.
Egelhuis was prima.. Maar week op een paar plekken, dit hebben we zelf met een paar schroeven moeten repareren.
houdbaarheid van het bestelde product…
houdbaarheid van het bestelde product is helaas maar
3 maanden, graag houdbaarheid vermelden, zo voorkomen jullie onnodige teleurstellingen.
Mijn bestelde product was 5 kg vetvoer voor buitenvogels, hier moet minstens 1 jaar voor staan.
Het was een tijdelijke aanbieding, nu weet ik waarom.
Groeten.
Snelle levering en een mooie prijs
Kwaliteit artikelen
Snelle bezorging. Uitstekende kwaliteit artikel. Metalen dak voor betere weersbestendigheid. İk ben met mijn kopen echt tevreden. İk kan TUİNDİREKT hartelijk aanbevelen. Perfect verpakt.
Snel geleverd zoals ik gewend ben van…
Snel geleverd zoals ik gewend ben van Tuindirect 👏😊
gewoon zeer tevreden !
Top geregeld!
Snelle en heldere communicatie over onze bestelling. Keurig op tijd geleverd en het product was erg mooi.
Correcte levering.
Muizengif over houdbaarheidsdatum
Muizengif was in de aanbieding. Ik dacht; dat is mooi meegenomen voordat het verboden wordt. Dus 10 doosjes besteld. Kan ik er even mee vooruit.
Ik kreeg het snel, de volgende dag, geleverd. Wat schetst mijn verbazing, productiedatum van het gif is november 2020, en het is tot twee jaar na productiedatum houdbaar. Dat is dus nu een maand geleden. Tuindirect heeft mij dus gif verkocht dat al voorbij de houdbaarheidsdatum is.
Dit is nergens vermeld, het stond niet op site of vermeld tijdens het bestellen.
Hoewel het gif vast nog wel iets zal doen valt mij dit wel tegen. Het had op z’n minst ergens vermeld moeten worden.
Op de muizen pasta en de verwerking van…
Op de muizen pasta en de verwerking van de bestelling heb ik niets aan te merken. Alleen de bezorging is niet best. Het pakketje zat in de brievenbus van een naburig pand gepropt, en na zoek en speurwerk door ons en de buren hebben we het gevonden.
Dus de post.nl heeft hier steken laten vallen. De adresgegevens stonden perfect op het pakje.
Goede en vlotte levering
Goed en snel
Duidelijke website, goede kwaliteit van het bestelde. Snelle levering. Goed verpakt
Besteld en snel geleverd en goed op de…
Besteld en snel geleverd en goed op de hoogte van de levering gehouden.
Product is zoals beschreven
Mijn dank
De Max en min buitentemperatuur meter…
De Max en min buitentemperatuur meter was niet wat ik er van verwachte. Retour gestuurd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.