Dejlig hurtig levering, vi glæder os til at overraske sønnen med en ny sandkasse|båd til hans fødselsdag i morgen 🤗
Veja o que dizem as avaliações
Trods ferietid super hurtig levering. Imponerende. Vi købte gør det selv svævebane og ketchersæt. Ved køb af svævebane skal man have lidt “teknisk snilde” mht at få strammet viren. Det kræver speci... Ver mais
Spørg til om de vil prismatche en anden dansk leverandør af en trampolin. Hvor den anden leverandør endda medsælger sikkerhedsnet til en billigere pris. Det får jeg ikke svar på, oveni at trampolinen... Ver mais
En meget god oplevelse. Købte Noa gynge/legetårn. Der er en voksen der har gennemtænkt materialer og brugssikkerhed. Blev leveret meget hurtigt og fragtfri til Fanø. Samlevejledning var super... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Ude-leg.dk er en dansk webshop med base i Nørresundby, Nordjylland, der specialiserer sig i kvalitetslegetøj og udstyr til udendørs leg. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder legehuse i træ og plast, trampoliner i forskellige former og størrelser, hoppeborge, gyngestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget mere. Vores sortiment er nøje udvalgt for at fremme børns fysiske aktivitet, kreativitet og sociale interaktion gennem leg i det fri. Vi samarbejder med anerkendte mærker som Axi, Exit og Etan for at sikre holdbare og sikre produkter. Vores legehuse er designet til at inspirere fantasifuld leg, mens vores trampoliner og hoppeborge tilbyder timevis af sjov og motion for hele familien. Trælegehuse tilbyder en naturlig æstetik og mulighed for personlig tilpasning, mens plastlegehuse er ideelle for de mindste med deres farverige design og nemme vedligeholdelse. Hos Ude-leg.dk prioriterer vi kundeservice højt. Vi tilbyder hurtig levering, gratis fragt ved køb over 500 kr., og en 30 dages fuld returret. Vores kundeservice er tilgængelig på hverdage mellem kl. 10 og 13, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og effektivt. Vi har også en aktiv tilstedeværelse på sociale medier, hvor vi deler inspiration og nyheder om vores produkter. Vores mål er at gøre det nemt og sikkert for forældre at finde det rette udendørs legetøj, der passer til deres børns behov og interesser. Besøg os på www.ude-leg.dk for at se hele vores sortiment og finde inspiration til udendørs leg.
Informações de contato
Bøgildsmindevej 29, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@ude-leg.dk
- ude-leg.dk
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Elendig kundeservice og produkter hvis kvalitet ikke svare til prisen :(
Vi købte i marts 2021 et legehus til 8000kr i forventning om at det er ordentlig kvalitet, allerede i efterår 2021 kan vi konstatere at hele terrassen foran på legehuset har slået sig og blokere nu for åbning af døren, tilsvarende binder døren så voldsomt at det ikke e rmuligt at åbne denne overhovedet- jeg kontakter ude-leg.dk på mail og vedhæfter billede- imidlertid går der en uge uden reaktion, så jeg begynder at forsøge at komme igennem på telefon- først efter 8 dage lykkes det at få fat på en som lover at få reklamations-afdelingen kigge på det.
Jeg modtager hurtigt en mail med tilbud om kompensation mod selv at løse det, eller nye reservedele.
Vi vælger nye reservedele, og da dette bliver sendt afsted får vi at vide at det er for det træ der har slået sig- men at døren binder fordi det er natur materiale og når det bliver varmere og tørre kan vi igen bruge huset.
Jeg kontakter igen ude-leg.dk på telefon da jeg simpelthen ikke kan acceptere en besked om at mit barn kun kan komme ind i sit legehus når det er tørt og varmere i vejret… det kan simpelthen ikke være rigtigt.
Før jul lykkes det mig at få fat på en som lover at få ham der tager sig af reklamationer til at ringe tilbage- det har de imidlertid ikke gjort- til trods for indtil flere opkald og Telefonsvare beskeder!
Jeg er mildest talt frustreret over at købt noget som min 2-årige datter ønskede sig mere end noget andet- og så kan hun ikke bruge det fra oktober til maj/April.
Ingen kundeservice og forkert beskrivelse af vare
Vi købte et fodboldmål til vor søn. I beskrivelsen står der klart og tydeligt at målet er "natur" og "Malet med imprægneringsgrunder".
Da vi modtager det er der absolut ingen former for imprænering eller behandling på træet. Træet er lyst ubehandlet fyrretræ. Ikke på nogen måder egnet til ude brug, uden at man behandler det på en eller anden måde. Man kan også tydeligt se på vore billeder, at det ikke ligner det mål der er på deres eget billede, på hjemmesiden.
Trustpilot tillader ikke links, men hvis man går til IMGUR billeddatabase og søger på Ude-Leg, så kan man se billeder af det træ vi modtog.
Jeg har skrevet dette til deres kundeservice for 10 dage siden, og ikke fået nogen form for svar.
Har måtte købe for kr.300,- i træbeskyttelse og havde da håbet på at Ude-leg i et eller andet omfang havde ville deltage i den udgift. Bruger dem bestemt ikke igen, og kunne havde gjort mig den ulejlighed at læse her på trustpilot først. Så havde jeg nok ikke købt noget hos dem.
Nemt, enkelt og godt!
Vi modtog idag vores nye svævebane sæt! Alt med klar til at sætte op.. blev bestilt igår inden kl 12 og medtog i morges en besked fra varen var kommet! Vil klart anbefale dette sted😄👍🏻
Vi købte et legetårn i marts måned
Vi købte et legetårn i marts måned. Varen var desværre behæftet med fejl. Kantbjælken var flækket og kanter på vinduer flossede og var med splinter. Vi sendte derfor en reklamation, og fik lovning på to nye sider, som vi dog først modtog den 20. maj. Disse var også med fejl – bl.a. en knust ramme og en tværgående støttelægte, som ikke var sat ordentlig på og derfor flagrede!! Ny reklamation blev sendt. Allerede nu bliver vi spurgt om vi selv kan reparere varen. Vi ville i så fald modtage et afslag på 300 kroner. Det mente vi ikke var rimeligt at forvente, når vi har betalt 7500 kroner for tårnet. Derfor fik vi endnu engang lovning på nye sider men først til levering i juli/august. Siderne kom hurtigere end forventet og denne gang blev de pakket op inden de blev afsendt til os. Vi modtog derfor en mail om, at disse sider også var beskadiget og om vi kunne acceptere de slag de havde fået. Det gjorde vi modvilligt med beskeden om, at vi forventede en form for kompensation, da produktet jo sådan set stadig ikke er i orden – vi er bare træt af at vente. Det kunne ikke lade sig gøre, da der jo ikke var tale om strukturelle fejl, kun smadrede dele og dele med store splinter!!! Gad vide, om de selv ville acceptere at købe en ny bil med ridser og bulet kølerhjelm og så få at vide, at det jo bare var strukturelle fejl, for bilen kunne jo køre!!! Firmaet har nu tilbudt, at vi kan sende varen retur og få refunderet pengene, men vi satte legetårnet op forleden i forventning om at få sider uden fejl, som vi kunne erstatte de defekte sider med, når de kom. Vi orker ikke at pille det ned, sende det retur, vente på pengene og finde et nyt legetårn.
Vi kan selvsagt ikke anbefale firmaet !
Meget vred og skuffet.
Meget vred og skuffet.
Jeg købte sidste år en meget dyr pool med tag. Den er brugt Maks 2 mdr grundet vejret. Da jeg så igår ville pakke taget frem og montere det. Ja så var plastikken flækket flere steder i syningen og udenfor syningen. Det er derfor ubrugeligt. Flere stænger var også knækket ved påfyldning af vand. Dem fik jeg dog en del tid efter. Men man må forvente reklamation. På sådan en dyr vare.
Jeg fik bare et flabet svar efter de havde bedt om billeder. Der lød.. Ok så forstår jeg? Den koster 850 kr ved producenten plus fragt. Det skal jeg sku da ikke betale.! Tag jer dog sammen og overhold lovgivningen.
Ærgerlig og frustreret
Jeg går ind og bestiller en rutsjebane på
UDE-LEG.dk og er ret sikker på at der på daværende tidspunkt ikke står noget om at det kun er til indendørsbrug. Lige meget hvad er det meget misvisende at den kun er til indendørsbrug, når hjemmesiden hedder UDE-LEG.dk rutsjebanen er på rekordtid fuldstændig misfarvet. Udover det, så står der ‘barnet vil nyde at rutsje på rutsjebanen’ der er bare lige det at det er en meget underlig udforming og barnet laver et bump når det kurer ned, hvilket er ubehageligt.

Resposta da Ude-leg.dk
Fantastisk online shop.
Hurtig levering, bestilte en vare kl 12. Den var der kl 9 dagen efter. Varen gik i stykker få dage senere men med fantastisk service er der en ny på vej når de igen kommer på lager.
Købte midt i april måned et Exit 100…
Købte midt i april måned et Exit 100 loft legehus til min datter som vi skulle hygge os med og sætte op i haven. Da det kom så vi at frontpartiet var gået i stykker og en rude i vinduet var knust. Jeg kontaktede ude-leg.dk der sagde at de ville sende et nyt modul. Da det nye modul kom godt en uge senere var frontpartiet her ligeledes gået i stykker og jeg kontaktede igen ude-leg.dk. De sagde igen at de ville fremsende et nyt. Nu sidder vi ultimo maj og har stadigvæk ikke fået det nye modul.
Jeg kontaktede ude-leg.dk endnu en gang og forespurgte om de ville sørge for at de nu overskydende og ødelagte 25kg tunge elementer blev hentet igen - var svaret at det skulle jeg selv sørge for at skille mig af med.
Jeg blev tilbudt en rabatkode til 150kr for ulejligheden.
Jeg venter stadig på det sidste modul og handler helt sikkert ALDRIG hos ude-leg.dk igen.

Resposta da Ude-leg.dk
Super kundeservice
Havde købt forkert Meget venlig dame…
Havde købt forkert Meget venlig dame hjalp God betjening
Leveringstiden var ikke helt så hurtig
Leveringstiden var ikke helt så hurtig, men de får alligevel 4 stjerner, da oplevelsen har været god og produkterne i top! Tak.
Hurtig levering og super fin kvalitet
Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid. Udover det godt tilfreds med oplevelsen
Meget god præsentation af varen
Meget god præsentation af varen , med opgivelse af mål, str. farve . Super hurtig expidition .
Hurtig levering flot legehys
Bestilte en sandkasse skærtorsdag
Bestilte en sandkasse skærtorsdag, og tirsdag efter påske blev den leveret, så supertilfreds
hurtig handlen
Hurtig levering. Fint produkt.
Hurtig levering. Produktet opfyldte mine forventninger.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.